Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(alsute @ 2013 07 05, 10:32)
Na man patinka ne tai kad nuotrauka, o pats jis. Mutantas  rolleyes.gif

Tai ka kiti gali pasakyti apie tavo foto, jei paciai ji net nelabai patinka? Juk tu tikiesi, kad bus komentuojama nutrauka, o ne vabaliukas smile.gif
Atsakyti
Nesakiau, kad nepatinka ax.gif Taip, tikiuosi, bet man uždavinėjamo klausimai, o ne išsakomi patarimai, nuomonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 05, 10:54)
Nesakiau, kad nepatinka  ax.gif Taip, tikiuosi, bet man uždavinėjamo klausimai, o ne išsakomi patarimai, nuomonės  4u.gif

Sis klausima beja yra labai geras - ka pati manai apie foto. Ir tu i ji neatsakei. Nes pati pagalvok, jei tu, nuotraukos autore, nieko negali placiau pasakyti apie savo foto, kaip gali zmogus is salies? Beja, kad kito zmogaus aki patrauktu nuotrauka pirma ji turi be galo, be krasto patikti tau paciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 05 liepos 2013 - 11:12
Visiškai sutinku su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 05, 11:24)
Visiškai sutinku su tavimi  4u.gif

Tai dabar prasom pakomentuoti savo vabala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 05, 09:01)
Keista, bet šis vabaliukas vaikščiojo atvirkščiai t.y. ėjo atgal, o ne į priekį  thumbup.gif

g.gif Man net fokuso trūksta.
Atsakyti
Su nauju fotiku 4u.gif

user posted image
Atsakyti
alsute,koki turi fotika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 07 05, 09:09)
man, kai uzeina noras pafotografuot ir nera ka, tai kvepalus savo fotkinu laugh.gif

biggrin.gif
bet pritariu bambolinai,ne kazkaip g.gif

Atsakyti
Nikon D60 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 06 liepos 2013 - 13:21
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 13:20)
Nikon D60  biggrin.gif

Alsute, ignoruoji klausimus mirksiukas.gif Ir ne technika daro kadrus, o zmogus. Kitoje temoje kazkuri dalyve tooookiu kadru su telefonu pridariusi buvo, kad seile tyso tuso ir nutyso.

Apie foto- kadruociau kitaip. Kaires per daug. Patinka fonas desineje.

Fifuxe, koki tu zaisliuka isigijai? Pamenu jau seniai norejai ir svajojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 11:59)
Su nauju fotiku  4u.gif

Nusipirkai nauja D60? O kokį objektyvą?

Noriu paklausti apie foto: kodėl kvadratas? Nes man tai apačia nelabai reikalinga šioje foto, geriau jau dešinės būtų daugiau. Kaip apdirbai šią foto? Man žalia tokia ryški, trupučiuką jau nebenatūraliai g.gif
Atsakyti