žemuogiene, labas vakaras,
galite pamėginti pati pasianalizuoti sauso maisto sudėtį, kaip aš padariau su "Brit Care".
Apskritai, tai labai nemėgstu rekomenduoti blogybių, kai galima rinktis iš daug geresnių variantų. Jeigu kačiukas viduriuoja, labai tikėtina, kad ne nuo žalios mėsos ar gero konservo, o todėl, kad staigiai pakeičiate maistą. Pavyzdžiui, šeriate sausu maistu ir staiga duodate didelę porciją konservo. Tai normalu, kad suviduriuoja. Pamėginkite pradėti nuo labai nedidelių kiekių, galite į maistelį įmaišyti "gerųjų" žarnyno bakterijų, pavyzdžiui, "Fermactive" miltelių.
Gero sauso ėdalo nebūna, deja. Na, nebent
kažkas tokio Tik kam tos morkos? Ir tikrai brangu.
Sausas ėdalas būna blogas ir blogesnis. Pasižiūrėkime, pavyzdžiui,
Orijen Six FishGera matyti tiek daug žuvies mėsos pirmose sudėties vietose. Bet kam tiek visokių špinatų, morkų, ramunėlių, šventagaršvės šaknies? To tikrai nereikia ir daugelis tų visų žolynėlių gali iššaukti alergiją.
Kaip ir bet kuriame kitame sausame maiste angliavandenių per daug: apie 25 proc. Bet tai tikrai nėra blogiausias variantas, kokį man teko matyti. Tai yra mažesnė blogybė iš blogų. Pasidairykite "Orijen", "Acana". Atkreipkite dėmesį, kad sudėtyje nebūtų visokių grūdų, bulvių (įskaitant saldžiasias bulves) ir kitų augalinės kilmės produktų.
Katei žolės reikia tiek nedaug, kad užtenka tiesiog užsiauginti indelį katžolės. Ir gražu, žaliuoja, ir katė, jeigu reikės, pakramsnos.
Yra "pusėtinų" sausiakų, tačiau tai nereiškia, kad yra gerai jais nuolat šerti kates. Be to, daugelio jų mūsų mažytėje rinkoje nei su žiburiu nerasite.
Felidae sakote begrūdis? Antroje vietoje jau matau ryžius. Paskui - miežiai, žirniai... Toliau skaityti nebenoriu
Ak taip, "Felidae" juk turi kitą TIKRAI begrūdį, tik jis kimšte prikimštas bulvių ir žirnių. Paklauskite savo katino, ar jis nori bulvienės su žirniais?
Tas pats ir su
Arden Grangesusivėlusi, prašom
Tikrai neblogas variantas. Aš pati kartais saviškiams duodu "Carny", ypač prieš algą
Galite šerti šiuo konservu ir kartą dienoje dar mėsos (ne subproduktų) duoti. Galite į konservą įlašinti lašelį lašišų aliejaus, galite pasiūlyti ir putpelės kiaušinį
Iš to sąrašo pamenu dar "Bozita" neblogas pasirinkimas. Jo pas mus galima įsigyti, maniškiai nuo "Bozitos" viduriuoja kelias dienas, kol pripranta. Arba reikia nedideliais kiekiais maistelį keisti.
Jeigu mėsos valgys daugiau nei konservo, duokite papildomai vitaminų. Aš savo kompanijai duodu "SOGEVAL Pet-Phos Felin". Bet tai tik vienas iš daugybės variantų.
Pati savo vaikinus šeriu konservais. Važiuojam kartą į ketvirtį su vyru užsipirkti pilną bagažinę
Be konservų gauna mėsos, tik spėk duoti. Gali kalną ryte ir vakare suvalgyt.