Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(JM @ 2013 07 26, 23:49)
Nežinau kokia ta statistika realiai, nes niekada jos ir neskaičiau blush2.gif  biggrin.gif

Daziausiai tokia statistika pateikia rudeniop, kokioms kryptimis keliauja, kiek dazniausiai kelionej dienu, kiek vidutiniskai isleidzia ir pan.
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 07 27, 13:14)
Vadinasi i netinkama vieta, nekompetentingam asmeniui skambinot smile.gif


Skambinau i Ecotravel. Apie tai gi kalbam. Ir man kaina pasake nuo 1300 uz bilietus. Jus viena sakot, jie kita g.gif

Is tiesu geriau tegu pasisako, kas is tiesu jau uzissake dabar kazka, nes teorija viena, o kai pabandai dabar gauti tuos bilietus - tai susiduri su gan keistais dalykais, kaip jau minejau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 liepos 2013 - 12:50
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 27, 13:49)
Is tiesu geriau tegu pasisako, kas is tiesu jau uzissake dabar kazka, nes teorija viena, o kai pabandai dabar gauti tuos bilietus - tai susiduri su gan keistais dalykais, kaip jau minejau unsure.gif

vakar i kreta uzsisake draugai, skrydis 09.13/20. 2* tik pusryciai, 623 lt +pervezimas iki viesbucio 75 lt
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 07 27, 13:14)
Tai paketas, kai ji uzsakineji i koki viesbuti pateksi dar nezinai. perki tik atitinkama zvaigzdute ir maitinimo tipa. o viesbuti suzinai tik atvykus i sali ir orouoste jau priejus tik prie pasitinkancio gido

ax.gif aš niekur nemačiau tokių pasiūlymų internete, o gal neatkreipiau dėmėsio g.gif
o gal jie tik per išankstinius būna ?
o kaip kainų atžvilgiu ? 4u.gif
Atsakyti
Verta imti ir pati pigiausia paketa, pigiau nei pacius skrydzio biietus. Pvz va pats pigiausias variantas spalio 4 d. 530 Lt, kai pigiausi skrydzio bilietai nuo 600 Lt.
Papildyta:
QUOTE(vasilyysa @ 2013 07 27, 13:20)
ax.gif  aš niekur nemačiau tokių pasiūlymų internete, o gal neatkreipiau dėmėsio  g.gif
o gal jie tik per išankstinius būna ?
o kaip kainų atžvilgiu ?  4u.gif


ju ne visada buna, dazniausiai iki keliones likus 1-2 savaitei, o ir siulo tik Teztour.
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 07 27, 14:45)
ju ne visada buna, dazniausiai iki keliones likus 1-2 savaitei, o ir siulo tik Teztour.


Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 27, 00:49)
Nežinau kokia ta statistika realiai, nes niekada jos ir neskaičiau blush2.gif  biggrin.gif o ir nežinau, kur tokia statistika skelbiama blush2.gif  g.gif
Bet tas valkatavimo asociacija tai gal kiek perdėta, kad jei jau neturi už ką tai reiškias valkatauji g.gif ar gaili pinigėlių rolleyes.gif O gal toks žmogaus pasirinkimas  ne tik dėl to, kad neturi už ką mirksiukas.gif
Ir tas "valkatavimas" kai atskridęs nežinai kur gausi miegoti, na jis ne dėl taupymo kartais būna.Mes pvz paskutinėje kelionėje ( ne į TR) atskridome 3 val nakties (plius/minus) ir visiškai neturėjome nieko nei rezervavę, nei planavę visai kelionei..absoliučiai biggrin.gif Ir po geros valandos jau radome nakvyne su pristatimu iki jos.O tolesnė eiga buvo dar geresnė.
O dėl tų pigių eco travel, tai manau kodėl gi ne g.gif kas nori pataupyti ne todėl, kad neturi, bet todėl kad turėtų daugiau kelionių ateityje, tai tik puiku, kad toks pasirinkimas atsirado thumbup.gif Kiekvienas renkasi pagal save ir savo poreikius, nes perkant kelionę gi viskas aišku ir žinoma, tad tuo atveju nebereiktų kažko giliau ieškoti.


Drįstu sutikti 100%. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vasilyysa @ 2013 07 27, 10:11)
Pirmą kartą girdžiu. Kas tai ?  4u.gif

Fortūna, tai, bet kuris nurodytos kategorijos viešbutis Antalijos / Kemero / Alanijos / Beleko kurortuose.
Mes tada pirkome 5 žv fortūną.Šiaip tai gan pigus pasiūlymas, tik nežinai į kokį viešbutį pateksi.Aišku patenkama tikrai į ne prabangų 5 žv viešbutį biggrin.gif o, į labiau ekonominį variantą, bet ir kaina tokia.Mes savo kanalais tada išsiaiškinome į kokius maždaug viešbučius galima patekti.
Pirkome kelionę ir už kelių dienų išskridome.
Panašiai, kaip paskutinė minutė, tik tiek, kad tada žinai konkretų viešbutį.
Mes esame išbandę ir išankstinius paketų pirkimus ir spec pasiūlymus ir fortuną ir paskutinę minutę.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 27, 11:49)
Daziausiai tokia statistika pateikia rudeniop, kokioms kryptimis keliauja, kiek dazniausiai kelionej dienu, kiek vidutiniskai isleidzia ir pan.


Kur ji būna skelbiama mirksiukas.gif
Beto kokiais pagrindais ta statistika sudaroma unsure.gif nes dar niekur nesu girdėjusi, kad pažistamus ar draugus ar mus pačius apklaustu dėl tokių dalykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 27 liepos 2013 - 20:26
QUOTE(JM @ 2013 07 27, 21:21)
Mes tada pirkome 5 žv fortūną.Šiaip tai gan pigus pasiūlymas, tik nežinai į kokį viešbutį pateksi.Aišku patenkama tikrai į ne prabangų 5 žv viešbutį  biggrin.gif  o, į labiau ekonominį variantą, bet ir kaina tokia.

ar labai nusivylėte? manau jei kaina gera, surizikuočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 27, 21:21)

Kur ji būna skelbiama mirksiukas.gif
Beto kokiais pagrindais ta statistika sudaroma unsure.gif  nes dar niekur nesu girdėjusi, kad pažistamus ar draugus ar mus pačius apklaustu dėl tokių dalykų.


lotuliukas.gif prajuokinot...

Prasom, nagrinekites. Tai cia valstybes statistika, o yra dar ir privaciu agenturu..

http://www.tourism.l...a/apzvalgos.php

Atsakyti
QUOTE(LAURYTE99 @ 2013 07 27, 00:02)
na viskas domintu  rolleyes.gif  kaip maistas , vieta, ar patogu nusigaut iki centro ?  kokie trukumai, pliusai, apskritai ,oki ispudi paliko ? aciu labai uz info

Pacituosiu ką jau rašiau:
QUOTE
Labas.
Grįžom penktadienį iš Bodrumo. Viešbutis Crystal Green Bay 5*, 23 km. iki Bodrumo, įlankoje, miškų, ir kalvų apsuptyje - žalia ramybės oazė. Kai atvažiavom, pasigedom žmonių - tuščia, gultų prie jūros laisvų kiek nori visą dieną, prie baseinų iš vis vienas kitas atsiskyrėlis. Sakom, kur visi dingo? 
Poilsiautojai daugiausia turkai, ukrainiečiai, azerbaidžianiečiai... Bet savaitės pabaigoje užvežė rusų...pasijautė, kad tikrai Turkijoj esam  ( nieko blogo, tik jau gultus teko užsiimti prie jūros iki 8val. ir restorane staliuko paieškoti)
Apie viešbutį nieko blogo negaliu pasakyti -tvarkingas, žalias, maistas neblogas, gėrimai tradiciškai prasti, kambariai vidutinio dydžio- tryse laisvai tilpom ( tik dušo kabina... tokios mažos dar nesu mačiusi  storesnis žmogus vargiai tilptų, jei reikia pasilenkti, tai beveik tenka duris atsidaryti  )
Labai daug vaikų. Gerai ten su jais. Visos sąlygos yra. Tik akmenukai pakrantėje labai aštrūs. Mažyliai mačiau visi su batukais ir jiems tai netrukdė, o aš pirmą kartą pasigedau maudymosi batų (Kemero akmenys tikras rojus palyginus)
Animatorių komanda surinkta tarptautinė ir dauguma profesionalūs šokėjai. Labai kultūringi, neikyrūs.
Jei trumpai- kur prikibti tikrai yra, 5* aš šiam viešbučiui neduočiau (bet gal Bodrume visur taip, negaliu palyginti) sakyčiau tvirtos 4*, prabangos nerasit, bet ramiam šeimyniniam poilsiui nuostabioj gamtoj netgi labai tinkamas
P.S. Tiesa, dėl oro: nors išmanusis telefonas rodė dieną apie 34-36 (wifi laisvas visam viešbutyje) karščio visai nesijautė. Visą laiką vėjelis nuo jūros, naktį miegojom prie atviro balkono, kondiškės net nejungėm. (Uodą mačiau vieną, paskutinį rytą, bet jis mūsų matyt nepastebėjo  ) Taip komfortiškai liepos mėnesį Turkijoj dar niekad nesijautėm.


Ką galėčiau pridurti:
Maistas geras, pasirinkimas nemažas, visada rasdavom ką nors skanaus. Vakarienei visada buvo keptos žuvies, saldumynai skanūs ir įvairūs ne tik tradiciniai turkiški, bet ir neblogų pyragų, tipo pudingų ir kitokių. Tik bandelės per pusryčius nelabai (nors ir tikrai šviežios) Labai daug ką ruošia vietoje "prie akių" kepa, eilių jokių nebuvo.
Kokteilių nemokamų turi daug, bet nieko gero schmoll.gif
Vieta viešbučio labai graži- jokios civilizacijos aplinkui biggrin.gif Atostogos daugiau prie ežero nei prie jūros-ramu, tylu bangų nėra, romantika biggrin.gif Iki Bodrumo savarankiškai nevažiavom, bet žinau kad nuo viešbučio vartų važiuoja autobusiukas iki pat autobusų stoties. 30min/3 $ ir Bodrumo centras :mirksiukas Pasitikslinti registratūroje.
Minusų net nežinau g.gif Gal keistas kambarinių elgesys- pastoviai palikdavo permažai rankšluoščių, šampūno nebuvo tik kondicionierius ir tą tik gal trečią dieną atnešė - bet čia smulkmenos. Na gal norėjosi aktyvesnės animacijos bet čia kaip kam- jie tokie labai eropietiški, neikyrūs- gali ir nepastebėti kitą kartą kad kažkas vyksta . Na ir vanduo jūroj neturi to skaidrumo ir mėlynumo -bet čia jau ne viešbučio kaltė, o gilios įlankos biggrin.gif
Aplamai, neturkiška aplinka pasirodė -ar čia visur Bodrume taip ar tik šiame viešbutyje. Nebuvo nei išpjaustytų arbūzų, nei gulbių ant lovos, nei barmenų lipšnumo, nei prekiautojų įkyrumo, nei gultų užsiėmimo 6 ryto, nei ekskursijų siūlytojų (vieną kartą pasiūlė į SPA ir vandens pramogas) , nei baisaus karščio nei drėgmės... Komfortiškas ir ramus poilsis gerame 4* europietiškame viešbutyje. Ko daugiau benorėti wub.gif
Atsakyti
Bodrumo regionas aplamai geras pasirinkimas tiems kas atostogauja vasarą, nori Turkijos, bet neperneša įprastinių jos karščių. Ten temperatura įprastai 3-5 laipsniais mažesnė, o didelio karščio nesijaučia nes klimatas sausesnis nei Antalijos regione. O su vaikais ypač super Kušadašio regionas (skrendama ir i Bodrumo orouosta), nes ten paplūdimiai smėlio, o daugelis iš jų turi ir Mėlynosios vėliavos statusą.
Atsakyti
Laba diena, gal kuri esat buvusi GRAND PEARL BEACH RESORT & SPA arba LONG BEACH RESORT & SPA kazin kaip jie? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurka: 28 liepos 2013 - 14:21