Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Marse86 @ 2013 07 24, 11:55)
Sveikos,

gal kam teko būti Alanijos regione,Grand Santana viešbutyje? Važiusim pirmą kartą į Turkiją, būtų įdomu gauti kokių atsiliepimų. Kitas klausimėlis - kokią valiutą geriausiai vežtis į Alaniją?


Valiuta geriausia jiems doleris ir euras. O siaip idealiausia manau kur imanoma kortele atsiskaityti. Gide musu sake, kad geriausia veztis eurus, bet visiska nesamone, dauguma pardaveju prioriteta teikia doleriui arba kaip paskaiciuoja tai tokia pat suma gaunasi doleriais ir eurais doh.gif Skirtumas akivaizdus manau musu akims smile.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 24, 12:03)
Tai parasykite ir kodel wink.gif

Todel kad kainos nesamoningos!!!! Pas vietinius zenkliai pigiau gali isigyti. Ir tikrai nieks ten nieko neapgauna, nepalieka ar panasiai. Visus kartus pirke is vietiniu ir likom patenkinti, ta pati gavome ka ir siule musu organizatoriai, tik zenkliai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 07 24, 14:36)
Valiuta geriausia jiems doleris ir euras. O siaip idealiausia manau kur imanoma kortele atsiskaityti. Gide musu sake, kad geriausia veztis eurus, bet visiska nesamone, dauguma pardaveju prioriteta teikia doleriui arba kaip paskaiciuoja tai tokia pat suma gaunasi doleriais ir eurais  doh.gif  Skirtumas akivaizdus manau musu akims smile.gif

Todel kad kainos nesamoningos!!!! Pas vietinius zenkliai pigiau gali isigyti. Ir tikrai nieks ten nieko neapgauna, nepalieka ar panasiai. Visus kartus pirke is vietiniu ir likom patenkinti, ta pati gavome ka ir siule musu organizatoriai, tik zenkliai pigiau.

Butent... gide isvis ten labai daug nesamoningu dalyku prisnekejo... kad ir tai jog turkai bando isgyvendinti doleri ir bando prisiristi tik prie euro, ima jie tuos dolerius ir dziaugiasi. biggrin.gif ir tikrai kartais kai paskaiciuoji - doleriais gaunasi atsiskaitineti pigiau, aisku ne visur, bet...

Visiskai Jums pritariu. drinks_cheers.gif
Kas liecia ekskursiju kainas is LT organizatoriu tai siaubas ..... ir labiausiai gaila, kai jiems prioritetas yra turistus nuvezti ir kuo ilgiau laikyti sopinguose. Aisku tai suprantama, jie is to uzdirba, bet dazna turista tai ir privercia pirktis keliones pas vietinius. Tikrai nesu nusivylus jais ir niekada nera apgave, o ir ekskursijos zymiai idomesnes su vietiniais nei su LT gidais ( gal sunkiau tiems kas rusu kalbos nesupranta).
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas keliavo su pigių skrydžių bendrove ir galėtų pasakyti ar vaikui iki 2 metukų priklauso nemokamas vežimėlis? Nes dabar kiek pasiskambinau į agentūras, tai visi reikalauja mokesčio, nors žinau, kad turėtų būti nemokamai. Nesinori be reikalo užsisakinėti papildomos paslaugos, jei ja galėčiau pasinaudoti nemokamai.
Didelis dėkui.
Atsakyti
Gal buvo apsistojusių Dinler viešbutyje? Gal atsiliepimų galėtumėte parašyti. Didelis dėkui.
Atsakyti
Na ka.... guliu siuo metu su vaiku (8 metu) musu Lietuviskam pajury, tiksliau kambary jau ketvirta diena, juroj dar neteko issimaudyti - klaikus vejas, salta, lietus... Kad neisprotetumem abi, jau dabar pradejom planuotis kitu metu atostogas. Prisiekiau ir sau, ir jai, kad daugiau sioje oru loterijoje nebedalyvausim. Esame abi tik karta, pries 3 metus ilsejesi Turkijoje, Kemere, Akka Antedon viesbuty. Labai labai patiko. Istrukom ir i nedilga ekskursija i Kalnus. Bet tada mums dar kazkaip normali kaina gavos - 4500 Lt uz 9 dienu poilsi su "viskas iskaiciuota" (pirkom vasario men). Ziuriu kainos dabar Turkijoje klaikiai sukile.

Mano klausimas butu: kokie motyvai, kad renkates Turkija, o ne tarkim Kreta, Roda, Kosa ar Kroatija? Cia labiau klausimas atostogaujantiems su vaikais.

Mano reikalavimai: patogus viesbutis poilsiui su 9 metu vaiku, t.y. kad jam butu sociai vandens pramogu, aisku "viskas iskaiciuota maitinimas", ir kad butu galimybe istrukti bent i viena, 9 metu vaikui iveikiama ir jo nenuvarancia juodai ekskursija. Nes turi buti win-win situacija. Nenoriu as visa laika tik viesbuty sedeti.

Taigi: Turkija? Kreta? Rodas? Kosas? Kroatija?

P.S. Noretusi tilpti i 5000 (maksimum 6000 Lt)
ACIUUUUUUUUUUUUUU 4u.gif
Atsakyti
Gal buvo apsistojusių Dinler viešbutyje? Gal atsiliepimų galėtumėte parašyti. Didelis dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2013 07 24, 16:16)


Taigi: Turkija? Kreta? Rodas? Kosas? Kroatija?

P.S. Noretusi tilpti i 5000 (maksimum 6000 Lt)
ACIUUUUUUUUUUUUUU  4u.gif


Mano nuomone yra tokia: ne tik lietuviu, bet ir visu atostogaujanciu Turkijoje europieciu sprendima labiausiai lemia 2 faktoriai: 1. Antalijos tiksline auditorija yra seimos su mazais vaikais. is to 'isplaukia' ir all inclusive viesbuciai, nes su vaikais tai patogu, ir stiprios vaiku animacijos (pvz. karibuose-zymiai silpnesnes, nes ju tiksline auditorija-medaus kopinetojai) ir daug kitu dalyku, kas atostogas Antalijoje su vaikais vercia geromis.2 Visu svarbiausia-maza kaina. Taip, Turkijoj atostogauja daugiausia tie, kurie geriau neiperka ir galit kiek norit del mano sito teiginio pykti ir burbeti, bet tas tiesos nepakeis. Juk niekas nevaziuotu ant to zvyro ilsetis, jei uz tokia pacia kaina butu kokia Ispanija arba Sardinija.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2013 07 24, 17:09)
Juk niekas nevaziuotu ant to zvyro ilsetis, jei uz tokia pacia kaina butu kokia Ispanija arba Sardinija.

Nera smelio papludymiu?
Nelabai suprantu, kodel sakot, kad pigu.. Mano manymu, tai Ispanija nebrangiau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,norejau paklausti vaziuojam i Side kokia valiuta geriausia vestis,ir ka pasiulitumete pamatyti ,kokes eskursije galetume aplankytibusim su 2 vaikais vienam is ju metukai?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 07 24, 10:33)
Todel, kad - be sopingu ten niekaip. Tikrai nekelia dziaugsmo kai lankytinoje ir grazioje vietoje gidai duoda 10-20 min - o odu, tekstiliu parduotuvese ir vynu rusiuose prasedima po 1 - 1.5 val  bigsmile.gif

O su vietiniais tie sopingai aplenkiami g.gif
Papildyta:
QUOTE(vejunai @ 2013 07 24, 12:36)
Valiuta geriausia jiems doleris ir euras. O siaip idealiausia manau kur imanoma kortele atsiskaityti.

Mums asmeniškai buvo geriausia liromis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2013 07 24, 16:09)
2 Visu svarbiausia-maza kaina. Taip, Turkijoj atostogauja daugiausia tie, kurie geriau neiperka ir galit kiek norit del mano sito teiginio pykti ir burbeti, bet tas tiesos nepakeis. Juk niekas nevaziuotu ant to zvyro ilsetis, jei uz tokia pacia kaina butu kokia Ispanija arba Sardinija.

Pora paskutinių metų Turkijos kainos lenkia Ispanijos bei Graikijos kurortus. Lyginu tas pačias viešbučių kategorijas ir matitinimo tipus. Mes į Turkiją tikrai nespjaunam, mums ten tinka ir patinka, išskyrus šiųmetines kainas. Mums šiemet daug pigiau buvo ilsėtis Rode (5* AI), draugams Maljorkoje (4* AI), nei tuo metu būtų buvę TR.
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2013 07 24, 12:49)
Sveikos keliautojos smile.gif

Merginos,gal kas buvote Lioness viešbutyje,  Alanija, Avsalaras?
Kadangi tai pati pirma mūsų šeimos kelionė,norėčiau sužinoti ir atsiliepimų apie viešbutį,ir šiaip visų subtilybių. Daug klausimų visokių,vienas iš jų kaip užsisakyt ekskursiją pas vietinius,kur jie būna,kur jų ieškot,viešbutyje? Kur geriausia nuvykti? Su mumis bus 7 eriu metų sūnus,o tai irgi daug pasako,kad ne visur turbūt su vaiku gali. Žodžiu parašykite kuo daugiau,galite ir į a.ž. Būsiu dėkinga aciuks.gif


Nejau niekas neturite info? g.gif unsure.gif
Atsakyti