Labas labuciukas
Braskiau maciau jus ten visai netoli musu Itariu smagiai leidziat laika
Ketvirtadieni laisva,o paskui ilgasis savaitgalis ... Pagaliau sulaukem savo eiles Indrutei del briketuku Ketvirtadieni eisim jau pradzia daryt Mergaitei dziaugsmo Pasikankins kuri laika,bet paskui tures grazius dantukus
Mano fronte kolkas tiek Oras fantastiskas
kaip dazniausiai zmones tik puola cia gal mada tokia
Labas dienas Galvojam ka siandiena nuveikus,bet nesigalvoja Ka besugalvotume-viskas atsibode ir neidomu Tokiu atveju geriausiai sedeti gardene,gerti kavute ir visa diena ilsetis...ilsetis....ilsetis
Labas dienas Galvojam ka siandiena nuveikus,bet nesigalvoja Ka besugalvotume-viskas atsibode ir neidomu Tokiu atveju geriausiai sedeti gardene,gerti kavute ir visa diena ilsetis...ilsetis....ilsetis
QUOTE(Zuika27 @ 2013 07 13, 11:07)
kaip dazniausiai zmones tik puola cia gal mada tokia
o čia kas per žodis jau lietuviškai nemokat
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2013 07 13, 13:56)
o čia kas per žodis jau lietuviškai nemokat
...mokam ir dar geriau nei tamsta ...bet nuo situ besikandziojanciu "bajeriu" tai tikrai nutolau...ir gyventi daug smagiau su sypsena veide
na va ir aš parvykau, teko trumpinti atostogas, nes draugą iškvietė darban, tai ir mes grįžom.
vakar Vokietijoj avarija autobame buvo, taip lengvai sau 5val prasėdėjom, prajudėjom, kol išsukti gavom į šoną, tai dar sakiau 100km iki namų būtų likę, tai būčiau užmigus prie vairo
vakar Vokietijoj avarija autobame buvo, taip lengvai sau 5val prasėdėjom, prajudėjom, kol išsukti gavom į šoną, tai dar sakiau 100km iki namų būtų likę, tai būčiau užmigus prie vairo
QUOTE(Braškutė @ 2013 07 14, 22:29)
na va ir aš parvykau, teko trumpinti atostogas, nes draugą iškvietė darban, tai ir mes grįžom.
...smagu atostogos...bet jos taip greitai baigiasi
....o jo...jau tos avarijos tai ziauru...man i darba tenka vaziuoti autostrada tai ui...5 ryto kai tenka matyt tuos vaizdelius,sutrintu auto-tai optimistika dingsta trumpam,o po darbo jeigu reikia trafike sedeti dar tai isvis suduks...karta baigiau 3-gryzau tik 7,o normaliai gryztu 4 ...o dar laukiausi...keikiau visus ir viska
QUOTE(Zuika27 @ 2013 07 14, 23:13)
...smagu atostogos...bet jos taip greitai baigiasi
....o jo...jau tos avarijos tai ziauru...man i darba tenka vaziuoti autostrada tai ui...5 ryto kai tenka matyt tuos vaizdelius,sutrintu auto-tai optimistika dingsta trumpam,o po darbo jeigu reikia trafike sedeti dar tai isvis suduks...karta baigiau 3-gryzau tik 7,o normaliai gryztu 4 ...o dar laukiausi...keikiau visus ir viska
labas vakaras
o kas tas trafikas?
nes lietuviškai tai spūstis, kamštis galima dar sakyti
zuika, ne tas, tai kitas lietuvius pakeičia svetur, va kalbos susvetimėjimas
QUOTE(vilmuke @ 2013 07 15, 17:58)
labas vakaras
o kas tas trafikas?
o kas tas trafikas?
... na siaip tai ne lietuviu kalbos pamokose esu-aciu labai,bet pamokslu man nereikia jeigu prireiks-zinosiu kur kreiptis...ir cia ne prie ko tas uzsienis...labai daug zmoniu naudoja ne lietuviskus zodzius,budami Lietuvoje ... matau ne veltui dauguma cia nebesilanko... Priezastis aiski
...neturiu ka pasakyti kolkas prajuokinot
QUOTE(Zuika27 @ 2013 07 15, 17:15)
... na siaip tai ne lietuviu kalbos pamokose esu-aciu labai,bet pamokslu man nereikia jeigu prireiks-zinosiu kur kreiptis...ir cia ne prie ko tas uzsienis...labai daug zmoniu naudoja ne lietuviskus zodzius,budami Lietuvoje ... matau ne veltui dauguma cia nebesilanko... Priezastis aiski
tai ką jau padarysi , kad čia jau senų seniausiai nebėra apie ką šnekėti nu va matai nėra taip blogai, nors prajuokinom
QUOTE(Zuika27 @ 2013 07 15, 18:15)
Oi oi,tik pamanykit....
QUOTE(adrija @ 2013 07 15, 21:45)
Oi oi,tik pamanykit....
Va kada susirinksim kai lietuviskai kalbesim .nu to zodzio tikrai nesupratau