Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 16, 21:28)
Gaila, kad pavelavot i cirka? console.gif  Vieta buvau uzkalus pirmoj eilej, specialiai jums. Kaip cia taip isejo, ka? unsure.gif  verysad.gif

Oj, as tai boba nuo zagres, man jau ristis nera kur zemiau  devil.gif

Nereikia veluoti, kai viskas laiku skaitoma laiku ir vietoje , tiesiog pirmenybė duodama ne tam kas iš "tuščio į kiaurą" mirksiukas.gif Kai turėsite realios patirties galėsime padiskutuoti, o dabar tik surinkta iš kitų narių info prieš metus laiko disponuojate.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 08 18, 16:40)

Eisim tada i pasimatyma clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 18, 14:50)
Eisim tada i pasimatyma clap.gif

Kai įgysite apie TR kažką realiai padiskutuoti tada su mielu noru thumbup.gif labai smagu pabendrauti su SM narėmis, kurios ne tik teoriškai ir virtualiai keliauja po TR, bet ir realiai.Patys asmeniškai esame išbandę įvairius keliavimo būdus po TR ir poilsinius ir mixus thumbup.gif Tad visada smagu pabendrauti drinks_cheers.gif bet tik su tais, kurie tikrai keliauja, o ne virtualiai bendrauja wub.gif
O visokios žalios rūtos temos paįvairinimui visai nieko wub.gif (galit net nesivarginti, nes neatsakysiu į žalios rūtos komentarus wub.gif nes bet kokiu atveju pilnačiai artėjant suaktyvėja rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 18 rugpjūčio 2013 - 16:32
SVEIKI,

Tikiuosi nesupyksit už klausimą, bet niekaip neišsirenku, nors jau nemažai temos peskaičiau ir reportažų peržiūrjau. Renkames kur važiuoti norime "tinginio" atostogų diena prie baseino ar prie juros, o vakare i koki klubą ar šiaip kad viešbutyje butų kokios geros programos. Turkijoje nesame buvę, tai gal kas ka patartų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 18 rugpjūčio 2013 - 18:50
QUOTE(JM @ 2013 08 18, 17:07)
nes bet kokiu atveju pilnačiai artėjant suaktyvėja rolleyes.gif )

abipuse meile wub.gif
Atsakyti
Sveiki, ar apsimoka vaziuoti i turkija spali? ar nebus jau saltoka, kaip del lietaus?
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2013 08 18, 19:49)
SVEIKI,

Tikiuosi nesupyksit už klausimą, bet niekaip neišsirenku, nors jau nemažai temos peskaičiau ir reportažų peržiūrjau. Renkames kur važiuoti norime "tinginio" atostogų  diena prie baseino ar prie juros, o vakare i koki klubą ar šiaip kad viešbutyje butų kokios geros programos. Turkijoje nesame buvę, tai gal kas ka patartų blush2.gif

Manau rinkčiausi Marmarį. Ten yra didžiausia diskoteka po atviru dangumi su lazeriais. Kiekvieną vakarą veikia. Jei viešbutukas miesto centre - nedideli,baseinai ir vidiniai kiemai tikrai nedideli. Bet mums patiko tai,kad miesto kavinių - barų gatvė,kuri driekiasi palei pat prieplauką pasiekiama per 5 min.
Važiavom tada tik dviese su vyru. Tinginiavom prie jūros, ne viešbutyje (2 min.kelio viešbučio papludimys ). Vakarais eidavom pasivaikščioti po miestą. Naktinėj diskotekoj buvom kelis k. Iš viežbučio vešdavo dviaukštis spalvotas atobusas. Nors ir visai netoliese.
Po tokių 3d. "poilsio " atsibodo gulinėt. Tai prieplaukoje užsisakėm įvairių kelionių laivais.Super patiko -tikrai verta.Galiu pasakyti atostogos buvotik 7d. bet pailsėjom liuksiškai ir patinginiavom ir pasilinksminom ir dar pažinom šį regioną.
Gal kiek padėjau apsisprendime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2013 08 19, 11:49)
Manau rinkčiausi Marmarį. Ten yra didžiausia diskoteka po atviru dangumi su lazeriais.

Kemere taip pat yra keli dideli klubai po dangumi mirksiukas.gif jei apsistojama paciame kemere, tai taip pat viskad arti. visas tas rajonelis marmaryje, kur baru gatve, man patiko. pati ilanka ir vieta, kurioje yra marmaris, man grazi (bet ir Kemera supa nuostabi gamta). Bet va ilsetis ten, man nelabai patiktu, viesbuciu puseje, papludymyje man nepatiko. Bet as negaliu buti labai objektyvi, nes Marmaryje praleidau tik viena diena - kazkada svajojau ten nuvykti pailseti, todel labai rupejo apsiziureti. Dabar, kai pamastau, tai vistik rinkciausi poilsi tose apylinkese, tik ne paciame Marmaryje. Bet jei Turkijoje dar nebuve, tai irgi visai neblogas apsisprendimas. Aplamai, tai manau, kad jei jauna porele nori ir pagulineti, ir vakare kazkur paselti, o ir turkijoje pirma karta, tai tam tikru bet kuris Turkijos kurortas, tik reiktu ilsetis miestelyje, o ne kazkur salia jo.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 08 19, 13:14)
Aplamai, tai manau, kad jei jauna porele nori ir pagulineti, ir vakare kazkur paselti, o ir turkijoje pirma karta, tai tam tikru bet kuris Turkijos kurortas, tik reiktu ilsetis miestelyje, o ne kazkur salia jo.


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cobre tu cia visazine ,o kaip sides miestelyje ar bus ka paziuret?
Atsakyti
Merginos gal kuri lanketies blush2.gif
OZKAYMAK SELECT RESORT ir
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT, kazkaip sunkokai su nuosprendziu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 19 rugpjūčio 2013 - 18:02
QUOTE(bbiitute @ 2013 08 19, 18:52)
Merginos gal kuri lanketies  blush2.gif
OZKAYMAK SELECT RESORT  ir
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT, kazkaip sunkokai su nuosprendziu  g.gif  biggrin.gif


Buvau CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT tris paras prieš 4 metus, prieš sezono pradžią. Paplūdimys-žvyro reikia paėjėti bet viešbutis pirmoje linijoje, teritorija nemaža, apie maistą ir gėrimus kažkaip nepamenu atrodo buvo skanu jei neatsimenu rolleyes.gif Tik tiksliai pamenu kad buvo ir meniu diabetikams. Antrą kartą šio viešbučio aš nesirinkčiau, ne todėl kad pats viešbutis nepatiko, o todėl dabar supratau kad man artimesni dūšiai yra mažesni mieste ar netoli jo esantys viešbutukai. Daug keliavau į viešbutį tik nakvoti grįždavau taigi nelabai ką apie jį pasakyti ir galiu.
Ai dar nelabai toli buvo turgus: skudurai, rankinės, prieskoniai, suvienyrai, yra parduotuvėliu. Kažkaip toji vieta man pasirodė kaip rezervatas turistams. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Man nelabai, o kitiems super. Priklauso nuo to kas ko nori, kam ko reikia. Susipažinau su lietuvaičiu pora tai jie nė nosies iš viešbučio neiškišo ir sakė su malonumu dar kartą į šį viešbutį grįžtų.
Atsakyti