QUOTE(KEIBI @ 2014 05 15, 21:29)
Laba vakara,Marijampoles mamytes.Noriu paklausti gal yra tema apie Marijampoles gydytojus.Nes man reik traumatologo,ortopedo pagalbos.Marijampoles gyd,visiskai nezinau ,nes tik nuo rudens cia gyvename.
Priimamajame apziurejo Laurynas Matuzonis ir nustate gerai kas yra ,bet nusiunte MR pasidaryt patvirtino ,jo spejima.Ka apie ji zinote nes reik operacija daryt.Yra dar ir Daunys kiek zinau bet labai jau jo kertele uzkelta kiek girdejus.
Aciu jums
Priimamajame apziurejo Laurynas Matuzonis ir nustate gerai kas yra ,bet nusiunte MR pasidaryt patvirtino ,jo spejima.Ka apie ji zinote nes reik operacija daryt.Yra dar ir Daunys kiek zinau bet labai jau jo kertele uzkelta kiek girdejus.
Aciu jums
Kai sūnus buvo mažas, dėl klubukų ėjom pas Žitkauską į Keršanskų kliniką. Ir aš dėl stuburo pas jį lankiausi, man padėjo Žitkauskas
Gydytojas traumatologas-ortopedas, medicinos daktaras Regimantas Jonas Žitkauskas konsultuoja ir gydo sergančius stuburo, sąnarių ligomis, osteochondroze. Konsultuoja dėl galvos, kaklo, juosmens, visų nugaros skausmų priežasčių. Atlieka manualinę terapiją, skausmo terapiją injekcijomis. Tiria ultragarsu sąnarius. Diagnozuoja ir gydo vaikų ir paauglių stuburo ligas, vaikų stuburo iškrypimus, plokščiapėdystę, laikysenos sutrikimus. Ištiria ultragarsu kūdikius dėl įgimto klubo sąnario išnirimo, skiria gydymą.
Tai einam, kaimynkos, kurį vakarą į trasą ? Oras labai gražus, kol nelyja
Mazge1979, labai gražu , auksinės kantrybės matyt esi, kad taip gražiai mezgi
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2014 05 17, 14:02)
Buna,kad ir dievai klysta-vat eme ir pradejo kurti zmogiskaji prada nuo vyro.Nei sis, nei tas
mus antras kūrė - geriau ir gavomės, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą