Įkraunama...
Įkraunama...

`*♥★Marijampoliečių užeigelė★♥*`

laba diena,

na nežinau nežinau, būdavo jie skelbiami, kas gali tas ateina, kas turi laiko ir panašiai, ne iš mandrumo gi nenuėjome tongue.gif va ir paskutinį kartą sakiau ateičiau, mama! sakė, oukey bus - parašysiu, tai jei vėl buvo ir neparašėte, tai gal atsirinkote kas su kuom ir jums užtenka lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 27 sausio 2014 - 14:57
sveikos, damutės, žiū dar gyvos ir bendraujat, sakiau fajebokas jau jus ten subūrė, bet ištikimos viena kitai čia smile.gif GRAŽUMA wub.gif
savo planuojat, savo supat, liuks, o maniškiui anūkė gimė, taigi kaip čia pasakius...che he... esu senelio jauna žmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2014 01 27, 20:53)
sveikos, damutės, žiū dar gyvos ir bendraujat, sakiau fajebokas jau jus ten subūrė, bet ištikimos viena kitai čia smile.gif GRAŽUMA  wub.gif
savo planuojat, savo supat, liuks, o maniškiui anūkė gimė, taigi kaip čia pasakius...che he... esu senelio jauna žmona smile.gif

tai sveikinam mazge, kaip cia taip greit bigsmile.gif
Atsakyti
čia sveikini mane, kad aš senelio žmona smile.gif juokauju, tokie dalykai ilgai nesidaro. nu va, turim, ką turim, tiksliau ne mes, o jie turi smile.gif
Atsakyti
labuka, as su klausimu..
Gal kuri turit Bioptron lempa? ar zinot kas turi? paskolinti neprasau , bet gal isnuomoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2014 01 28, 08:49)
čia sveikini mane, kad aš senelio žmona smile.gif juokauju, tokie dalykai ilgai nesidaro. nu va, turim, ką turim, tiksliau ne mes, o jie turi smile.gif

TAI ZINOMAS SKAD SVEIKINU
Atsakyti
QUOTE(AidaM.K. @ 2014 01 30, 23:39)
labuka, as su klausimu..
Gal kuri turit Bioptron lempa? ar zinot kas turi?  paskolinti neprasau , bet gal isnuomoti?  ax.gif

ka tu su ja darysi g.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif ,
QUOTE(vilmuke @ 2014 01 27, 14:56)
laba diena, 

na nežinau nežinau, būdavo jie skelbiami, kas gali tas ateina, kas turi laiko ir panašiai, ne iš mandrumo gi nenuėjome  tongue.gif  va ir paskutinį kartą sakiau ateičiau, mama! sakė, oukey bus -  parašysiu, tai jei vėl buvo ir neparašėte, tai gal atsirinkote kas su kuom ir jums užtenka  lotuliukas.gif  biggrin.gif

biggrin.gif tai kada einam? Mane paskutiniu metu už kojos ištempti reikia, taip kad su tuo oukey... be energingesnių iniciatyvos nė iš vietos lotuliukas.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2014 01 27, 20:53)
sveikos, damutės, žiū dar gyvos ir bendraujat, sakiau fajebokas jau jus ten subūrė, bet ištikimos viena kitai čia smile.gif GRAŽUMA  wub.gif

su tuo ir sveikiname thumbup.gif

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 01 31, 09:40)
ka tu su ja darysi  g.gif

regeneruosis reikia manyti smile.gif , o dabar tu parašyk, kad jos poveikiu netiki biggrin.gif
Papildyta:
Ieškau vežimo, žvairuoju į Mutsy Igo Nomad. Kas galėtų pakomentuoti atsilikusiai mamukei trūkumus ar privalumus 4u.gif
Mutsy Igo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama!: 06 vasario 2014 - 20:42
Sveikos

Gal zinot kas bulves pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(Mama! @ 2014 02 06, 21:37)
Sveikos  bigsmile.gif ,

regeneruosis reikia manyti smile.gif , o dabar tu parašyk, kad jos poveikiu netiki  biggrin.gif

kodel..tikiu lotuliukas.gif tik retai naudoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 02 07, 10:08)
kodel..tikiu  lotuliukas.gif  tik retai naudoju  blush2.gif

Norejau mergaitei, nes zaizdeliu atsirado del sausos odos, bet skambinausi gydytojui paklausiau tai sake ta lempa nepades, nes ala veikia ultravioletiniai spinduliai...
Atsakyti
QUOTE(AidaM.K. @ 2014 02 10, 13:06)
Norejau mergaitei, nes zaizdeliu atsirado del sausos odos, bet skambinausi gydytojui paklausiau tai sake ta lempa nepades, nes ala veikia ultravioletiniai spinduliai...

sunku pasakyti ar padėtų ar ne. Daugeliu atvejų ji padeda arba pagreitina gijimą.
Atsakyti