Įkraunama...
Įkraunama...

`*♥★Marijampoliečių užeigelė★♥*`

QUOTE(Mama! @ 2013 10 30, 13:34)
Na kaimynkos, helovynui ar pasiruošę? moliūgai įgavę siaubingas formas?  biggrin.gif

o tai kur tu dirbi, jei ne paslaptis?

Idarbinimo agenturoje,antras asmuo po boso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika27 @ 2013 10 30, 16:17)
Idarbinimo agenturoje,antras asmuo po boso blush2.gif

tai labai šaunu smile.gif , pavojinga vieta, gali rasti darbą geriau apmokamą nei dabar, na tavo boso vietoje... aš tave prisiriščiau kabinete biggrin.gif . O kur jūs? Anglijoje? Airijoje?

Atsakyti
Braške, imi pinigus iš tų, kurios postina daugiau nei vieną kartą per savaitę? lotuliukas.gif Ar kaip? Čia labai tuuuščia, kur mamos aktyvistės? gathering.gif
Atsakyti
labas vakaras,

opa opa žiūrėk koki žmogiukai čia renkasi wub.gif sakai apsišyli ateičiai, kai daugiau laisvo laiko turėsi wub.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,jo braskius visas isvaikius tik nebailes like,gal pazystat sunu dresuotoja
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2013 10 30, 23:40)
opa opa žiūrėk koki žmogiukai čia renkasi  wub.gif sakai apsišyli ateičiai, kai daugiau laisvo laiko turėsi wub.gif  ax.gif

Intriga g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama! @ 2013 10 30, 18:00)
tai labai šaunu  smile.gif , pavojinga vieta, gali rasti darbą geriau apmokamą nei dabar, na tavo boso vietoje... aš tave prisiriščiau kabinete  biggrin.gif . O kur jūs? Anglijoje? Airijoje?

Labukas visoms biggrin.gif
Mes Anglijoje rolleyes.gif Sia kompanija zinau jau nuo seniai,as nuo jos ir pradejau dirbti,tik buvau tuomet paprastas darbuotojas,kol negavau kontrakto 4u.gif Bosas manim patenkintas,esu laiko patikrintas zmogelis biggrin.gif Ji pavaduoju kuomet jo nebuna ax.gif Musu imone priklauso vienai is biznio grupiu ir gana sparciai pleciames 4u.gif O uzdarbis tai toks,koks mane tenkina bigsmile.gif Gerai tas,kad yra perspektyva zengti auksciau,tik nemanau,kad man to labai reikia,nes nenoriu buti karjeros zmogus,man seima svarbiau uz karjera rolleyes.gif Tai va...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika27: 31 spalio 2013 - 11:17
QUOTE(vilmuke @ 2013 10 30, 23:40)
labas vakaras,

opa opa žiūrėk koki žmogiukai čia renkasi  wub.gif sakai apsišyli ateičiai, kai daugiau laisvo laiko turėsi  wub.gif  ax.gif

biggrin.gif bandau vėl SM prisijaukinti, tikrinu kuo mamos šiais laikais kvėpuoja ax.gif

QUOTE(Daske @ 2013 10 31, 07:31)
Sveikutes,jo braskius visas isvaikius tik nebailes like,gal pazystat sunu dresuotoja

braškė ir pati dingus, reikės patikrinti ar fb rodosi biggrin.gif
Savo šuniuką nori rimtai dresuoti? Ar tik šiaip "į būrelį" leisti? Anksčiau agility treniruotės žirgyne vykdavo.

QUOTE(Ara @ 2013 10 31, 10:45)
Intriga  g.gif  4u.gif

biggrin.gif surprise... galiu pasigirti - šiandien nieko nereikės skaptuoti, pilvukas kaip moliūgas biggrin.gif , tik oranžinės maikės reikia.

QUOTE(Zuika27 @ 2013 10 31, 11:14)
Labukas visoms biggrin.gif
Mes Anglijoje rolleyes.gif Sia kompanija zinau jau nuo seniai,as nuo jos ir pradejau dirbti,tik buvau tuomet paprastas darbuotojas,kol negavau kontrakto 4u.gif  Bosas manim patenkintas,esu laiko patikrintas zmogelis biggrin.gif Ji pavaduoju kuomet jo nebuna ax.gif  Musu imone priklauso vienai is biznio grupiu ir gana sparciai pleciames 4u.gif  O uzdarbis tai toks,koks mane tenkina bigsmile.gif Gerai tas,kad yra perspektyva zengti auksciau,tik nemanau,kad man to labai reikia,nes nenoriu buti karjeros zmogus,man seima svarbiau uz karjera rolleyes.gif  Tai va...

smagu užsienyje geroje vietoje dirbti smile.gif , o į karjerą nespjauk, niekada nesakyk niekada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama! @ 2013 10 31, 14:08)
biggrin.gif surprise... galiu pasigirti - šiandien nieko nereikės skaptuoti, pilvukas kaip moliūgas  biggrin.gif , tik oranžinės maikės reikia.

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama! @ 2013 10 31, 14:08)

biggrin.gif surprise... galiu pasigirti - šiandien nieko nereikės skaptuoti, pilvukas kaip moliūgas  biggrin.gif , tik oranžinės maikės reikia.

aš net nemoku apsakyti, kaip už tave džiaugiuosi wub.gif sveikinu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama! @ 2013 10 31, 15:08)

wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama! @ 2013 10 31, 15:08)
smagu užsienyje geroje vietoje dirbti smile.gif , o į karjerą nespjauk, niekada nesakyk niekada  cool.gif

Sveikinimai dideliausi wub.gif 4u.gif

O I karjera niekas ir nespjauna,tik nenoriu,kad ji butu "auksciau" seimos 4u.gif
Atsakyti