Įkraunama...
Įkraunama...

`*♥★Marijampoliečių užeigelė★♥*`

QUOTE(Braškutė @ 2013 11 13, 17:31)
žiūrėk, kad ko neįpūstų  biggrin.gif

biggrin.gif ui...baik... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika27 @ 2013 11 14, 13:02)
biggrin.gif  ui...baik... biggrin.gif

o ką/ biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Sveikos merdzinos 4u.gif
Prasideda langu gremzimo metas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2013 11 18, 09:34)
Sveikos merdzinos 4u.gif
Prasideda langu gremzimo metas lotuliukas.gif

Labas, net nesakyk doh.gif

oho, Mama! sveikinu... kokia dar pencininke tu smile.gif medalis uz pasiryzima, as tai pvz noriu ir bijau , tiksliau, nenoriu vel visko is naujo... blush2.gif

Vilmuke, as skaitau bet tos neskaicius smile.gif gal kuri turit maldeikienes knyga? melo ekonomika ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AidaM.K. @ 2013 11 18, 18:47)

oho, Mama! sveikinu... kokia dar pencininke tu smile.gif medalis uz pasiryzima, as tai pvz noriu ir bijau , tiksliau, nenoriu vel visko is naujo...  blush2.gif 

saliut,

bet negi neturėsite antro?? o žinok kuo anksčiau tuo lengviau biggrin.gif , man pvz 37 būnant nėščiai tai vaje vaje sunku buvo, kiek ligų kabinosi, tai turbūt visos kurios gali būti susimetė man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2013 11 19, 00:09)
saliut,

bet negi neturėsite antro?? o žinok kuo anksčiau tuo lengviau  biggrin.gif , man pvz 37 būnant nėščiai tai vaje vaje sunku buvo, kiek ligų kabinosi, tai turbūt visos kurios gali būti susimetė man  doh.gif

na man buvo 36 bet nesikabino jokia liga schmoll.gif nestumas lengvas ir gimdymas vieni juokai lotuliukas.gif taip kad gal cia ne amziuje esme g.gif
Bet manau Aidai dabar pats laikas antram leliui. dar nepasimirse viskas...daug paprasciau nei po tieeeeek metu doh.gif
sveikos.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2013 11 19, 10:06)
na man buvo 36 bet nesikabino jokia liga  schmoll.gif  nestumas lengvas ir gimdymas vieni juokai  lotuliukas.gif  taip kad gal cia ne amziuje esme  g.gif
Bet manau Aidai dabar pats laikas antram leliui. dar nepasimirse viskas...daug paprasciau nei po tieeeeek metu  doh.gif
sveikos.

tai gimdžiau irgi greitai ir lengvai, kaip ir visus tris, bet vistiek sakau ir sakysiu, kad vyresniam amžiui vistiek yra sunkiau biggrin.gif
ir ligų iki tada buvau jokių neturėjus, sveika kai ridikas, o kaip pradėjo kabinti cukrus, spaudimas, inkstai, gale ten ta bakterija kažkokia (čia sąrašas prie kitų ligų,amžiui jis nepriklauso biggrin.gif ), kur tik į Kauną gimdyti siunčia (nors aš pati savo noru likau čia ir pasigimdžiau sėkmingai ,nors aiškiai buvo parašyta gimdyti Kaune) Tai va, po gimdymo viskas liuks, atsistatė. Bet daugiau jau šitame amžiuje nenoriu ax.gif
bet kiekviena sprendžia kada jei geriau, čia jau ne patarėjas, čia aš tik iš savo varpinės pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 20 lapkričio 2013 - 11:06
QUOTE(vilmuke @ 2013 11 20, 12:00)

bet kiekviena sprendžia kada jei geriau, čia jau ne patarėjas, čia aš tik iš savo varpinės pasisakiau  biggrin.gif

kartais pacios sprendzia o kartais Dievulis nusprendzia kada tas laikas lotuliukas.gif ir nesvarbu koks tas amzius - smagu tuos vaikiukus auginti wub.gif buciau keliais metais jaunesne - tai dar mikliai viena gimdyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2013 11 20, 12:10)
kartais pacios sprendzia o kartais Dievulis nusprendzia

na tai jau taip taip, bet kad va, labai sunku ir del darbu buvo, gristi i darbo rinka tai tas pats kaip tu pradetu nuo pradziu.. doh.gif bet aisku cia gal jau lietuviskas poziuris biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(AidaM.K. @ 2013 11 20, 21:51)
na tai jau taip taip, bet kad va, labai sunku ir del darbu buvo, gristi i darbo rinka tai tas pats kaip tu pradetu nuo pradziu..  doh.gif  bet aisku cia gal jau lietuviskas poziuris  biggrin.gif

na žinai...tą darbą vienokį ar kitokį dar gausi...o va jei praleisi laiką turėti vaikų - to jau niekas nesugrąžins....o gal paskui labai gailėsies kad vienintelė dukra aištekės už kokio užsieniečio ir matysi anūkus tik per skype lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2013 11 20, 21:57)
na žinai...tą darbą vienokį ar kitokį dar gausi...o va jei praleisi laiką turėti vaikų - to jau niekas nesugrąžins....o gal paskui labai gailėsies kad  vienintelė dukra aištekės už kokio užsieniečio ir matysi anūkus tik per skype  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu sito dar net nevertinau biggrin.gif kazkaip galvoju kad dar turiu laiko biggrin.gif biggrin.gif kad as jai varda toki daviau biggrin.gif jauciu tekes ji ir tekes biggrin.gif
Atsakyti