Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(Filotija @ 2013 07 25, 11:02)
Bandau.  blush2.gif  smile.gif

Labai gražiai pagautas kadras smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ketinu jungtis ir aš, jei priimsit smile.gif tik va turiu du klausimus...
1. Nesuprantu, kodėl man negaudo fokuso? Atrodo nustatau taškelį ant norimos vietos, bet rezultate, visi objektai vienodo ryškumo. Ar gali būti kaltas mažas atstumas tarp jų, ar ką nors dar ne taip darau?

2. Žiūriu kaikurios taip gražiai apdurbusios nuotraukas, ryškios... sakykit fotošopą naudojat? Kokį?

smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropeza @ 2013 07 30, 16:55)
Sveikos, ketinu jungtis ir aš, jei priimsit smile.gif tik va turiu du klausimus...
1. Nesuprantu, kodėl man negaudo fokuso? Atrodo nustatau taškelį ant norimos vietos, bet rezultate, visi objektai vienodo ryškumo. Ar gali būti kaltas mažas atstumas tarp jų, ar ką nors dar ne taip darau?

2. Žiūriu kaikurios taip gražiai apdurbusios nuotraukas, ryškios... sakykit fotošopą naudojat? Kokį?

smile.gif  blush2.gif

1. ant pacio objektyvo M ar M/A foksavimas nsutatytas?
plius kokia programa fotografuoji? gal auto biggrin.gif blush2.gif 4u.gif
siaip ikelk foto kaip pvz aks blogai,bus lengviau kazka pasakyti g.gif

2 as nieko nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(Tropeza @ 2013 07 30, 17:55)

smile.gif  blush2.gif

1. arba "M" režimas ant objektyvo nustatytas, arba objektyvas sugedęs, pabandyk ar ir su kitais taip nepataiko smile.gif

2. Lightroom 4.4
Atsakyti
QUOTE(Tropeza @ 2013 07 30, 17:55)

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif

Koks fotoapararas, koks objektyvas? Įdėk foto, bus aiškiau, kas ten pas tave negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropeza @ 2013 07 30, 16:55)

gal namų darbo nr.2 atsakymas pravers. Ar kiti...

Išlaikymas, diafragma, jautrumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 31 liepos 2013 - 19:14
noriu noriu ir as prisijungti!
Atsakyti
sveikoa fotografes smile.gif ir as labai noreciau prie jusu jungtis sakykite kaip ir ka reikia daryti norint mokintis su jumis drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliuke123 @ 2013 08 05, 13:28)
sveikoa fotografes smile.gif ir as labai noreciau prie jusu jungtis sakykite kaip ir ka reikia daryti norint mokintis su jumis drauge smile.gif

Sveika smile.gif

Reikai fotografuoti, deti cia foto ir nepamirsti pakomentuoti ir kitu foto wink.gif
Atsakyti
Sveiki,

ar nieks nenoretu uz uz simbolini mokesti si penktadieni pafotografuoti mergvakario prie upes? Veiksmas Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Labai noreciau prisijungti prie Jusu ax.gif Zinau kad siltai priimsit, nes kuri laika skaitau Jusu sm ir matau, kad Jus draugiskos 4u.gif
Todel iskarto noriu pateikti info apie save:
Pries du menesius isigijau fotoaparata Canon 1100D su kitiniu objektyvu.
Pries menesi isigijau 50mm f1.8 objektyva.
Na va, su tokia technika as fotografuoju, kitaip sakant tai darydama atsipalaiduoju nuo kasdienybes, relaksuoju, ir issikraunu nerealiai.
Kai esu darbe, rankas per alkunes "kutena" - norisi paimti fotika fotografuoti.
Pries isigijant fotoaparata, skaiciau, domejausi, zinau kas yra diafragma, kas islaikymas, kas tas nelemtas fokusas biggrin.gif , kuris kazkur nuolatos plaukioja. 10 kadru/5 geri fokusai biggrin.gif Ir tai cia tik mano akimis ziurint. ax.gif
Todel labai noriu jungtis prie Jusu, mokintis ir fotografuoti kartu. O ypatingai gauti kritikos ir aisku pagyrimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(porfyra @ 2013 08 07, 11:43)

Todel labai noriu jungtis prie Jusu, mokintis  ir fotografuoti kartu. O ypatingai gauti kritikos ir aisku pagyrimu  blush2.gif

Sveika 4u.gif
Įkelk foto, pakomentuosim mirksiukas.gif
Atsakyti