Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(vivaflame @ 2013 07 18, 20:54)
kiekvienas matom turbut savaip, o tu man pasakyk kas  labai patinka saigha nuotraukoje "...kas upelyje gyvena?"  as vis perziurineju ir bandau suprasti kas pas mane negerai wink.gif

kodel isemete nuotraukas? g.gif
Atsakyti
tamsoka ar ne?

user posted image
Atsakyti
Sveiki, bandysiu jungtis prie jusu, kuri laika jau stebiu ir skaitau jus. Taip pat bandau daryti namu darbus, tik laiko vis truksta ir dar ta vasara mintis blasko. smile.gif

LEEja, man asmeniskai tikrai galetu buti kiek sviesiau, o siaip labai simpatiska. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 07 19, 13:33)
tamsoka ar ne?

user posted image

daugiau šviesos, kiek daugiau kontrasto irgi nepakenktų smile.gif
Atsakyti
jo, ten nieko nedaryta nuotraukai buvo
va pakontrastinau truputi

user posted image

o cia pas bites ejau medaus imt ph34r.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 07 20, 10:32)
va pakontrastinau truputi

o cia pas bites ejau medaus imt  ph34r.gif

Pirma smagiai ziurisi. man patinka thumbup.gif . Ir trecioji uzkabino - tokia spalvota, kaip vitrazas butu. super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijako: 20 liepos 2013 - 13:33
QUOTE(LEEja @ 2013 07 20, 10:32)

Pirma įdomiausia. Atsisuko sraigė, nes išsigando kažko iš paskos sėlinančio. O ten tik lapas biggrin.gif

Trečią foto šviesinčiau. Ir panaudočiau kokiams nors darbukui su sluoksniais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, laukiu nuomonių 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bandau. blush2.gif smile.gif

1. Jos vardas - Balta.
user posted image

2. Obelims sningant.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotija: 25 liepos 2013 - 11:03
Sveikos,

Fotikas pas meistra, tad dabar tik komentuosiu biggrin.gif

QUOTE(*briedis* @ 2013 07 24, 19:50)
Sveikutės, laukiu nuomonių  4u.gif

Netinkamai panaudota sviesa. Tiksliau ji per stipri ir ne is reikiamos puses, kad atsiskleistu geles grozis.

QUOTE(Filotija @ 2013 07 25, 11:02)
Bandau.  blush2.gif  smile.gif

Man patinka pirma. Tokia svari foto. Tik kaireje puseje nereiektu tu zoliu (?).
Antra bardakelis ir tiek.
Atsakyti
labas, katytes akys man patinka smile.gif nors noretusi daugiau erves, daugiau apacios. O kur foto obelu lapai schmoll.gif kad juos butum pagavus krentancius, gal ir nieko, oa dabar balta zeme schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus. Su ta erdve aplink katuką, tai toks užburtas ratas gaunasi... Jei palikt erdvės i apačią daugiau ir į viršų daugiau, tai turi tos erdves ir į kažkurį (ar abu) šoną daugėt. O kairėj medis, kuris jau ir taip su savo šakom į kadrą lenda, o dešinėj - daržas, kuriam vieta kadre nenumatyta. biggrin.gif Palikt būtų galima viršuj ir apačioj erdvės ir gal kvadratu apkirpt, bet tada... Nebus katei kur "žiūrėt". Tada galima sakyt, kad buvo galima su medžiu kaip nors įkomponuot, bet kad užmanymas ir buvo vien katę parodyt. smile.gif blush2.gif

Ta gėlė briedžio, tai atrodo netinkamoj šviesoj pagauta. Iš vienos pusės žiedas šešėlyje, pats save užsišešėliavęs iš kitos pusės saulės laaaabai apšviestas, net ant išdegimo ribos atrodo. Bet gražios man jo spalvos ten ties viduriu, kur nėra saulės stipriai išdegintų vietų ir šešėlio per daug. Ir pats pakomponavimas man keistai atrodo. Šiaip kaip objektą jei vertint. Tai gal ir įdomiai apvalus kvadrate. rolleyes.gif Bet kaip gėlei trūksta aplink erdvės mano akiai. blush2.gif
Atsakyti