Šaunu
Galkas zinot kas su zoopasarais atsitiko?nutrauke veikla?
Kokių yra maistų nuo dantų apnašų, mažinančių akmenų susidarymą, arba bent jau kad granulės didelės būtų?
Žinau Hills ir Royal Canin turi. O kas dar?
Žinau Hills ir Royal Canin turi. O kas dar?
Sveiki Auginu katinuką jam šiuo metu yra 6mėn. ir perku jam Hills su vištiena. Na jis lyg ir visavertis ėdalas kačiukams iki 1metų. Ar reikėtų nupirkti papildomai kokių skanėstų pagraužti, dantukams ir panašiai?
Užsiregistarvus atsiunčia nemokamai kačių konservą:
http://felix.nordicp...le.php?ref=3508
http://felix.nordicp...le.php?ref=3508
QUOTE(Lėja*** @ 2014 03 19, 17:45)
Atsiunčia žaidimo dalyviams, reiškia ne visai nemokamai bet už kažkokius veiksmus + kažkodėl tai nerašo konservų sudėties
Sveikos
Iškilo man klausimas toks. Ar Royal Canin Persian tinka visoms ilgaplaukėms katėms ar tik persų veislei? Apšvieskit kas
Iškilo man klausimas toks. Ar Royal Canin Persian tinka visoms ilgaplaukėms katėms ar tik persų veislei? Apšvieskit kas
Kokia jusu nuomone apie sita maista? Niekur nerandu nuomoniu, gal jis nevertas vartoti?
TRAINER NATURAL Cat Adult Lamb
QUOTE(Lėja*** @ 2014 03 19, 17:45)
Nei žodžio oficialiame puslapyje nei Felix, nei Purina.
Konkursas sukurtas/randasi aplamai webprogramėrių (http://nordicprogrammers.com/) puslapio sub-domene, UAB Patriotas minima taisyklėse - savo svetainės puslapyje nieko apie konkursą nesako, kadangi svetainės kaip ir nėra - peradresavimas į Facebooką.
Svarbi dalis - kad "Patrioto" facebooke, nėra nei žodžio apie konkursą.
Ir svarbiausia dalis - nuoroda aukščiau yra su "?ref=3508", kas dažniausiai perduoda puslapiui kas būtent atvedė lankytoją į šį puslapį, ir naudojama "užregistruok ką nors/kur nors" ir už tai gauk "x" pinigėlių.
Dėl žadamo lito su centais vertės maisto pakuotės - įvedinėsite savo duomenis?
QUOTE(Lexa @ 2014 03 21, 12:23)
Kokia jusu nuomone apie sita maista? Niekur nerandu nuomoniu, gal jis nevertas vartoti?
Mano katinas valgė Trainer maistą, neblogas mano nuomone. Kailis pagražėjęs buvo.
kokio maisto granulės nemažos? Dėl dantų reikia didesnėm. acanos l mažos, Royal Canino didokos, bet jis man pgl sudėtį nlb patinka. Pasidalinkit prašau, kurios didesnės tos granulės?
Sveiki, turiu katę namuose - paėmėme iš gatvės kelių saivaičių, tai jau 3 metai tuoj bus. Kaip ir viskas tvarkoje su kate, ne tokia išlepusi, kaip prieš tai turėjome Persų veislės. Pasiskaitinėjęs radau, jog dėl blogos mitybos slenka plaukai. Manau man panaši situacija. Geras mėnuo nepraeina slinkimas, kai kur nedideliais kuokštais palieka plaukus. Turiu kaimynę augininačią tris kates, tai sakė, jog nuo Whiskas, jos katėms labai slinkdavo plaukai. Katę maitinu Whiskas (jau nustojau), Sheba duodavau, bet nebepatinka kažkodėl. O tėtis gauna Royal Canin pigiau, tai užperka net trijų rūšių - viską supilą į vieną. Taip suprantu, jog negerai yra duoti sauso maisto mišinių iš triejų skirtingų? Planuoju keisti konservus - gal kažką parekomenduotumėte? Tokių labai brangių nenoriu, žiūriu taip, kad kaina iki 2 litų už 100 gramų būtų. Žiūrinėju pet24.lt svetainę, tai randu tokias firmas, gaminančias konservus:
Bewi Cat
Carny
Cat n Go
Cheffy Natura
Husee
OK Passion Cat
Princess
Čia išvardinti būtų ne per brangūs Ar neblogi čia išvardiniti? Geresni už Whiskas ir Sheba (kiek supratau tas pats gamintojas).
O gal dar ką nors parekomenduotumėte iš sauso maisto? Ar yra koks labiau naudingesnis, su daugiau vitaminų ir panašiai, nei Royal Canin?
Kaimynė dar sako, jog maitina sausu Nutri Balance, tai nustojo plaukai slintki katėms, viskas susitvarkė, kailis gražus, švelnus ir nebeslenka...
Lauksiu atsakymų...
Dar paskaitinėju užsienio websaitus. Ten būna, jog žmonės dar net maisto tyrimus pagal sudėti ir tada pateikia rekomenduojamo maisto sąrašus ir pan. Ar verta kreipti dėmesį į tai?
Bewi Cat
Carny
Cat n Go
Cheffy Natura
Husee
OK Passion Cat
Princess
Čia išvardinti būtų ne per brangūs Ar neblogi čia išvardiniti? Geresni už Whiskas ir Sheba (kiek supratau tas pats gamintojas).
O gal dar ką nors parekomenduotumėte iš sauso maisto? Ar yra koks labiau naudingesnis, su daugiau vitaminų ir panašiai, nei Royal Canin?
Kaimynė dar sako, jog maitina sausu Nutri Balance, tai nustojo plaukai slintki katėms, viskas susitvarkė, kailis gražus, švelnus ir nebeslenka...
Lauksiu atsakymų...
Dar paskaitinėju užsienio websaitus. Ten būna, jog žmonės dar net maisto tyrimus pagal sudėti ir tada pateikia rekomenduojamo maisto sąrašus ir pan. Ar verta kreipti dėmesį į tai?