Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2013 07 06, 20:55)
kazin ar apsimoketu. gal tada ja llirom geriau

drinks_cheers.gif lirom, lirom.
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2013 07 07, 10:06)
Apie viesbuti nieko pasakyt, negaliu, net nesu tikra kur jis, Sideje verta aplankyti senamiesti, NEVERTA vaziuoti i Manavgat krioklius, zalia kanjona galit pirkti ko gero ir is vietiniu, bet irgi nezinau visokie mitai ir legendos sklando. Rusu nera labai daug Sideje, bet aisku pamazu daugeja, vis dar labai mylima vieta skandinavu, todel naturalu, kad myli Eurus, bet i jokiiiiiiiiiiiii piniga nespjaus turkas biggrin.gif
O cia kazakda seniai esu rasiusi apie antikine Side dali


Dėkui už info 4u.gif O galima plačiau kodėl neverta aplankyti krioklių? Beje, gal iki jų galima pėškom patekti ar būtinai su ekskursija? Mūsų viešbutis apie 5 km nuo Manavgat, tai sakau, pasivaikščiojant galima nepervargstant juos pasiekt... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 07 06, 15:09)
viskuo gali naudotis:valgyti, gerti, maudytis, vienzo esi pilnateisis poilsiautojas, tik tiek, kad nebeturi kambario  smile.gif
Grizom is "Dinler" viesbucio.......mano nuomone jis vertas 3* su pliusu.....nezinau kur ten jame rusai, vokieciai izvelgia 5* unsure.gif  na nebent tie,kurie nera buve normaliame 5* viesbutyje cool.gif Vienintelis pliusas tai,kad gerai tvarke kambarius, raite ten visokias gulbes, barste ziedlapiais lovas  biggrin.gif tai kas liecia tvarka, tikrai gerai tvarkomasi visur.
Maistas.....tas pats per ta pati, pasirinkimas mazas, saldumynai neypatingi,o tortai ten ju kepimo baisus (man asmeniskai).
Kalneliai ijungiami 2 kartus per diena,po 1 valanda......geriamo vandens buteliais nera, tik is aparato arba viesbucio parduotuveje uz 1 usd .Ledai tik mokami,o ir kaina didele.Seifas taip pat mokamas, gerimai is saldytuvo kambaryje-mokami.
Animacija isvis katastrofa, nezinau uz ka ten gauna pinigus jie.....animatoriu vadas apie 40 metu, bet toks atsiputes, taip sakant ar gerai padarysiu ar blogai "liaudziai sueis"  doh.gif  buvo karaoke.....puse velnio.Paskui kazkoks 5tos klases lygio vaidinimas,kuriam beveik paisbaigus supratome ka jie norejo pavaidinti (persirenge ale zinomais dainininkais ir paodijavo ju dainas). Dar vienas vaidinimas: snieguole ir 7 nykstukai  doh.gif  dar didesne tragedija, nemaciau is ko ten juoktis....mergaites animatores max  po 18 metu, vaikeliai, tai joms tik su mazais vaikasi piesti, sokti ir dainuoti,o ne vakarais suaugusiems kazka vaidinti. Mini disco tai jau nezinau dainos per visus Turkijos ir Egipto viesbucius tos pacios per 10 metu.....vandens aerobika baisene max 5-10 min biggrin.gif  Taigi jei norit veiklos paciame viesbutyje-jos tiesiog nera.....vakare dico viesbutyje apgailetina.Nebent su "dolmusu" I Alanija vaziuoti.
Viesbutis grynai seimyninis, buvo laaaabai daug vaiku,kurie man netrukde, bet jaunimui ten arba gulet prie baiseino arba gerti vakare biggrin.gif



Mes kaip tik i Dinleri ir keliausim rugsejo pradzioj...Neimam ansktyvo isiregistravimo ir velyvo issiregistravimo. Gal zinote, girdejote, ar priima vietoj tariantis anksciau i kambari?
Atsakyti
QUOTE(Gudyne @ 2013 07 07, 18:34)
Mes kaip tik i Dinleri ir keliausim rugsejo pradzioj...Neimam ansktyvo isiregistravimo ir velyvo issiregistravimo. Gal zinote, girdejote, ar priima vietoj tariantis anksciau i kambari?

priima jei turi laisvu kambariu tuo metu.O jei dar mokate keleta fraziu turkiskai tai ir kambari gausite gera, naujame 5 aukste 4u.gif is ten vaizdas superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2013 07 07, 16:18)
Dėkui už info  4u.gif  O galima plačiau kodėl neverta aplankyti krioklių? Beje, gal iki jų galima pėškom patekti ar būtinai su ekskursija? Mūsų viešbutis apie 5 km nuo Manavgat, tai sakau, pasivaikščiojant galima nepervargstant juos pasiekt...  bigsmile.gif

pesciomis nerekomenduociau nes karsciai prasideda ir nera nei saligatvio na toks uzmiescio keleliukas ir jei nuo viesbucio 5 km raso tai realiai kokie 10 km, jie su tais km kazkaip pasiklyde man regis biggrin.gif
Atsakyti
Birzeli ilsejomes Delphin Palace su 3 metu suneliu. Labai patenkinti, viesbutis pateisino lukescius ir savo varda.Nuostabus 5 zv viesbutis, sekanciais metais butinai vyksime i ta pati viesbuti. Negaleciau pamineti nei vieno minuso. Sutikti poilsiautojai ilsejosi ten jau po 4-7 karta. Maisto ivairove padare dideli ispudi,viskas labai skanu. Atskiras vaiku ir dietinis meniu. Kiekviena vakara ispudingos programos, kambariai prabangus.Musu buvo su vaizdu i jura vaizdas superinis. Daug laisvu gultu, keli baseinai pirsas prie juros nesijaucia zmoniu srauto nors buvo pilnas viesbutis. Labai patiko vaiku zona, ilgas iki puses blauzdu baseiniukas su ciuzyklelemis, salia gultai ir bungalai,viskas palmu apsupty,vaikuciai gali but pavesyje. Is viesbucio veza nemokamas autobusiukas i miesta. 24 valandu servizas i numeri. daug uzimtumo vaikams, nuostabus ala carte, animatoriai irgi dirba savo darba, padavejai su rieduciais atveza gerimus prie gultu:) Tikrai rekomenduoju! Pagrinde vokieciai, anglai ir rusai. Lietuvius tik vienus sutikome. Labai kulturinga publika. vaikui viena diena buvo pakilusi temepratura del gerkles nuo saltu ledu tai i kambari gavome atsiprasymo laiska su generalinio menedzerio nemeriu bei torta. Labai pamalonino, labai jauciasi demsingumas . Jau laukiu kitu metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheerafa: 08 liepos 2013 - 11:41
Turbut dalis ir taip zinojo, bet kas nezinojo, tai sianakt prasideda Ramadanas. Turistai nieko nepajaus, bet gal bus kazkas is personalo aptarnaujancio bepasninkaujanciu, tai linikiu buti supratingesniems, atlaidesniems.
Atsakyti
Ka tik is MERYAN'o pragyvenom 12 dienu, norisi girti girti ir dar karta girti, sakyciau kainos ir kokybes santykis idialus.

Visada buvau uz didele teritorija, tad nuvykus i Meryana buvau skeptiskai nusiteikusi... ax.gif pirmas dvi dienas vaiksciojau su pasaipia sypsena (na buvau ir geriau, bet tikrai daug brangiau smile.gif )
Bet isvaziuojant ivertinau 10 balu.

1. Teritorija labai patogi vaziuojant su vaikais turejom 3 vaikus nuo 3 iki 7 metu (lengva juos surasti, legva pereit is vienos vietos i kita; pvz sedi bariuke zaidi kortom , salia vaiku baseinas, salia didelis baseinas, salia "maisto" restoranas, salia jura ir viskas taip patogu thumbup.gif , reikia i kambari ir tas netoli drinks_cheers.gif )
2. Maistas tobulas dauguma gaminamas iskart, pasirinkimas milziniskas, nekalbant, apie naturalaus tuno kepsnius, avienos, vistienos, lasisos, figos, tresnes, nesti, koka, spirite, sultys (lobby is pakeliu) ir t.t. ir t.t. + riesutukai bariuke, svieziai keptos picos, naturalus ledai (karta i diena), tikri turtiski kebabai, hamburgeriai (na anoks cia maistas bet atostogu metu manonu smile.gif )
3. Alkoholniai Gerimai vietinai prasti... bet patariu nusipirkti duty free pora maloniu gerimu ir problemele ispresta. Bet alus geras, EFES.
4. Kambariai standart mazoki, bet visa diena laukia, tad ne taip ir svarbu smile.gif
5. Animacija 7 balai. Buvo fejerverkai.
6. Jura labai svari, akmenuota, tiltas i jura yra.
7. Smagi DISCO dainos geros smile.gif pasitusinti smagu drinks_cheers.gif
8. Nuo 7.30 iki 03.00 galima gauti visu gerimu, nuo 07.30 iki 01.00 pavalgyti wub.gif
9. Sportas: joga, vandens aerobika (kaip ir visuose kituose viesbuciuose), stalo tenisas (nemokamas raketes ir kamuoliukas prasti), lauko tenisas, futbolas, tinklinis (gal ko ir neisvadinau neviskuo susidomejau)
10. Parduotuves viesbutyje pigesnes negu salia uz 2 km ("fufleku rojus"), mokejau kortele be problemu. Alanijoje nebuvau, bet pernai nieko stebulkingo neradau, tad siemet pasitenkinome vietine ir is smalsumo nulekem iki salia esncio turgelio) i Alanija veza nemokamas autobusas nuo ryto iki 10.30 ir nuo 17.00 iki 24.00 (tikslinkit recepcijoje)
11. SPA fantastiskas, kainos kaip LT Hamam su mazazu ir veido kauke viso procedura 60 min. 30USA suderejom, jeigu tik masazas rekomenduoju MIX terapija 60 min 40USA afigenai gerai wub.gif wub.gif wub.gif , mokejau kortele VISA electron be problemu.


na ko gero tiek, sutikom nemazai lietuviu vaziuojanciu i si viesbuti ne pirma karta cool.gif na jei kokiu klausimu mielai atsakysiu bigsmile.gif

MERGINOS kas esate turkijoje ANTALIJOS oro uoste duty free palikome dvi skrybeles siaudo spalvos, jeigu kas neapisisunkinti, parveskit i Lietuva buciau labai dekinga, kas galetu paraskite i az arba 865090000 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 08 liepos 2013 - 22:21
Delphin Botanik vertinu 4 zv., nevertas tu pinigu kuriuos ima (net su didelem nuolaidom nevertas, max ka mokeciau uz 1 asm. 1800-2000 lt - dviem savaitem, kai vaziuoja 4 asm.)
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2013 07 08, 20:00)
Turbut dalis ir taip zinojo, bet kas nezinojo, tai sianakt prasideda Ramadanas. Turistai nieko nepajaus, bet gal bus kazkas is personalo aptarnaujancio bepasninkaujanciu, tai linikiu buti supratingesniems, atlaidesniems.

o kada jis baigsis?
Atsakyti
Skaičiau, kad mėnesį laiko trunka Ramadanas biggrin.gif
Turėtų pikti vaikščioti negavę gerti, valgyti ir sekso biggrin.gif Įdomu tik ar visi jo taip griežtai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 07 09, 14:02)
Skaičiau, kad mėnesį laiko trunka Ramadanas  biggrin.gif
Turėtų pikti vaikščioti negavę gerti, valgyti ir sekso  biggrin.gif Įdomu tik ar visi jo taip griežtai laikosi?

Na rytu krastai i religja ziuri rimciau, nei vakarieciai, tai...
Ramadanas neprivalomas moksleiviams, studentams, nesciosioms, senjorams.. Tai va tie davolni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 liepos 2013 - 13:31