plačiai užmerktos akys
tiesiog kartais negali suvaldyt noro daryt ką nors savaip, ne pagal reikalavimus ir taisykles
bet nieks gi nedraudžia mokantis dar ir ieškot savęs
o gan idomu
QUOTE(sayonara @ 2013 07 08, 13:59)
Jomato, didžiausia problema - pradinė kadruotė, nukąstas lapelis ir į kadro kraštą besiremiantis apatinis pumpuras ar kas ten. kai pradinė kompozicija negera, tai negelbės joks karpymas ir formatas. geriau ateity pasilik daugiau erdvės, kad galėtum pažaisti tvarkydama, negu nukandžiok va taip. o būtų gavęsis visai nieko atvirukas
Didžiausia problema - kad visa tai žinau, bet iki galo nesugebu visko sužiūrėti prieš paspaudžiant mygtuką. Paryškintas sakinys man labiausiai patiko Labai ačiū už komentarą.
QUOTE(Jomato @ 2013 07 09, 10:40)
Didžiausia problema - kad visa tai žinau, bet iki galo nesugebu visko sužiūrėti prieš paspaudžiant mygtuką. Paryškintas sakinys man labiausiai patiko Labai ačiū už komentarą.
ne bėda, mokantis visada atrodo, kad bandai bandai ir nieko. o paskui ateina proveržis kantrybės
saigha portretas man tai ne.. nesuprantu ir nepateisinu.. jau geriau tada tapyti, negu sugadinti nuotrauką..
QUOTE(eliss @ 2013 07 12, 14:35)
Aš vėl pasirodysiu su viena savo orchidėjų, ateivis
Puikus pastebėjimas Natūralios spalvos? Mane blaško ir netinka tokios spalvos fonas. Ieškočiau arba visai balto arba jau tamsaus, juodo.
sveikos, buvau savaite kaime, jau grizau, siandien mama eme medu, tai viska fotkinau, veliau perziuresiu ir jei matysiu, kad yra ka parodyti, tai imesiu
Sveikos
Kazkas tom orchidejom ne taip. tas fonas visai nesiderina su orchideju ziedais ir spalva. Atrodo, kad fotografuota butu prietemoje
O as gal bandyciau koki fonini apsvietima pasistatyti dar plius.
Laukiam
Pastebiu, kad dalis tik kelia foto, bet kitu foto niekada nekomentuoja.
QUOTE(eliss @ 2013 07 12, 13:35)
Kazkas tom orchidejom ne taip. tas fonas visai nesiderina su orchideju ziedais ir spalva. Atrodo, kad fotografuota butu prietemoje
QUOTE(Jomato @ 2013 07 14, 13:17)
Puikus pastebėjimas Natūralios spalvos? Mane blaško ir netinka tokios spalvos fonas. Ieškočiau arba visai balto arba jau tamsaus, juodo.
O as gal bandyciau koki fonini apsvietima pasistatyti dar plius.
QUOTE(LEEja @ 2013 07 14, 17:22)
sveikos, buvau savaite kaime, jau grizau, siandien mama eme medu, tai viska fotkinau, veliau perziuresiu ir jei matysiu, kad yra ka parodyti, tai imesiu
Laukiam
Pastebiu, kad dalis tik kelia foto, bet kitu foto niekada nekomentuoja.
..kas upelyje gyvena?..
Papildyta:
.. kas mauruotajam gyvena?..
Papildyta:
.. kas mauruotajam gyvena?..
QUOTE(saigha @ 2013 07 17, 13:04)
Pirma - labai gerai, patinka
Antra - nedžiugina, nors tu ką.. galbūt norėtųsi daugiau erdvės aplink ir kad nebūtų centre?
QUOTE(vivaflame @ 2013 07 17, 23:28)
O vat dabar dar kartą pasižiūrėk tas nuotraukas ir pasakyk, ką tu jose gero matai? aš matau porą reportažinių prastos kokybės nuotraukų apie varlių gyvenimą ir vieną kadrą, kurio visiškai nesuprantu, kas pavaizduota ir kodėl
QUOTE(Darkas @ 2013 07 18, 07:03)
Pirma - labai gerai, patinka
Antra - nedžiugina, nors tu ką.. galbūt norėtųsi daugiau erdvės aplink ir kad nebūtų centre?
O vat dabar dar kartą pasižiūrėk tas nuotraukas ir pasakyk, ką tu jose gero matai? aš matau porą reportažinių prastos kokybės nuotraukų apie varlių gyvenimą ir vieną kadrą, kurio visiškai nesuprantu, kas pavaizduota ir kodėl
kiekvienas matom turbut savaip, o tu man pasakyk kas labai patinka saigha nuotraukoje "...kas upelyje gyvena?" as vis perziurineju ir bandau suprasti kas pas mane negerai