Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(zydrunyte @ 2013 08 19, 11:49)
Manau rinkčiausi Marmarį. Ten yra didžiausia diskoteka po atviru dangumi su lazeriais. Kiekvieną vakarą veikia. Jei viešbutukas miesto centre - nedideli,baseinai ir vidiniai kiemai tikrai nedideli. Bet mums patiko tai,kad miesto kavinių - barų gatvė,kuri driekiasi palei pat prieplauką pasiekiama per 5 min.
Važiavom tada tik dviese su vyru. Tinginiavom prie jūros, ne viešbutyje (2 min.kelio viešbučio papludimys ). Vakarais eidavom pasivaikščioti po miestą. Naktinėj diskotekoj buvom kelis k. Iš viežbučio vešdavo dviaukštis spalvotas atobusas. Nors ir visai netoliese.
Po tokių 3d. "poilsio " atsibodo gulinėt. Tai prieplaukoje užsisakėm įvairių kelionių laivais.Super patiko -tikrai verta.Galiu pasakyti atostogos buvotik 7d. bet pailsėjom liuksiškai ir patinginiavom ir pasilinksminom ir dar pažinom šį regioną.
Gal kiek padėjau apsisprendime smile.gif


drinks_cheers.gif norėčiau grįšti į Marmarį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2013 08 19, 12:49)
Manau rinkčiausi Marmarį. Ten yra didžiausia diskoteka po atviru dangumi su lazeriais. Kiekvieną vakarą veikia. Jei viešbutukas miesto centre - nedideli,baseinai ir vidiniai kiemai tikrai nedideli. Bet mums patiko tai,kad miesto kavinių - barų gatvė,kuri driekiasi palei pat prieplauką pasiekiama per 5 min.
Važiavom tada tik dviese su vyru. Tinginiavom prie jūros, ne viešbutyje (2 min.kelio viešbučio papludimys ). Vakarais eidavom pasivaikščioti po miestą. Naktinėj diskotekoj buvom kelis k. Iš viežbučio vešdavo dviaukštis spalvotas atobusas. Nors ir visai netoliese.
Po tokių 3d. "poilsio " atsibodo gulinėt. Tai prieplaukoje užsisakėm įvairių kelionių laivais.Super patiko -tikrai verta.Galiu pasakyti atostogos buvotik 7d. bet pailsėjom liuksiškai ir patinginiavom ir pasilinksminom ir dar pažinom šį regioną.
Gal kiek padėjau apsisprendime smile.gif

Būtent tokių atostogų ir norėtume smile.gif
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra rugpjūčio 29 skrendančių į Dinler viešbutį?
Atsakyti
Laba diena,
aš čia ne visai į temą, bet, kaip sakoma-kalbėk grasiai ir kažkas tave išgirs.
Ieškom būdų kaip parvešt iš Turkijos bagažą. Gal kas keliausit ir galit (ne už ačiū, žinoma) pagelbėti. Visa bėda, kad daikatai yra Kayseri mieste.
Visi būdai-parsisiųsti netinka-nerealiai išbrangsta...O vieno bagažo be keleivių lėktuvan nepriima:)
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2013 08 19, 09:15)
Sveiki, ar apsimoka vaziuoti i turkija spali? ar nebus jau saltoka, kaip del lietaus?

Buvome spalio pradžioje )maždaug iki vidurio), oras tikrai buvo geras, jūra šiltutėlė.Nebebuvo taip karšta, tad ir pakeliavimui labai geras metas.Lietaus irgi gavome, bet trumpai, dažniau vakarais pagriaudėdavo ir pažaibuodavo.Tik anksčiau ryte prie jūros vėjas didesnis, bet dieną viskas buvo gerai.Prisimaudėme ir prisideginome ir pakeliavome.
Jei būtų gera kaina į TR spalį tikrai vėl vykčiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deimuxs @ 2013 08 19, 14:23)
Cobre tu cia visazine ,o kaip sides miestelyje ar bus ka paziuret?

Nors ne man skirta, bet įmetu ką pamatėme Sidėje, gal rasite kažką ir sau naudingo.
Sidės miestelis mums patiko, o ir pamatyti ir pasivaikščioti tikrai yra kur.
Tiesa mums Sidėje užteko vienos dienos, kad apžiūrėtumėme kas mums patiko.
http://www.supermama...howtopic=845198
Atsakyti
Laba diena, mergaites gal kuri esate samdziusi pervezeja, kad nuveztu nuo oro uosto iki viezbucio ir atgal? vaziuojam su mazu vaiku o iki viezbucio 95 km, tai su bendru autobusu vaziuotume 2-3 val, tai galvojam gal nusisamdyti vezeja kad veztu tik mus tai butu greiciau ir patogiau, agentura pasiule kad galima, kainuotu apie 400 lt, bet sakau gal zinot kokia agentura kuri tuo uzsiima, Aciu labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurka: 20 rugpjūčio 2013 - 11:17
QUOTE(laurka @ 2013 08 20, 12:13)
Laba diena, mergaites gal kuri esate samdziusi pervezeja, kad nuveztu nuo oro uosto iki viezbucio ir atgal? vaziuojam su mazu vaiku o iki viezbucio 95 km, tai su bendru autobusu vaziuotume 2-3 val, tai galvojam gal nusisamdyti vezeja kad veztu tik mus tai butu greiciau ir patogiau, agentura pasiule kad galima, kainuotu apie 400 lt, bet sakau gal zinot kokia agentura kuri tuo uzsiima,  Aciu labai


Visada vaziuoju su a2b transfers smile.gif Placiau galesiu papasakot kiek veliau jei domins, dabar tik staigiai atsakiau, turiu lekti nuo kompo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2013 08 20, 12:20)
Visada vaziuoju su a2b transfers smile.gif Placiau galesiu  papasakot kiek veliau jei domins, dabar tik staigiai atsakiau, turiu lekti  nuo kompo smile.gif



o super aciu, tai kai galesit pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2013 08 20, 12:21)
o super aciu, tai kai galesit pakomentuokit  4u.gif


Visada jau antri metai sakausi transferus is sio puslapio, o i sezona vazineju apie 4-5 kartus, tad turiu su jais kazkur 10 tranferu pirmyn-atgal patirti 4u.gif Visada uzsisakineju ne private transfer, o Shuttle Bus (Express) kaina i viena puse man Antalija-Kemer kainuoja 12,24eur (+1eur pervedimo mokestis ar kazkas panasaus), ir beveik visada vaziuoju arba viena arba max buna dar 2 zmones masinoj, kurie atskrenda ir ju lektuvas leidziasi panasiu laiku, kaip maniskis, yra max teke laukt 10min. Ir jie visada vaziuoja i ta pacia vietove, t.y jei as i Kemera, tai ir jie ten, ar pakeliui, taigi laiko realiai uztrunkate tik kol juos isleidzia prie viesbucio arba bent man dazniausiai yra pasiseke,kad mane vezdavo pirma. Nors is 10 tranferu i ankstinius rytinius vykstant i Lietuva tai visada viena vaziuodavau, atskridus turbut is 10ies kokius 6 esu vaziavus visai viena, karta teko vaziuot su pora anglu, kita syki su ruse mergina masinoje, dar karteli su norvegu pora, visi atostogavo tam paciam Kemere kaip ir as. Tai realiai vaziuojant 2suauge i 1 vaikas i viena puse tarkim Antalija-Kemeras gaunasi 31eur, o privatus transferas 53eur. I dvi puses susitaupo jau visi 40eur smile.gif Islipus is lektuvo pasiemus bagaza lauke laukia zmogus su lentele a2b transfers, prie jo prieinat ir sakot savo pavarde, viesbucio pavadinima, jis nuveda jus i auto smile.gif auto nauji, tvarkingi, erdvus. Nezinau, ar viska suminejau, jei kas domina, klauskit smile.gif dabar matau turi dar jie koda a2b10 su kuriuo 10% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 20 rugpjūčio 2013 - 12:03
QUOTE(-Jzh- @ 2013 08 20, 12:54)
Visada jau antri metai sakausi transferus is sio puslapio, o i sezona vazineju apie 4-5 kartus, tad turiu su jais kazkur 10 tranferu pirmyn-atgal patirti 4u.gif  Visada uzsisakineju ne private transfer, o  Shuttle Bus (Express) kaina i viena puse man Antalija-Kemer kainuoja 12,24eur (+1eur pervedimo mokestis ar kazkas panasaus), ir  beveik visada vaziuoju arba viena arba max buna dar 2 zmones masinoj,  kurie atskrenda ir ju lektuvas leidziasi panasiu laiku, kaip maniskis, yra max teke laukt 10min. Ir jie visada vaziuoja  i ta pacia vietove, t.y jei as i Kemera, tai ir jie ten, ar pakeliui, taigi laiko realiai uztrunkate tik kol juos isleidzia prie viesbucio arba bent man dazniausiai yra pasiseke,kad mane vezdavo pirma. Nors is 10  tranferu i ankstinius rytinius vykstant i Lietuva tai visada viena vaziuodavau, atskridus turbut is 10ies kokius 6 esu vaziavus  visai viena, karta teko vaziuot su pora anglu, kita syki su ruse mergina masinoje, dar karteli su norvegu pora, visi atostogavo tam paciam Kemere kaip ir as. Tai realiai vaziuojant 2suauge i 1 vaikas i viena puse tarkim Antalija-Kemeras gaunasi 31eur, o privatus transferas 53eur. I dvi puses susitaupo jau visi 40eur smile.gif Islipus is lektuvo pasiemus bagaza lauke laukia zmogus su lentele a2b transfers, prie jo prieinat ir sakot savo pavarde, viesbucio pavadinima, jis nuveda jus i auto smile.gif auto nauji, tvarkingi, erdvus. Nezinau, ar viska suminejau, jei kas domina, klauskit smile.gif dabar matau turi dar jie koda a2b10 su kuriuo 10% nuolaida



o sakykit tas Shuttle Bus (Express) tai buna autobusas, ar mazesne masina? Aciu labai 4u.gif pas mus gaunasi abu ne rytiniai skrydziai, Turkijoje busim 17 val ir atgal skrendame 17 val.. tai gali buti ir daugiau zmoniu g.gif , tai svarstom ar imti privatu ar bandyti vaziuoti su Shuttle Bus (Express)
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2013 08 20, 13:25)
o sakykit tas Shuttle Bus (Express)  tai buna autobusas, ar mazesne masina? Aciu labai  4u.gif  pas mus gaunasi abu ne rytiniai skrydziai, Turkijoje busim 17 val ir atgal skrendame 17 val.. tai gali buti ir daugiau zmoniu  g.gif , tai svarstom ar imti privatu ar bandyti vaziuoti su  Shuttle Bus (Express)


As dazniausiai irgi atvykdama leidziuosi tarp 16-19val, buna paprasta lengvoji 5viete masina, man nei karto nera tekes autobusiukas (beje, prie to keliais eur pigesnio shuttle bus be prieraso express aprasyme parasyta, kad gali buti ir autobusiukas, tad manau ten juos greiciausiai skiria, jei skiria). Logiskai mastant jei jus keliaujat tryse, tai jums nebent dar pavieni koki keliautoja i masina isodintu smile.gif As Jusu vietoj tikrai nestresuociau ir imciau shuttle bus express. Garantuoti negaliu, bet is savo ir draugu patirties kalbu, kad nezinau ar tiek kartu keliavus cia jau tik sekme, kad mums taip pasiseke biggrin.gif Manau greiciausiai tai tiesiog tendencija ir ju darbo principas toks.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2013 08 20, 13:30)
As dazniausiai irgi atvykdama leidziuosi tarp 16-19val, buna paprasta lengvoji 5viete masina, man nei karto nera tekes autobusiukas (beje, prie to keliais eur pigesnio shuttle bus be prieraso express aprasyme parasyta, kad gali buti ir autobusiukas, tad manau ten juos greiciausiai skiria, jei skiria). Logiskai mastant jei jus keliaujat tryse, tai jums nebent dar pavieni koki keliautoja i masina isodintu smile.gif As Jusu vietoj tikrai nestresuociau ir imciau shuttle bus express. Garantuoti negaliu, bet is savo ir draugu patirties kalbu, kad nezinau ar tiek kartu keliavus cia jau tik sekme, kad mums taip pasiseke  biggrin.gif  Manau greiciausiai tai tiesiog tendencija ir ju darbo principas toks.



Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti