Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

plačiai užmerktos akys

user posted image

tiesiog kartais negali suvaldyt noro daryt ką nors savaip, ne pagal reikalavimus ir taisykles
bet nieks gi nedraudžia mokantis dar ir ieškot savęs
Atsakyti
o gan idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 08, 13:59)
Jomato, didžiausia problema - pradinė kadruotė, nukąstas lapelis ir į kadro kraštą besiremiantis apatinis pumpuras ar kas ten. kai pradinė kompozicija negera, tai negelbės joks karpymas ir formatas. geriau ateity pasilik daugiau erdvės, kad galėtum pažaisti tvarkydama, negu nukandžiok va taip. o būtų gavęsis visai nieko atvirukas smile.gif

Didžiausia problema - kad visa tai žinau, bet iki galo nesugebu visko sužiūrėti prieš paspaudžiant mygtuką. Paryškintas sakinys man labiausiai patiko smile.gif Labai ačiū už komentarą.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 07 09, 10:40)
Didžiausia problema - kad visa tai žinau, bet iki galo nesugebu visko sužiūrėti prieš paspaudžiant mygtuką. Paryškintas sakinys man labiausiai patiko  smile.gif Labai ačiū už komentarą.

ne bėda, mokantis visada atrodo, kad bandai bandai ir nieko. o paskui ateina proveržis smile.gif kantrybės smile.gif

saigha portretas man tai ne.. nesuprantu ir nepateisinu.. jau geriau tada tapyti, negu sugadinti nuotrauką.. ax.gif
Atsakyti
Aš vėl pasirodysiu su viena savo orchidėjų, ateivis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 07 12, 14:35)

Puikus pastebėjimas smile.gif Natūralios spalvos? Mane blaško ir netinka tokios spalvos fonas. Ieškočiau arba visai balto arba jau tamsaus, juodo.
Atsakyti
sveikos, buvau savaite kaime, jau grizau, siandien mama eme medu, tai viska fotkinau, veliau perziuresiu ir jei matysiu, kad yra ka parodyti, tai imesiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(eliss @ 2013 07 12, 13:35)

Kazkas tom orchidejom ne taip. tas fonas visai nesiderina su orchideju ziedais ir spalva. Atrodo, kad fotografuota butu prietemoje g.gif

QUOTE(Jomato @ 2013 07 14, 13:17)
Puikus pastebėjimas  smile.gif Natūralios spalvos? Mane blaško ir netinka tokios spalvos fonas. Ieškočiau arba visai balto arba jau tamsaus, juodo.

drinks_cheers.gif O as gal bandyciau koki fonini apsvietima pasistatyti dar plius.

QUOTE(LEEja @ 2013 07 14, 17:22)
sveikos, buvau savaite kaime, jau grizau, siandien mama eme medu, tai viska fotkinau, veliau perziuresiu ir jei matysiu, kad yra ka parodyti, tai imesiu smile.gif

Laukiam smile.gif

Pastebiu, kad dalis tik kelia foto, bet kitu foto niekada nekomentuoja.
Atsakyti
..kas upelyje gyvena?.. smile.gif

user posted image
Papildyta:
.. kas mauruotajam gyvena?.. biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
vandens tema

Lietaus šokiai
user posted image

Vakarienė
user posted image

Akių mėlynumas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 17 liepos 2013 - 22:39
QUOTE(saigha @ 2013 07 17, 13:04)
..kas upelyje gyvena?.. smile.gif

Papildyta:
.. kas mauruotajam gyvena?.. biggrin.gif

Pirma - labai gerai, patinka smile.gif
Antra - nedžiugina, nors tu ką.. galbūt norėtųsi daugiau erdvės aplink ir kad nebūtų centre? smile.gif

QUOTE(vivaflame @ 2013 07 17, 23:28)
vandens tema

Lietaus šokiai
Vakarienė
Akių mėlynumas

O vat dabar dar kartą pasižiūrėk tas nuotraukas ir pasakyk, ką tu jose gero matai? smile.gif aš matau porą reportažinių prastos kokybės nuotraukų apie varlių gyvenimą ir vieną kadrą, kurio visiškai nesuprantu, kas pavaizduota ir kodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 18, 07:03)
Pirma - labai gerai, patinka smile.gif
Antra - nedžiugina, nors tu ką.. galbūt norėtųsi daugiau erdvės aplink ir kad nebūtų centre? smile.gif
O vat dabar dar kartą pasižiūrėk tas nuotraukas ir pasakyk, ką tu jose gero matai? smile.gif aš matau porą reportažinių prastos kokybės nuotraukų apie varlių gyvenimą ir vieną kadrą, kurio visiškai nesuprantu, kas pavaizduota ir kodėl biggrin.gif

kiekvienas matom turbut savaip, o tu man pasakyk kas labai patinka saigha nuotraukoje "...kas upelyje gyvena?" as vis perziurineju ir bandau suprasti kas pas mane negerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 18 liepos 2013 - 21:30