Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrėnų mamų pašnekesiai

QUOTE(Orkinta @ 2013 09 04, 13:09)
na o jei nepatiks atsiliepimai tai nevesit vaiko i darzely? na gal ne tiek, kad nepatiks atsiliepimai, bet zmones skirtingi. vieniems atrodys, kad zmogus ziauriai fainas, kitam gal kiek per grieztas ir pan. atsipalaiduokit, veskit ir pamatysit patiks, nepatiks, pripras nepripras. bet kuriuo atveju, kol nepabandysit nezinosit. o ir darzelio vieta siais laikais yra prioritetas, nelabai pasirinkimo yra nesutikti vesti 4u.gif

o jei konkreciai apie Saule. tai ziauriai gera aukletoja, jums pasiseke jei gavot vieta pas ja. tik tiek, kad tu atsiliepimu ieskojimas gan keistai nuskambejo, nes pakeisti kazka vien todel, kad gal kazkam tas zmogus ne prie sirdies.... g.gif na pati pagalvokit.

Nežinau net, jei visos vienbalsiai teigtų, kad žmogus superinis, tai džiugu būtų, bet jei visos lygiai taip pat sakytų, kad nepasisekė, būtų prastos nuomonės apie konkretų pedagogą... būtų labai neramu blush2.gif unsure.gif O ir stengiuosi atsižvelgti ne vieno žmogaus atsiliepimą, kuris kategoriškai teigia, jog yra taip ir ne kitaip, o į daugiau, nei vieno 4u.gif
Ar jūsų vaikas lankė pas šią auklėtoją grupę?

Sakykit, tarkim, mes pakliuvom į lopšelio grupę su vienomis auklėtojomis, vadinasi, su jomis vaikas bus iki pat, kol išeis į mokyklą ar ne? Gal žinot tvarką? smile.gif
Atsakyti
mano sunenas pas ja lanke, bet dabar susimasciau ar iki pat mokyklos, ar jau paruosiamojoj buvo kitoj grupej g.gif jei gerai atsimenu, tai paruosiamoji buvo kitur. bet bijau meluoti, paklausiu tiksliai jei reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2013 09 04, 13:09)
na o jei nepatiks atsiliepimai tai nevesit vaiko i darzely? na gal ne tiek, kad nepatiks atsiliepimai, bet zmones skirtingi. vieniems atrodys, kad zmogus ziauriai fainas, kitam gal kiek per grieztas ir pan. atsipalaiduokit, veskit ir pamatysit patiks, nepatiks, pripras nepripras. bet kuriuo atveju, kol nepabandysit nezinosit. o ir darzelio vieta siais laikais yra prioritetas, nelabai pasirinkimo yra nesutikti vesti 4u.gif

o jei konkreciai apie Saule. tai ziauriai gera aukletoja, jums pasiseke jei gavot vieta pas ja. tik tiek, kad tu atsiliepimu ieskojimas gan keistai nuskambejo, nes pakeisti kazka vien todel, kad gal kazkam tas zmogus ne prie sirdies.... g.gif na pati pagalvokit.

As is jusu tokio didelio susidomejimo aukletojos atsiliepimais internete galvojau, kad gal vaikas yra specifinis, kad reikia labai labai specifines aukletojos... As Elze leisdama i darzeli ne apie viena aukletoja asmeniskai nieko nezinojau ax.gif Gal as vis dar naivi, bet manau, kad darzelyje aukletojas ima ne is gatves ir patikrina vis vien...

Na pvz Elzei viena aukletoja labiau patinka nei kita (nes grieztesne, taisykliu daugiau turi ir nenuolaidziauja jai)... ax.gif Bet zinau, kad abi tikrai geros ir rupinas vienodai, taip kad nemanau, kad turi buti vaikas popinamas ir cackinamas darzelyje (nes pas mus namie jau tokia lepunele, kad dziaugiuos, kad darzelyje taisykles jau ne jos) mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceponke: 04 rugsėjo 2013 - 13:13
Beje, grupėje būna dvi auklėtojos ir dar šeimininkė, kuri taip pat turi ne mažą įtaką vaikų gyvenime
Atsakyti
va suzinojau. Saule buvo iki pat galo, bet buvo kita nauja, kuri kaip mokytoja paskutinius 2 metus buvo. dar su Saule dirbo tokia ''Nenia, ar Niania'', o gal cia sunenas tik ja taip vadino "aukle'' lietuviskai. seimininkute jinai. zodziu sita labai superine moteriske. sake ir labai padedavo ir viska. tai jei ji ir dabar su Saule dirba, tai va apie ja visada labai gerai atsiliepdavo mano suneno tevai (brolis su zmona).
kaip kustuce ir parase, ne tik aukletojos svarbios yra. mano suneno pirmas zodis po mamos buvo ''nenia'' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 04 rugsėjo 2013 - 14:03
Pas mano vaiką šeimininkė Danutė. Kartą Danutė atostogavo ir atėjo kita šeimininkė, tai mano Gabrielius parėjęs iš darželio sako - pas mus šiandien buvo kita Danutė - Elena lotuliukas.gif Šeimininkutės vardas jau bendriniu patapęs smile.gif
Atsakyti
Pritariu merginoms, kad ne viena aukletoja svarbi darzelyje, dalyvauja maziausiai trys zmones (2 aukletojos ir seimininkute) ir visi jie svarbus. Taip pat is savo patirties galiu pasakyt, kad ne visi giriami zmones tikrai buna verti to... tiesiog viena nuomone paplinta aplinkoj ir tiek... Bet cia tikrai netaikau siam konkreciam klausimui apie aukletoja Saule ax.gif
Atsakyti
O dar būna variantas, kad ima pasikeičia auklėtoja smile.gif

Kažkada gyvenime, kiekvienam dalykui, bus kita mokytoja, o kas tada...
Atsakyti
RasuteK ar tu šiandien buvai su savo mergina kai persirenginėjo po kūno kultūros (šviesūs tavo plaukai ) g.gif o paskui mano piktasis širšė atėjo lotuliukas.gif Ir pagalvojau kai taviškė pravirko, ar tik ne mano Justas bus užgavęs ją su ta kuprine? Nebent aš tave ir vėl maišau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2013 09 04, 15:53)
RasuteK ar tu šiandien buvai su savo mergina kai persirenginėjo po kūno kultūros (šviesūs tavo plaukai )  g.gif o paskui mano piktasis širšė atėjo  lotuliukas.gif  Ir pagalvojau kai taviškė pravirko, ar tik ne mano Justas bus užgavęs ją su ta kuprine? Nebent aš tave ir vėl maišau  doh.gif

buvau su savo mergina, bet mano tik priekyje viena kuoksta sviesi lotuliukas.gif ko gero ne apie mane kalbi, nes musu nieks neuzgavo ir mano mergina neverke ax.gif biggrin.gif siaip pro sali praejai, bet nespejau net Labas pasakyt, greit dingai is akiracio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 09 04, 15:59)
buvau su savo mergina, bet mano tik priekyje viena kuoksta sviesi  lotuliukas.gif ko gero ne apie mane kalbi, nes musu nieks neuzgavo ir mano mergina neverke  ax.gif  biggrin.gif siaip pro sali praejai, bet nespejau net Labas pasakyt, greit dingai is akiracio  ax.gif

Tai ir vėl sumaišiau doh.gif
O dingau greit, nes mazgis tiek miego norėjo, neramus buvo net ant rankų,kad tik įdėjau į kėdutę ir lūžo lotuliukas.gif kitą kartą būtinai užkalbink, nes matai aš tave vis su kažkuom painioju blush2.gif
Atsakyti
O būna ir taip, kad vaikams auklėtoja/auklytė būna nepakartojama, o va tėvams nepatinka, nes blogai nusišypsojo, ar šiaip apie vaiką pasakė tai, ko nenorėjo išgirsti.. smile.gif

Saulę pažįstu asmeniškai, miela malonu bendrauti smile.gif
Atskirai priešmokyklinukų nėra grupės. Vaikai su tom pačiom auklėtojom ir toje pačioje grupėje būna iki mokyklos (aišku jei kas nepasikeičia laikui bėgant).

Tad linkiu eiti į daržiuką su didžiuliu noru ir šypsenom wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivulyte: 04 rugsėjo 2013 - 16:58