
TRAFIKAS-REISKIA SPUSTIS
... labos nakties ir geros sekancios dienos

Zuika27, 16 Lie 2013 - 00:25, parašė:
Zuika27, 16 Lie 2013 - 00:25, parašė: ![]()
GARDENE-REISKIA KIEME,KIEMO SODELYJE
![]()
TRAFIKAS-REISKIA SPUSTIS
... labos nakties ir geros sekancios dienos

TRAFIKAS-REISKIA SPUSTIS
... labos nakties ir geros sekancios dienos

pirma gal ir supratau is potekstes o tas trapikas galvojau koks pakilimas

Labas rytas

Daske, 16 Lie 2013 - 09:33, parašė:
Daske, 16 Lie 2013 - 09:33, parašė: ![]()
Labas rytas
Prasidejo marinavimu sezonas gal kuri tyrit pjaustytu agurku koki marinavimo recepta?

Švieži agurkai - 5 kg
Svogūnai - 500 g
Aliejus - 1 stikl.
Actas - 1 stikl.
Cukrus - 1 stikl.
Druska - 3 valg. šaukšt.
Krapai - pagal skonį
Lauro lapai - pagal skonį
Česnakai - pagal skonį
Kvapieji pipirai (žirneliai) - pagal skonį
Gaminimas:
Agurkus ir svogūnus supjaustome kubeliais,
užpilame likusiais produktais,
išmaišome ir paliekame 5 valandoms pasistovėti.
Aš dažniausiai laikau per naktį.
Tada verdam ant vidutinės kaitros,
kol viskas suminkštes ir pilstom į stiklainius.
Man gaunasi apie 6-7 litrai.
Skanaus


Daske, 16 Lie 2013 - 09:33, parašė:
Daske, 16 Lie 2013 - 09:33, parašė: ![]()
pirma gal ir supratau is potekstes o tas trapikas galvojau koks pakilimas
![]()
Labas rytasPrasidejo marinavimu sezonas gal kuri tyrit pjaustytu agurku koki marinavimo recepta?

Labas rytas

man tai sitie superiniai. tokie traskus traskus gaunasi. kaip sviezi. bet astroki. tai jei astriu nemegstat tai gal netiks

2 kg. agurkėlių (supjaustytų 0.5 cm. griežinėliais)
4 v. š. druskos
700 g. cukraus
1.5 stiklinės acto (9%)
7 v.š. aliejaus
1 v.š. aitriosios paprikos miltelių
2 galvutės česnako
EIGA:
Agurkelius, supjaustytus griežinėliais, užpilti druska ir karts nuo karto pamaišant, palaikyti 6 val.
Po šešių val. suberti/užpilti visus likusius ingredientus ir laikyti 12 val. karts nuo karto pamaišant.
Tada sugrūsti į indelius ir uždaryti dangteliais.
Auksutis, 16 Lie 2013 - 13:48, parašė:
Auksutis, 16 Lie 2013 - 13:48, parašė: ![]()
Ir ka kalbininkės

o ka

Danguoliukas33, 16 Lie 2013 - 15:52, parašė:
Danguoliukas33, 16 Lie 2013 - 15:52, parašė: ![]()
man tai sitie superiniai. tokie traskus traskus gaunasi. kaip sviezi. bet astroki. tai jei astriu nemegstat tai gal netiks
ir as pjaustau ne griezineliais o isilgai.
2 kg. agurkėlių (supjaustytų 0.5 cm. griežinėliais)
4 v. š. druskos
700 g. cukraus
1.5 stiklinės acto (9%)
7 v.š. aliejaus
1 v.š. aitriosios paprikos miltelių
2 galvutės česnako
EIGA:
Agurkelius, supjaustytus griežinėliais, užpilti druska ir karts nuo karto pamaišant, palaikyti 6 val.
Po šešių val. suberti/užpilti visus likusius ingredientus ir laikyti 12 val. karts nuo karto pamaišant.
Tada sugrūsti į indelius ir uždaryti dangteliais.
o ka

2 kg. agurkėlių (supjaustytų 0.5 cm. griežinėliais)
4 v. š. druskos
700 g. cukraus
1.5 stiklinės acto (9%)
7 v.š. aliejaus
1 v.š. aitriosios paprikos miltelių
2 galvutės česnako
EIGA:
Agurkelius, supjaustytus griežinėliais, užpilti druska ir karts nuo karto pamaišant, palaikyti 6 val.
Po šešių val. suberti/užpilti visus likusius ingredientus ir laikyti 12 val. karts nuo karto pamaišant.
Tada sugrūsti į indelius ir uždaryti dangteliais.
o ka

Ir Auksutis sita dave reiks daryt


Daske, tas Mazgės geras su tomato padažu ir česnaku, tik aliejaus nepilu

Braškutė, 16 Lie 2013 - 21:50, parašė:
Braškutė, 16 Lie 2013 - 21:50, parašė: ![]()
nu man su tais aliejais tai neskanu, riebūs gaunasi ir t.t. šūdinai
![]()
Daske, tas Mazgės geras su tomato padažu ir česnaku, tik aliejaus nepilu

Daske, tas Mazgės geras su tomato padažu ir česnaku, tik aliejaus nepilu

nu nepasakyciau kad riebus gaunasi

labas rytas.

Blyn kaip nesimiegojo nakti

Danguoliukas33, 17 Lie 2013 - 09:32, parašė:
Danguoliukas33, 17 Lie 2013 - 09:32, parašė: ![]()
nu nepasakyciau kad riebus gaunasi
![]()
labas rytas.

labas rytas.
Nu man riebu. Iš visų receptų išmetu aliejų. Nereikalingas ingredientas ten.
Dariau pernai panašų aukščiau parašyto,tik dėjau dar papildomai petražolių su salierais ir nedėjau paprikos miltelių.