Įkraunama...
Įkraunama...

`*♥★Marijampoliečių užeigelė★♥*`

nu su ta permetama rankena tai ir man juokas. tai blyn, nešveiti gi tos rankenos pirmyn atgal kada tau patogu, būtinai žiūri perkeliant į kitą pusę. ar va taip užplaukė, atlaisvinau ir šast į priekį smile.gif tai čia ne vežimo ar vaiko problema, čia to žmogaus, kuris už tą vaiką tuo metu atsakingas. o prisispausti rankeles gali įvairiais būdais, tik spėk žiūrėt :0

o aš žinokit va dabar visai nenoriu leliuko, prieš kokius du mėn norėjau, dabar kai buvo atvažiavus b dukra su mergaite, supratau, kad oi ne, ne man dabar smile.gif nebent ech... netyčiukas
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2014 02 17, 14:03)

o aš žinokit va dabar visai nenoriu leliuko, prieš kokius du mėn norėjau, dabar kai buvo atvažiavus b dukra su mergaite, supratau, kad oi ne, ne man dabar smile.gif nebent ech... netyčiukas

a jau tau visai susisuko..vaiku dar uzsimane doh.gif gi sitas taip sunkiai augo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 17, 15:38)
a jau tau visai susisuko..vaiku dar uzsimane  doh.gif  gi sitas taip sunkiai augo... g.gif

lotuliukas.gif Nu mociute gi.Suvaikejimo periodas prasideda lotuliukas.gif

mazge,nepyk,juokauju as. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 02 17, 14:44)

dievaži doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jeigu taip sakau vadinasi taip ir yra biggrin.gif gincinasi jos dar cia biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(adrija @ 2014 02 12, 15:30)
Man asmeniskai vienas vezimo privalumu-kad persimestu rankenos.Jei tokios funkcijos nicht,tai nepirkciau.

Ten lopšys kuria nori puse užsideda, kaip Danguoliukas33 rašė smile.gif

QUOTE(Braškutė @ 2014 02 13, 18:01)
aš šito daikto ir jau nežinau, tik kreipiau dėmėsį kad būtų ratai dideli, o šiaip tai Kaune Jonelio kiemely jų tokių įdomių visokių būna:)

ratai man ir kelia šiek tiek abejonių, vienu žodžiu nepaguodėt su adrija...

QUOTE(AidaM.K. @ 2014 02 16, 17:16)
ar zinai kad permetamos rankenos yra gana pavojingos, todel kaip ir stengiamasi nebegaminti, nes mazi vaikai ikisa rankytes , drauge toki turejo sake tikrai ta problema buvo.

iš vienos pusės privalumas, iš kitos trūkumas doh.gif

QUOTE(adrija @ 2014 02 17, 13:24)
Skeptiskai ziuriu I labaimadingus modelius-nematau ten jokio patogumo nei vaikui,nei motinai.Ypac tie modeliai,kur vaikas isideda kaip I lekstele.Katastrofa,o ne vezimas.Tokie zymiai pavojingesni uz permetamas rankenas,atrodo,kad tas kudikis tuoj isvirs.Bet uztat madingi biggrin.gif

tai šis nemanau, kad madingas... yra madingesnių, pvz. Emmaljunga visų geidžiamas ir tt. bigsmile.gif . Šis miesto vežimas, o aš karo lauko sąlygomis nevažinėsiu, be to lengvas, sparčiai supakuojamas į auto, toks man paliegusiai pats tas biggrin.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2014 02 17, 14:03)

tai ir linkiu netyčiuko biggrin.gif
Atsakyti
Naudingos nuorodos tėvams ir vaikams, gal pravers smile.gif :
http://tavovardas.co...lekcija-tevams/
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 17, 15:38)
a jau tau visai susisuko..vaiku dar uzsimane  doh.gif  gi sitas taip sunkiai augo... g.gif

nu su šituo ir dabar pilnam dėmesį dar mes. naktį dar keliuos kelis kartus, lunatikuoja vis, valgo kaip už penkis, riboju net maistą jau, nes storėt pradėjo, tik šiaip geras vaikas smile.gif nu jei dra kartą tiek metų be miego, eina švilpt, depresija smile.gif
QUOTE(adrija @ 2014 02 17, 15:44)

mazge,nepyk,juokauju as. ax.gif

suvaikėjimo taip, močiutė biesas žino kada būsiu

QUOTE(Mama! @ 2014 02 18, 00:37)

tai ir linkiu netyčiuko  biggrin.gif

nemačiau, neskaičiau, neįžiūriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2014 02 18, 07:31)
nu su šituo ir dabar pilnam dėmesį dar mes. naktį dar keliuos kelis kartus, lunatikuoja vis, valgo kaip už penkis, riboju net maistą jau, nes storėt pradėjo, tik šiaip geras vaikas smile.gif nu jei dra kartą tiek metų be miego, eina švilpt, depresija smile.gif

suvaikėjimo taip, močiutė biesas žino kada būsiu
nemačiau, neskaičiau, neįžiūriu  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai ,kad jau-oficialiai teiseta mociute tongue.gif

Nu man vis tik rankenos geriau permetamos.Su permetamu lopsiunepirkciau.Na vaziuoji ,ar saules vejo kryptis pasikeite,ar seip pribrendo vaikiuko stebejimo koks etapas,rankenas permetei,vezima persukai ir pirmyn.O su lopsiu tasykis,kad nori.

Mama,pirk su permetamos rankenos ir dideliais pripuciamais ratais. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 18 vasario 2014 - 11:29
nu labas būsimos mamos, močiutės ir visokios kitokios (pup)utės lotuliukas.gif

kas geresnio, vežimuką va viena renkasi, kitą reikia sveikinti su anūkais, nu liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2014 02 19, 20:22)
kas geresnio, vežimuką va viena renkasi, kitą reikia sveikinti su anūkais, nu liuks  thumbup.gif

taip ir pensijos čia sulauksime, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 02 18, 12:27)
Tai ,kad jau-oficialiai teiseta mociute tongue.gif

niekaip schmoll.gif kad ir kaip norėtumėt. nei oficialiai, nei teisiškai, nei giminiškai. kadangi vyras man negiminė, ji man nedukra, todėl ir statusas ne man smile.gif ir nereikia nieko klaidinti smile.gif nebus gi visos tetos močiutėm, o tik todėl , kad miegu su seneliu dar nereiškia, kad aš močiutė smile.gif
Atsakyti