Įkraunama...
Įkraunama...

`*♥★Marijampoliečių užeigelė★♥*`

QUOTE(vodetox @ 2013 08 05, 12:05)
Labas, neseniai atsikrausčiau į Marijampolę. Man 26 metai. Liūdna, kadangi apart savo vyro daugiau nepažįstu nei vieno žmogaus. Gal atsirastų tokia, kuri sutiktų su manimi kurį vakarą ir ne vieną išgerti kavos/arbatos ir paplepėti įvairiausiom temom?

Labas. Mėginau tau atrašyti į až, bet kažkodėl neleidžia. Parašyk man į až savo skype - susisieksiu smile.gif Mes vienmetės.

O apie draugiškumą Marijampoliečių.... na nežinau giedruole kurioje vietoje gyvenote, aš čia dar tik ketvirtas mėnuo, bet viskas liuks, nereik norėt, kad tik atsikrausčius visi kilimus raudonus tiestų ir keksiukų krepšeliais prie durų eilėn stotų smile.gif Normalus tas miestas, žmonės šypsosi, draugiški, o tikrai draugystei reik laiko užauginti.

Gražaus vakaro visoms! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2013 08 30, 16:48)
Normalus tas miestas, žmonės šypsosi, draugiški, o tikrai draugystei reik laiko užauginti.

Gražaus vakaro visoms!  biggrin.gif

nu va kaip gražiai thumbup.gif mirksiukas.gif

labas vakaras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 30 rugpjūčio 2013 - 22:17
QUOTE(vilmuke @ 2013 08 28, 20:41)
labas vakaras,

aš kadangi neesu iš tų kur akis drąsko, tai tik pasakysiu, jei jau esate ne marijampolietė, tai aš ir nesikiščiau į kitų temas su savo pasisakymais. Yra gi temos apie bile ką, tai ten ir pasisakykit -kad mes nedraugiški ir visoki kitoki..... na o čia kam lysti ir terštis  biggrin.gif

draugiški mes esam, tik laiko nebeturime čia tiek kaboti, kai trys vaikai aplink kojas laksto, kitos agurkus kibirais vakuoja, kitos po Europą keliauja, tokia jau ta užimta vasara. Gal kai ateis šaltesni orai, daugiau bus plepsių  smile.gif

Neperšokus griovio,nesakyk-OP lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Optimistė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2013 08 28, 21:35)
Nu tu nerealei pakilai kad visos taip .Tokios drauges ir turi buti kaip tu 4u.gif

friends.gif

QUOTE(vilmuke @ 2013 08 29, 10:29)
oi oi pagyrūnės  lotuliukas.gif

ale kaip faina skaityti, nepavydėėk biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif Gryzau i realybe biggrin.gif Pirma diena darbe-tai kaip is medzio iskritus jauciuosi lotuliukas.gif Vel lieziuvio lauzymas kasdiena biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif Kiek daug prisneketa,diskusijos net verda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika27 @ 2013 09 09, 11:58)
Labas dienas biggrin.gif  Kiek daug prisneketa,diskusijos net verda biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2013 09 09, 13:43)

ir tu dar gyva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2013 09 11, 14:55)
ir tu dar gyva?  smile.gif

tai ne manai
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2013 09 12, 08:43)
tai ne manai

manei manei smile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif Lauke lyja rolleyes.gif Vakar po darbo padanga nuleista radau biggrin.gif Sakiau netikiu penktadieniu ir 13 diena,bet teko patiket biggrin.gif
Atsakyti
va tep smile.gif
Atsakyti