QUOTE(Jomato @ 2013 07 06, 14:06)
Man pačiai čia patinka spalvos, gražiai išplautas fonas.
Nepatinka, kad vabaliukas negražiai pozuoja ir šiaip foto "nekalbanti", nekabinanti, tiesiog kadras "pykšt".
Patinka cia kadravimas, fonas ir nuotraukos astrumas (aiskiai matosi detales). Nepatinka oblektas. Bet cia turbut del to, kad dabar siu objektu pikas (kaip ir buna etapas, kai fotografuojamos pienes ). Man atrodo graziai atrodytu jei pabandytum nufotografuoti ramunes ne tik zieda, bet ir visu ugiu. Pamenu tavo kita augaleli, kur graziai buvo pagauta sviesa, tai manau ir ramune gali prakalbinti idomiau
Papildyta:
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 14:26)
Dar viena
Negerai su fokusu ir su spalvomis.
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 14:28)
Kas su fokusu? su spalvom?
Ai tai vis gi tik kai kuriuos klausimus ignoruoji
Fokuso mazai. Arba kadre turi buti tik vienas augaliukas, arba jei abu - tai abu fokuse. Spalvos atrodo per ryskios ir per tamsios.
Kuo tau patinka si tavo foto?
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 06, 13:24)
Fifuxe, koki tu zaisliuka isigijai? Pamenu jau seniai norejai ir svajojai
aha,daug metu svajojau ir isisgijau turiu nikon d5100 su 50-tuku f/1.8
siandien buvau sode,cukinijas marinavau o paskui fotkinau ir fotkinau ikelsiu veliau ka nors parodyti kas cia gavosi
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 14:28)
Kas su fokusu? su spalvom?
isisliejes fokusas,per daug zalia,nesimato ziedo
Papildyta:
va pora skaniu kadru
juodosios avietes
tik mastau ar su fokusu viskas gerai akinius varysiu keistis greitu laiku nes nematau nieko
Fokusas truputį šokinėja
gali buti.nes pati vaisktau ir matau akip per migla,akys labai nusilpusios
o ir vejas nepagelbejo visai nespeji nusitaikyti ir pucia,tai gali buti
o ir vejas nepagelbejo visai nespeji nusitaikyti ir pucia,tai gali buti
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 18:34)
Fokusas truputį šokinėja
Ir ne tik jis...kompozicija ir kt. mano akimis taip pat. Laba.
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 06, 18:30)
Del fokuso tai sunku pasakyti ka tu norejai sufokusuoti. Gal pas tave toks uzmanymas buvo sufokusuoti tai, kas sufokusuota. Kompozicija tai ne. Pirmas dvi sucentravai, ir pasaliniai objektai uzgozia uogas.
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 07 06, 19:06)
Labai geras nikas. Toks aristokratiskai pretenzingas.
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 07 06, 19:06)
kodel?
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 06, 19:15)
Del fokuso tai sunku pasakyti ka tu norejai sufokusuoti. Gal pas tave toks uzmanymas buvo sufokusuoti tai, kas sufokusuota. Kompozicija tai ne. Pirmas dvi sucentravai, ir pasaliniai objektai uzgozia uogas.
nzn kodel,bet man patinka centravimas.nu durnai gal.reikia mest lauk ta iproty
o ka norejau sufokuosi pirmoj nuotraukoj gudziau uogas,bet matau vejas arba akis sutrugde. pati tai matau.antroj-nu pasakykit ant uogu fokusas ar ne taikiau ant ju.trecioj matau fokusa kur norejau
siaip visai grazu,bet per tamsu gal nzn,tokia as ir vertintoja
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 06, 19:26)
o ka norejau sufokuosi pirmoj nuotraukoj gudziau uogas,bet matau vejas arba akis sutrugde. pati tai matau.antroj-nu pasakykit ant uogu fokusas ar ne taikiau ant ju.trecioj matau fokusa kur norejau
Viskas gerai su tom uogom. Antroje fokusui truksta astrumo. Tai gali buti kad tikrai vejas sutrukde.
Del centravimo kartais jis pasiteisina, bet daikta ikomponavus i komozicinius taskus foto visada geriau ziurisi. Sentruotai nufotografuoti objekta kad jis trauktu aki tikrai sudetinga. Gali pabandyt fotike gride (atrodo taip vadinasi) uzsideti ir derinti objektus i tuos taskus.
QUOTE(Jomato @ 2013 07 06, 20:27)
Man labai patinka. Sviesumo pakanka. Labai gerai pagautas tas sviesos spindulelis. Gal nereiketu to pacio krastinio dobiliuko. Bet cia tik gal. Nes ir jis labai prispaustas atrodo, bet be jo atrodo tuscia. Kokia technika daryta si foto?