Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 06, 21:31)
siaip visai grazu,bet per tamsu gal g.gif nzn,tokia as ir vertintoja doh.gif

Bet koks komentaras yra gerai. Noriu kritikos, kad kitaip pažvelgčiau į savo darbus. Komentarų reikia ir tau, kad išmoktum kritiškai vertinti kitų ir tuo pačiu savo foto 4u.gif Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 06, 23:02)
Man labai patinka. Sviesumo pakanka. Labai gerai pagautas tas sviesos spindulelis. Gal nereiketu to pacio krastinio dobiliuko. Bet cia tik gal. Nes ir jis labai prispaustas atrodo, bet be jo atrodo tuscia. Kokia technika daryta si foto?

Nikon D90. Fotografuota vėlai, jau buvo po 21 val.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 07 liepos 2013 - 08:10
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 06, 22:02)
Viskas gerai su tom uogom. Antroje fokusui truksta astrumo. Tai gali buti kad tikrai vejas sutrukde.
Del centravimo kartais jis pasiteisina, bet daikta ikomponavus i komozicinius taskus foto visada geriau ziurisi. Sentruotai nufotografuoti objekta kad jis trauktu aki tikrai sudetinga.  Gali pabandyt fotike gride (atrodo taip vadinasi) uzsideti ir derinti objektus i tuos taskus. smile.gif

na jo,reiketu pameginti gal g.gif aciu uz ideja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2013 07 07, 08:09)
Bet koks komentaras yra gerai. Noriu kritikos, kad kitaip pažvelgčiau į savo darbus. Komentarų reikia ir tau, kad išmoktum kritiškai vertinti kitų ir tuo pačiu savo foto  4u.gif Ačiū  mirksiukas.gif

user posted image

zinoma kad reikia,is kritikos ir ismoksim fotografuoti geriau thumbup.gif

o sita foto kaip orginali atrodo? blush2.gif man visai nieko,tik vaizdas ne standartinis man nesiziuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 07, 09:40)
o sita foto kaip orginali atrodo? blush2.gif man visai nieko,tik vaizdas ne standartinis man nesiziuri g.gif

Nestandartinis vaizdas, nes kvadratas? Originalią foto tamsinau, dėjau šarpo ir kontrasto. Bei nukirpau dešinę, nes ten buvo tik išbalęs nieko nesakantis dangus.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 07 07, 09:05)
Nestandartinis vaizdas, nes kvadratas? Originalią foto tamsinau, dėjau šarpo ir kontrasto. Bei nukirpau dešinę, nes ten buvo tik išbalęs nieko nesakantis dangus.

imesk kitokia,idomu pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 07, 10:15)
imesk kitokia,idomu pamatyti 4u.gif

Prašau, originalas:
user posted image
Atsakyti
na ziurisi man graziau orginalus dydis. bet apdirbimo reikejo (sarpo,kontrasto ir pn,ka tu ri padarei) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet koks komentaras yra gerai. Noriu kritikos, kad kitaip pažvelgčiau į savo darbus. Komentarų reikia ir tau, kad išmoktum kritiškai vertinti kitų ir tuo pačiu savo foto  4u.gif Ačiū  mirksiukas.gif

o koks objektyvas? Cia siaip smalsauju, nes as toks techniskas zmogus, man idomu tokie dalykai biggrin.gif

Man norisi fokuso ant pirmu burbuliuku, nes jie uzgozia tuos, kurie fokuse. Dar bandyciau keisti expozicija (Gali buti, kad ir reguliavai. Nematau exifo, tai nezinau). Panaikinciau ta medzio seseli desineje puseje, nes dabar man jis kiek blasko demesi. Man labiau patinka kvadratas ir speju, kad graziai ziuretusi JB.

Idek nuoroda savo flickr mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 07, 11:11)
o koks objektyvas? Cia siaip smalsauju, nes as toks techniskas zmogus, man idomu tokie dalykai biggrin.gif

Man norisi fokuso ant pirmu burbuliuku, nes jie uzgozia tuos, kurie fokuse. Dar bandyciau keisti expozicija (Gali buti, kad ir reguliavai. Nematau exifo, tai nezinau). Panaikinciau ta medzio seseli desineje puseje, nes dabar man jis kiek blasko demesi. Man labiau patinka kvadratas ir speju, kad graziai ziuretusi JB.

Idek nuoroda savo flickr  mirksiukas.gif

Objektyvas zoominis 17-50/2,8

Vėjas nupūtė mano fokusą ant tų kitų burbuliukų biggrin.gif Medžio šešėlį naikintum su fotošopu trinant ar kažkaip kitaip? Baisiai nemėgstu fotošopo (dar ir dėl to, kad nemoku su juo dirbti blush2.gif ), nes jis labai iškraipo realybę biggrin.gif Flickrą reikia susitvarkyti, tada jau mestelsiu nuorodą.

JB:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 07 liepos 2013 - 10:20
JB man daug labiau patinka. Aha, ta dali nuklonuociau su PS, nes kitaip as tiesiog nemoku smile.gif O kaip tu verti JB? Su kokia programa?

Va, bus proga susitvarkyti Flickr biggrin.gif Nes tik ten imanoma normalu foto vaizda pamatyti. Kiti puslapiai labai kokybes nuima...

Atsakyti
reikai ir man ji susikurti doh.gif
Atsakyti
Ne visai į temą, bet net nežinojau, kur parašyti g.gif
ieškau fotografo (gali būti ir mėgėjas, nes neretai ir jie puikiai fotografuoja), galinčio kokią valandikę pafotografuoti krikštynas Kaune 4u.gif rugpjūčio 3 d. ax.gif 4u.gif tiesa, mūsų šventės biudžetas nedidelis, bet manau, kad susitartumėm dėl atlygio 4u.gif
ačiū 4u.gif arba gal kažką galit rekomenduoti...
Atsakyti

Jomato, didžiausia problema - pradinė kadruotė, nukąstas lapelis ir į kadro kraštą besiremiantis apatinis pumpuras ar kas ten. kai pradinė kompozicija negera, tai negelbės joks karpymas ir formatas. geriau ateity pasilik daugiau erdvės, kad galėtum pažaisti tvarkydama, negu nukandžiok va taip. o būtų gavęsis visai nieko atvirukas smile.gif
Atsakyti