Įkraunama...
Įkraunama...

`*♥★Marijampoliečių užeigelė★♥*`

QUOTE(adrija @ 2014 02 26, 17:59)

turiu tamstai klausima blush2.gif
kazkada cia diskutavom apie skiepus ir apie bronchomunali. ir tu sakei jau geriau tegu vaikas daznai serga nei duoti bronchomunali. gal gali issamiau savo nuomone isdestyti 4u.gif
Atsakyti
oi adrija, galvoji, kad jau vyrą veju lauk lotuliukas.gif

renovuojamės nameliuką, tuo tarpu neturim kur gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 26, 19:14)
turiu tamstai klausima  blush2.gif 
kazkada cia diskutavom apie skiepus ir apie bronchomunali. ir tu sakei jau geriau tegu vaikas daznai serga nei duoti bronchomunali. gal gali issamiau savo nuomone isdestyti  4u.gif

Tai yra kisimasis I vaiko imunine sistema.O jos geriau nedirginti ir nejudinti.Musu gydytoja,kuri yra seip visom keturiom uz privalomus skiepus,mums liepe sito daikto geriau negerti,kaip ir visu preparatu su ezuole ir pan.Dar SM pries daug metu buvau konsultaciju skyrelyje radusi konsultuojancios pediatres negatyvia nuomone siuo klausimu,vakar vakare ieskojau,bet neradau.Ten labia daug temu ir klausimu,tikrai nepamenu kurioj skaiciau.Cia jau seniai tai buvo.Norejau tau ideti ta nuoroda.
Seip tai kai kurie gydytojai laba kisa sita preparata ir dar kazkoki yra,tie geriami skiepai kitupavadinimu.Bet cia jau farmacijos duona,uz tai gaunama daug saldainiu ir kitokiu gerybiu biggrin.gif
Jei tu jauti,kad jums reikia,tai duok.Bet jei bus virusas ar bakterija,jie tikrai kazin ar bus veiksmingi.O jei dazni bronchitai kamuoja,tuomet gal geriau pirma rasti ju priezasti.
Gal kokia mikoplazma,gal kita slapta bakterija tuno,gal tai turi sarysi su kazkokia alergija.Priezasciu gali buti daug.Tokia mano paprasta vat nuomone biggrin.gif
QUOTE(vilmuke @ 2014 02 26, 23:31)
oi adrija, galvoji, kad jau vyrą veju lauk  lotuliukas.gif

renovuojamės nameliuką, tuo tarpu neturim kur gyventi  biggrin.gif

Nu.Bet galvoju,nesamone kazkokia.Jau visai pasaulio pabaiga biggrin.gif
Tai buta pardavet?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 02 27, 11:43)
Tai yra kisimasis I vaiko imunine sistema.O jos geriau nedirginti ir nejudinti.Musu gydytoja,kuri yra seip visom keturiom uz privalomus skiepus,mums liepe sito daikto geriau negerti,kaip ir visu preparatu su ezuole ir pan.Dar SM pries daug metu buvau konsultaciju skyrelyje radusi konsultuojancios pediatres negatyvia nuomone siuo klausimu,vakar vakare ieskojau,bet neradau.Ten labia daug temu ir klausimu,tikrai nepamenu kurioj skaiciau.Cia jau seniai tai buvo.Norejau tau ideti ta nuoroda.
Seip tai kai kurie gydytojai laba kisa sita preparata ir dar kazkoki yra,tie geriami skiepai kitupavadinimu.Bet cia jau farmacijos duona,uz tai gaunama daug saldainiu ir kitokiu gerybiu biggrin.gif
Jei tu jauti,kad jums reikia,tai duok.Bet jei bus virusas ar bakterija,jie tikrai kazin ar bus veiksmingi.O jei dazni bronchitai kamuoja,tuomet gal geriau pirma rasti ju priezasti.
Gal kokia mikoplazma,gal kita slapta bakterija tuno,gal tai turi sarysi su kazkokia alergija.Priezasciu gali buti daug.Tokia mano paprasta vat nuomone biggrin.gif

na mano vaikas siaip sveikuolis. mes antibiotikus tik karta gave. buna pasigauna virusa - tai tik pasloguoja ir viskas.na gerkle gal sureaguoja. bet viskas praeina panaudojus zolinius vaistus. dabar pradesim eiti i darzeli tai uztat daktare parekomendavo sita vaista. As esu ji bandzius ant dickio - kai buvo darzelinio amziaus. na tai tikrai suveike super. O dabar vat abejoju ar man ji duoti ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 27, 14:00)
na mano vaikas siaip sveikuolis. mes antibiotikus tik karta gave. buna pasigauna virusa  - tai tik pasloguoja ir viskas.na gerkle gal sureaguoja. bet viskas praeina panaudojus zolinius vaistus. dabar pradesim eiti i darzeli tai uztat daktare parekomendavo sita vaista. As esu ji bandzius ant dickio - kai buvo darzelinio amziaus. na tai tikrai suveike super. O dabar vat abejoju ar man ji duoti ar ne.

Cia jau grynai tavo asmeninis reikalas 4u.gif
Jei turi galimybe,paklausk dar pas kelias gydytojas.Bet ne ,kaip tiesiogini klausima,bet diskusine prasme.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 02 27, 11:43)

Nu.Bet galvoju,nesamone kazkokia.Jau visai pasaulio pabaiga  biggrin.gif
Tai buta pardavet?

nu dar sugyvenam kažkaip biggrin.gif sakai pasaulio pabaiga būtų, ne tokios šeimos išsiskiria, kuo mes čia kitokie biggrin.gif bet tfu tfu tfu unsure.gif

aha pardavėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 27, 14:00)
na mano vaikas siaip sveikuolis. mes antibiotikus tik karta gave. buna pasigauna virusa  - tai tik pasloguoja ir viskas.na gerkle gal sureaguoja. bet viskas praeina panaudojus zolinius vaistus. dabar pradesim eiti i darzeli tai uztat daktare parekomendavo sita vaista. As esu ji bandzius ant dickio - kai buvo darzelinio amziaus. na tai tikrai suveike super. O dabar vat abejoju ar man ji duoti ar ne.

bet jei jis mažai serga, kodėl manai, kad nuėjęs į darželį puls sirgti, nebūtinai juk taip gali būti, gal pirmiau pažiūrėk kaip bus, o tada jau pulk girdyti vaistus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2014 02 27, 19:10)
bet jei jis mažai serga, kodėl manai, kad nuėjęs į darželį puls sirgti, nebūtinai juk taip gali būti, gal pirmiau pažiūrėk kaip bus, o tada jau pulk girdyti vaistus?smile.gif

tai vat as taip ir darysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš ir pradėjau girdyt kažkuo prieš ėjimą, bet kai nuėjo, metus sirgo ištisai, dabar va serga, bet antrą kart nuo vasaros taip rimčiau. išauga.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2014 02 27, 23:52)
aš ir pradėjau girdyt kažkuo prieš ėjimą, bet kai nuėjo, metus sirgo ištisai, dabar va serga, bet antrą kart nuo vasaros taip rimčiau. išauga.

Tai va.Jei neserga,tai neserga,o jei serga,tai velniava zino ar tie geralai pades.O dar papildomai jais ir meskos paslauga gali pasidaryti.
As Manta kaip paskiepinau pneumovakcina,kur nuo visu pneumoniju ir angina,tai kol vakcina galiojo,visus tuos metus saziningai,atsiprasant,ir "atpylem" plauciu uzdegimais ir pulingom anginom.
Nafik tie visi skiepai,daugiau neskiepinsiu.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 02 28, 11:54)
Tai va.Jei neserga,tai neserga,o jei serga,tai velniava zino ar tie geralai pades.O dar papildomai jais ir meskos paslauga gali pasidaryti.
As Manta kaip paskiepinau pneumovakcina,kur nuo visu pneumoniju ir angina,tai kol vakcina galiojo,visus tuos metus saziningai,atsiprasant,ir "atpylem" plauciu uzdegimais ir pulingom anginom.
Nafik tie visi skiepai,daugiau neskiepinsiu.

aš Daumanta buvo ta vakcina skiepinus - irgi suveikė kažkaip atbulai. na matysim kaip čia bus. Mažio neskiepinu jokiais neprivalomais.
Atsakyti
man Arnas nieko daugiau gal nesirgo, negu ankščiau, pora syk į metus, dar į tarpus kokia sloga.
Atsakyti