nu su ta permetama rankena tai ir man juokas. tai blyn, nešveiti gi tos rankenos pirmyn atgal kada tau patogu, būtinai žiūri perkeliant į kitą pusę. ar va taip užplaukė, atlaisvinau ir šast į priekį tai čia ne vežimo ar vaiko problema, čia to žmogaus, kuris už tą vaiką tuo metu atsakingas. o prisispausti rankeles gali įvairiais būdais, tik spėk žiūrėt :0
o aš žinokit va dabar visai nenoriu leliuko, prieš kokius du mėn norėjau, dabar kai buvo atvažiavus b dukra su mergaite, supratau, kad oi ne, ne man dabar nebent ech... netyčiukas
QUOTE(mazge1979 @ 2014 02 17, 14:03)
o aš žinokit va dabar visai nenoriu leliuko, prieš kokius du mėn norėjau, dabar kai buvo atvažiavus b dukra su mergaite, supratau, kad oi ne, ne man dabar nebent ech... netyčiukas
a jau tau visai susisuko..vaiku dar uzsimane gi sitas taip sunkiai augo...
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 17, 15:38)
Nu mociute gi.Suvaikejimo periodas prasideda
mazge,nepyk,juokauju as.
QUOTE(adrija @ 2014 02 17, 14:44)
Nu mociute gi.Suvaikejimo periodas prasideda
dievaži
nu jeigu taip sakau vadinasi taip ir yra gincinasi jos dar cia
Sveikos,
Ten lopšys kuria nori puse užsideda, kaip Danguoliukas33 rašė
ratai man ir kelia šiek tiek abejonių, vienu žodžiu nepaguodėt su adrija...
iš vienos pusės privalumas, iš kitos trūkumas
tai šis nemanau, kad madingas... yra madingesnių, pvz. Emmaljunga visų geidžiamas ir tt. . Šis miesto vežimas, o aš karo lauko sąlygomis nevažinėsiu, be to lengvas, sparčiai supakuojamas į auto, toks man paliegusiai pats tas
tai ir linkiu netyčiuko
QUOTE(adrija @ 2014 02 12, 15:30)
Man asmeniskai vienas vezimo privalumu-kad persimestu rankenos.Jei tokios funkcijos nicht,tai nepirkciau.
Ten lopšys kuria nori puse užsideda, kaip Danguoliukas33 rašė
QUOTE(Braškutė @ 2014 02 13, 18:01)
aš šito daikto ir jau nežinau, tik kreipiau dėmėsį kad būtų ratai dideli, o šiaip tai Kaune Jonelio kiemely jų tokių įdomių visokių būna:)
ratai man ir kelia šiek tiek abejonių, vienu žodžiu nepaguodėt su adrija...
QUOTE(AidaM.K. @ 2014 02 16, 17:16)
ar zinai kad permetamos rankenos yra gana pavojingos, todel kaip ir stengiamasi nebegaminti, nes mazi vaikai ikisa rankytes , drauge toki turejo sake tikrai ta problema buvo.
iš vienos pusės privalumas, iš kitos trūkumas
QUOTE(adrija @ 2014 02 17, 13:24)
Skeptiskai ziuriu I labaimadingus modelius-nematau ten jokio patogumo nei vaikui,nei motinai.Ypac tie modeliai,kur vaikas isideda kaip I lekstele.Katastrofa,o ne vezimas.Tokie zymiai pavojingesni uz permetamas rankenas,atrodo,kad tas kudikis tuoj isvirs.Bet uztat madingi
tai šis nemanau, kad madingas... yra madingesnių, pvz. Emmaljunga visų geidžiamas ir tt. . Šis miesto vežimas, o aš karo lauko sąlygomis nevažinėsiu, be to lengvas, sparčiai supakuojamas į auto, toks man paliegusiai pats tas
QUOTE(mazge1979 @ 2014 02 17, 14:03)
tai ir linkiu netyčiuko
Naudingos nuorodos tėvams ir vaikams, gal pravers :
http://tavovardas.co...lekcija-tevams/
http://tavovardas.co...lekcija-tevams/
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 17, 15:38)
nu su šituo ir dabar pilnam dėmesį dar mes. naktį dar keliuos kelis kartus, lunatikuoja vis, valgo kaip už penkis, riboju net maistą jau, nes storėt pradėjo, tik šiaip geras vaikas nu jei dra kartą tiek metų be miego, eina švilpt, depresija
QUOTE(adrija @ 2014 02 17, 15:44)
suvaikėjimo taip, močiutė biesas žino kada būsiu
QUOTE(Mama! @ 2014 02 18, 00:37)
nemačiau, neskaičiau, neįžiūriu
QUOTE(mazge1979 @ 2014 02 18, 07:31)
nu su šituo ir dabar pilnam dėmesį dar mes. naktį dar keliuos kelis kartus, lunatikuoja vis, valgo kaip už penkis, riboju net maistą jau, nes storėt pradėjo, tik šiaip geras vaikas nu jei dra kartą tiek metų be miego, eina švilpt, depresija
Tai ,kad jau-oficialiai teiseta mociute
Nu man vis tik rankenos geriau permetamos.Su permetamu lopsiunepirkciau.Na vaziuoji ,ar saules vejo kryptis pasikeite,ar seip pribrendo vaikiuko stebejimo koks etapas,rankenas permetei,vezima persukai ir pirmyn.O su lopsiu tasykis,kad nori.
Mama,pirk su permetamos rankenos ir dideliais pripuciamais ratais.
nu labas būsimos mamos, močiutės ir visokios kitokios (pup)utės
kas geresnio, vežimuką va viena renkasi, kitą reikia sveikinti su anūkais, nu liuks
kas geresnio, vežimuką va viena renkasi, kitą reikia sveikinti su anūkais, nu liuks
QUOTE(vilmuke @ 2014 02 19, 20:22)
taip ir pensijos čia sulauksime, ania?
QUOTE(adrija @ 2014 02 18, 12:27)
niekaip kad ir kaip norėtumėt. nei oficialiai, nei teisiškai, nei giminiškai. kadangi vyras man negiminė, ji man nedukra, todėl ir statusas ne man ir nereikia nieko klaidinti nebus gi visos tetos močiutėm, o tik todėl , kad miegu su seneliu dar nereiškia, kad aš močiutė