Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kriiste @ 2013 07 26, 08:35)
rugpjucio 1-10 4u.gif

ir mes 10 grįžtam,tai ir mūsų skydis bus paankstintas? unsure.gif Važiuosiu šiandien bilietų pasiimti, pažiūrėsiu kas pas mus bus parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 25, 22:01)
Nes tikrai norisi žinoti tą agenturą, kuri turbūt vienintelė neužveža tyčia ar netyčia į kokias parduotuves ar kitas pakelėje esančias  apsipirkimo zonas ir sustojimus tualetui, prie visokių centriukų.

Galiu paieškoti kontaktų, nes važiuojat į Žaliąjį konjoną vietinė TR agentūra niekur neužvežė wink.gif Bet gal nuskilo mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 26, 07:53)
bet gal yra zmoniu, labai taupanciu, ir pvz, jei atskrendi 6 ryte - ne visiems sudetinga pavalkataut kazkur iki 12 kad nereiktu tu 400 uz kambari moketi del keliu valandu, tas pats ir su isskridimu - jei isskrendi 16 val ar kad ir 18 - vienam sudaro problemu kad nuo 12 kaip ir neturi to kambario, o kitam ne - tiesiog turi galimybe zmogus rinktis, kur pas kitus organizatorius ne...

Šiaip jau, su ecotravel skrendant " benamiais" liekama ne kelias valandas.
Pažiūrėkit:
Vilnius - Antalija (Eco) 2013-08-08, 22:50 (atskris apie 2 val. nakties)

Antalija (Eco) - Vilnius 2013-08-16, 02:50 (paims iš viešbučio koikią 12 val. nakties)


Įsiregistravimas viešbučiuose paprastai nuo 14 val. išsiregistravimas iki 12 val. (su retom išimtim, kai viešbutis neužpildytas) Tai pagalvokit gerai ar norit trintis kaip benamiai nuo 3 ryto? Pusryčiai geriausiu atveju 6.30 mirksiukas.gif
Mes skridom su Teztouru. Iš Bodrumo vakarinis skrydis, 20. 20 panašiai. Tai iš viešbučio paėmė 17.40. Nuo 12 val lagaminus atidavėm į saugojimo kambarį ir gulėjom pleže. Bet vistiek-nei pagauti nei paleisti. Kažkaip nekomfortiška. O dažnai viešbučiai iš tikro net neturi lagaminų saugojimo kambario (nors sako, kad turi), o pastato lagaminus registratūroje kampe ir viskas. Įsivaizduojat, kaip smagu po juos knistis jei ko prireikia? Mes būtume ėme kad ir už pinigus kambario pratęsimą, bet nebuvo laisvų kambarių. O jei tektų laukti iki 12 nakties? Na ir atostogų pabaiga... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2013 07 26, 09:48)
Galiu paieškoti kontaktų, nes važiuojat į Žaliąjį konjoną vietinė TR agentūra niekur neužvežė wink.gif Bet gal nuskilo mums smile.gif

Jei iš Alanijos, prašom pasidalinti kontaktais 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuriu apie skrydziu laika diskutuojat, mes ryt is ryto 8.20 isskrendam is Rygos, o is Turkijos skrydis i Ryga 12 val. Tai cia skaitosi geras laikas? smile.gif kelione pirkom per latviu Tez tour, nes is Lt nieko nebegavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 07 26, 11:06)
Ziuriu apie skrydziu laika diskutuojat, mes ryt is ryto 8.20 isskrendam is Rygos, o is Turkijos skrydis i Ryga 12 val. Tai cia skaitosi geras laikas? smile.gif kelione pirkom per latviu Tez tour,  nes is Lt nieko nebegavom biggrin.gif

Sakyčiau įdealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2013 07 26, 10:54)
O jei tektų laukti iki 12 nakties? Na ir atostogų pabaiga...  schmoll.gif

As tai visas atostogas nervuociaus del tokios paskutines dienos.

Ir dar karta isitikinau, kaip mausto smekotravelis su a la pigesnem kainom. fek.
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2013 07 26, 10:03)
Jei iš Alanijos, prašom pasidalinti kontaktais 4u.gif  bigsmile.gif

Dalinuosi smile.gif Agentura Alanijoje, turkas vedes lietuvaite. Gali uzkalbinti lietuviskai, agentura netoli Ergun viesbucio. Kainos geros. Bent taip buvo pries 2 metus.
FAM TOUR
Mustafa Erkut, Indre Erkut
Damlatas Caddesi No 21
07400-ALANYA
Biuro tel. +90 242 512 05 39
Mustafa mob. (drasiai galite skambinti ir tartis) +90 546 217 77 60
Idres mob. (LT) +370 67 60 34 88
E-mail: indre_ri@yahoo.com
E-mail: mustafaerkut@hotmail.com
www.famtour.com
Atsakyti
Sveiki,
Žiūriu, kad užvirė diskusija apie EcoTravel ir norėčiau apie tai pakomentuoti.

Kadangi mes su šeima keliavom penkiese, tai nepirkom tų išankstinių ir vėlymų registravimų, nes bendra kaina kelionei būtų išaugus virš 1000litų.
Dabar prisiminkime, kad nebeskraidina į Gazipašą ir tikrai leisitės Antalijoje, tai priskaičiuokit dar kelias valandas kelionės iki viešbučio.

Atvykę į Antaliją, sėdom į autobusus ir keliavom į viešbutį (Club Hotel Titan), viešbutyje buvom apie 5:30 ryto, buvom visiškai ramūs, kad teks pabūti ligi pietų registratūroje (o kaip tik ten nemažai buvo didelių ir labai minkštų sofų ax.gif ), bet netyčia gavome kambarį (be jokio užmokesčio) ir nuėjome miegoti.

Kalbant apie paskutinę viešnagę, tai buvo pasakyta, kad iš viešbučio paims 21h, tai mes 12h atidavėm kambario raktą ir visą pusdienį praleidome prie jūros, visiškai laikas neprailgo ir KAMBARIO absoliučiai neprireikė (nes kambaryje visai praktiškai mažai būdavome, o dar pajūryje buvo persirengimo kabinos).

Mūsų lagaminus laikė prie registratūros, bet norint persikrauti nueidavome į konferencijų salę ir nieko netrukdomi galėjome tvarkytis.

IŠVADA:
Tikrai nesisakyčiau niekad ankstyvų, vėlyvų registravimų, man tai tiesiog švaistomi pinigai, o už tokią sumą galima daug ką nuveikti Turkijoje. (Aišku, tai pagal kiekvieno poreikius drinks_cheers.gif )
Dabar jau vėl per EcoTravel ieškome kelionės rolleyes.gif

P.S. ECO TRAVEL jau pradeda skraidyti į GRAIKIJĄ, kainos kol kas rugsėjo mėnesiui. (Daug viešbučių/apartamentų daugiau skirtų keliavimui) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(nicy @ 2013 07 25, 21:51)
O gal kuri galetu pasakyti ar imanoma skrendant su pigiu skrydziu bendrove i viesbuti anksti ryte gauti kambari is karto nemokant mokescio (na ten vietoj neoficialiai susimoketi) - ankstyva registracija? Kalba eina apie Dinler viesbuti arba The inn resort. Truputi kainos kandziojasi - uz ankstyva registracija nori 400Lt, dar tiek pat uz velyva....
Arba gal galima pirktis opficialiai tik ankstyva registracija, o velyva issiregistracija susiderinti vietoje ir pigiau. Gal kuri is keliavusiu i si viesbuti papasakos. Dekui.
Ir dar ar visi keliave su kudikiu ir pigiu skrydziu bendrove turejo moketi uz kudikio vezimeli? Kiek zinau kudikis ir vezimelis keliauja nemokamai? Tai ar teisetai organizatoriai reikalauja mokescio?
Aciu

Mes Inn resorte bandeme tartis del kambario iki velyvo vakaro - nes nebuvome issipirke nei ankstyvos nei velyvos registracijos- Del ankstyvo isloseme ( kaip cia pasakius biggrin.gif) nes buvo atidetas skrydis ir atvykome i viesbuti kai jau to tikrai nebereikejo. O del velyvos registracijos - galejom pirkti kambari - bet prase pernelyg daug 50$ ir tai tik iki 17val. nors is viesbucio mus paeme tik 22.30, mes nusprendem, kad tikrai neverta - praleidom diena prie baseino. Vietinis darbuotojas mums uz 10$ ileido i kambariuka - aisku ten nieko nebuvo- plikos sienos - bet mes ten laikeme savo lagaminus - galejome ten persirengti ir t.t.t ir tikrai dziaugemes kad nemokejome pinigu pirkdami kambari. blush2.gif didelis pliusas kad mes buvome be vaiku - tai nesukome sau del to galvos - su vaikais gal kazkiek sunkiau butu buve.

QUOTE(JM @ 2013 07 25, 23:01)

Keista.
Įvardinkite prašau su kokia konkrečia vietine agentura ekskursijas ėmete mirksiukas.gif
Nes tikrai norisi žinoti tą agenturą, kuri turbūt vienintelė neužveža tyčia ar netyčia į kokias parduotuves ar kitas pakelėje esančias  apsipirkimo zonas ir sustojimus tualetui, prie visokių centriukų.


Jei gerai pamenu tai buvo Kolibris ax.gif

QUOTE(vasilyysa @ 2013 07 26, 09:14)
Noriu pratęsti pavalkatavimo temą  ax.gif : o ką daryti - viešbutyje laukti galima ? teko skaityti, kad griūna ant sofų ir miega, ar tai tiesa? ar visgi reikia tą laiką pralaukti kur tai mieste ?

Bent jau Inn resorte galima buvo naudotis viskuo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Papasakokite apie viešbutį ax.gif 4u.gif Club Hotel Titan mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasilyysa: 26 liepos 2013 - 11:39
Turkijoje buvome antrą kartą, bet viešbutis mums labai patiko ir tiko 4u.gif

Maistas:
Didelis pasirinkimas karštų patiekalų (vis kitokie), daug labai daržovių, įvairių salotų, buvo ir pyragėlių, tortų, nustebino, kad buvo labai įvairus pasirinkimas vaisių (buvo vyšnių, arbūzų, melionių, bananų, persikų)
Būdavo tam tikri laikai prie baseino pyragėliams bei kavai, paplūdymyje būdavo lavašų, "hamburgerių", bulvyčių, salotų (tam tikrom valandom).

user posted image
user posted image

Teritorija:
Teritorija labai graži, prižiūrėta, viskas nėra labai suspausta, daug žalumos, įvairių gėlių, krūmų.

user posted image

Kambariai:
Kambariai tvarkomi itin gerai, kiekvieną dieną sutvarkydavo, iššluodavo, sulankstydavo. (Buvo šampūnų, muiliukų, kepuraičių nuo vandens).
Visi baldai neitin modernūs, bet buvo patogu rolleyes.gif

Baseinas:
Prie baseino buvo užtektinai gultų, patys ten labai retai maudydavomės. Taip pat buvo tam tikra ir animacija, muzika, šokiai. Pire baseino yra baras ax.gif

Paplūdimys:
Pasiekdavom jį perėjus požeminę perėją. Viskas buvo labai tvarkinga, gultų, skėčių visada užtekdavo. Taip pat buvo baras, kuriame buvo galima ir atsigaivinti ir užkąsti. Didelis pliusas, kad gultai ir skėčiai - NEMOKAMI.

user posted image
user posted image

Animacija:
Kiekvieną vakarą renginiai, dienom įvairūs renginukai, mankštos ir t.t. Didelis minusas viskas - VOKIEČIŲ kalba, nes pats viešbutis pilnas vokiečių, tai net ir personalas kalba vokiškai žymiai geriau, nei angliškai. doh.gif

Taigi, mes geriau vakarais išeidavo link parduotuvių (jos tolokai, bet galima ir važiuoti autobusiuku, kuris kursuoja labai dažnai) nei stebėdavom vokiečiu kalba renginius.

Išvada:
Mums labai patiko, nes jei jau atvažiavome ilsėtis, tai nesikabiname prie smulkmenų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 liepos 2013 - 13:22