Eikit putkas plaut ir gult.
GARDENE-REISKIA KIEME,KIEMO SODELYJE
TRAFIKAS-REISKIA SPUSTIS
... labos nakties ir geros sekancios dienos
TRAFIKAS-REISKIA SPUSTIS
... labos nakties ir geros sekancios dienos
QUOTE(Zuika27 @ 2013 07 16, 00:25)
GARDENE-REISKIA KIEME,KIEMO SODELYJE
TRAFIKAS-REISKIA SPUSTIS
... labos nakties ir geros sekancios dienos
TRAFIKAS-REISKIA SPUSTIS
... labos nakties ir geros sekancios dienos
pirma gal ir supratau is potekstes o tas trapikas galvojau koks pakilimas
Labas rytas Prasidejo marinavimu sezonas gal kuri tyrit pjaustytu agurku koki marinavimo recepta?
QUOTE(Daske @ 2013 07 16, 09:33)
Labas rytas Prasidejo marinavimu sezonas gal kuri tyrit pjaustytu agurku koki marinavimo recepta?
Švieži agurkai - 5 kg
Svogūnai - 500 g
Aliejus - 1 stikl.
Actas - 1 stikl.
Cukrus - 1 stikl.
Druska - 3 valg. šaukšt.
Krapai - pagal skonį
Lauro lapai - pagal skonį
Česnakai - pagal skonį
Kvapieji pipirai (žirneliai) - pagal skonį
Gaminimas:
Agurkus ir svogūnus supjaustome kubeliais,
užpilame likusiais produktais,
išmaišome ir paliekame 5 valandoms pasistovėti.
Aš dažniausiai laikau per naktį.
Tada verdam ant vidutinės kaitros,
kol viskas suminkštes ir pilstom į stiklainius.
Man gaunasi apie 6-7 litrai.
Skanaus
Ir ka kalbininkės
QUOTE(Daske @ 2013 07 16, 09:33)
pirma gal ir supratau is potekstes o tas trapikas galvojau koks pakilimas
Labas rytas Prasidejo marinavimu sezonas gal kuri tyrit pjaustytu agurku koki marinavimo recepta?
Labas rytas Prasidejo marinavimu sezonas gal kuri tyrit pjaustytu agurku koki marinavimo recepta?
man tai sitie superiniai. tokie traskus traskus gaunasi. kaip sviezi. bet astroki. tai jei astriu nemegstat tai gal netiks ir as pjaustau ne griezineliais o isilgai.
2 kg. agurkėlių (supjaustytų 0.5 cm. griežinėliais)
4 v. š. druskos
700 g. cukraus
1.5 stiklinės acto (9%)
7 v.š. aliejaus
1 v.š. aitriosios paprikos miltelių
2 galvutės česnako
EIGA:
Agurkelius, supjaustytus griežinėliais, užpilti druska ir karts nuo karto pamaišant, palaikyti 6 val.
Po šešių val. suberti/užpilti visus likusius ingredientus ir laikyti 12 val. karts nuo karto pamaišant.
Tada sugrūsti į indelius ir uždaryti dangteliais.
QUOTE(Auksutis @ 2013 07 16, 13:48)
Ir ka kalbininkės
o ka
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2013 07 16, 15:52)
man tai sitie superiniai. tokie traskus traskus gaunasi. kaip sviezi. bet astroki. tai jei astriu nemegstat tai gal netiks ir as pjaustau ne griezineliais o isilgai.
2 kg. agurkėlių (supjaustytų 0.5 cm. griežinėliais)
4 v. š. druskos
700 g. cukraus
1.5 stiklinės acto (9%)
7 v.š. aliejaus
1 v.š. aitriosios paprikos miltelių
2 galvutės česnako
EIGA:
Agurkelius, supjaustytus griežinėliais, užpilti druska ir karts nuo karto pamaišant, palaikyti 6 val.
Po šešių val. suberti/užpilti visus likusius ingredientus ir laikyti 12 val. karts nuo karto pamaišant.
Tada sugrūsti į indelius ir uždaryti dangteliais.
o ka
2 kg. agurkėlių (supjaustytų 0.5 cm. griežinėliais)
4 v. š. druskos
700 g. cukraus
1.5 stiklinės acto (9%)
7 v.š. aliejaus
1 v.š. aitriosios paprikos miltelių
2 galvutės česnako
EIGA:
Agurkelius, supjaustytus griežinėliais, užpilti druska ir karts nuo karto pamaišant, palaikyti 6 val.
Po šešių val. suberti/užpilti visus likusius ingredientus ir laikyti 12 val. karts nuo karto pamaišant.
Tada sugrūsti į indelius ir uždaryti dangteliais.
o ka
Ir Auksutis sita dave reiks daryt
nu man su tais aliejais tai neskanu, riebūs gaunasi ir t.t. šūdinai
Daske, tas Mazgės geras su tomato padažu ir česnaku, tik aliejaus nepilu
Daske, tas Mazgės geras su tomato padažu ir česnaku, tik aliejaus nepilu
QUOTE(Braškutė @ 2013 07 16, 21:50)
nu man su tais aliejais tai neskanu, riebūs gaunasi ir t.t. šūdinai
Daske, tas Mazgės geras su tomato padažu ir česnaku, tik aliejaus nepilu
Daske, tas Mazgės geras su tomato padažu ir česnaku, tik aliejaus nepilu
nu nepasakyciau kad riebus gaunasi
labas rytas.
Isbandysu ir bus aisku
Blyn kaip nesimiegojo nakti
Blyn kaip nesimiegojo nakti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2013 07 17, 09:32)
Nu man riebu. Iš visų receptų išmetu aliejų. Nereikalingas ingredientas ten.
Man su aliejum irgi nelabai.
Dariau pernai panašų aukščiau parašyto,tik dėjau dar papildomai petražolių su salierais ir nedėjau paprikos miltelių.
Dariau pernai panašų aukščiau parašyto,tik dėjau dar papildomai petražolių su salierais ir nedėjau paprikos miltelių.