Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 03, 16:31)
as ne apie tai, bet tiek to smile.gif

Cia prie patarimu ikeliu citata is kitos temos (deja issisaugojau tik teksta, be autorystes). Cia viename sakinyje sudeta visa esme. Atrodo viskas aisku, suprantama, zinoma, bet kai perskaiciau i fotografavimo procesa pradejau ziureti kitaip.

"Visų pirma tai - nepriekaištinga kompozicija, graži šviesa, spalvinė dermė, darnus fonas, puiki techninė kokybė. O tada jau galima galvoti apie actionus ir ko jais siekiama. Tarkim, gali užsibrėžti sau tikslą - fotografuoju gėles ir nenaudoju jokių actionų tol, kol padarysiu tokį kadrą, nuo kurio visos aiktelės".

tu apie ta sakiny kur nesiryzta merginos pradziamoksliui ane? smile.gif nu bet tikrai yra tokiu,nes ten griezta kritika eina. o abiejose temose kalba tik kelios,kurios idomu,nori padeti,turi laiko ir pn 4u.gif

ir grazi fraze.tiksliau teisinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes,paskutiniu metu labai mazai laiko lieka sm, bet fotoaparatas nedulka smile.gif

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 03, 15:28)
* klausimas paremtas ankstesniu tavo postu.
**Domina ne teorija, o praktika. Nes is esmes galima fotografuoti bet kada, bet man idomu kada kitos fotografuoja ir padaro labai gerus kadrus smile.gif Domina butent praktika, ne teorija. smile.gif Bet ka parasei issisaugosiu, nes tokios info neturejau smile.gif

As kiek suprantu mergaite norejo paklausti, kelinta valanda einam mes fotografuoti smile.gif As einu tada kada noriu arba tada kada reikia. Jei sauleta diena ir man nereikia saules spinduleliu (pvz fotografuoju zmogu) einu i pavesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Fifuxe, man labai patiko tavo cesnakai smile.gif
Atsakyti
cesnakeliai tikrai idomiai sugalvoti smile.gif

o as siandien bandziau , vienas kadras
user posted image
Atsakyti

aciu merginos 4u.gif
ideja gal ir gera,bet sprendimo buda galima dar tobulinti doh.gif smile.gif
na bet stengiuosi,meginu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2013 07 04, 20:23)
cesnakeliai tikrai idomiai sugalvoti smile.gif

o as siandien bandziau , vienas kadras

man kiek mazoka, kad ka nors iziureciau smile.gif Foto atrodo tamsoka (bet as prie kito kompiuterio, tai gali buti, kad jis man cia taip rodo). Man gal uztektu ir tos vienos gelytes, be tu fone. Dabr fonas uzgozia pirma plana.
Atsakyti
Keista, bet šis vabaliukas vaikščiojo atvirkščiai t.y. ėjo atgal, o ne į priekį thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
man, kai uzeina noras pafotografuot ir nera ka, tai kvepalus savo fotkinu laugh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 05 liepos 2013 - 09:10
QUOTE(LEEja @ 2013 07 05, 09:09)
man, kai uzeina noras pafotografuot ir nera ka, tai kvepalus savo fotkinu laugh.gif

Foto nelabai. Pirmoje foto atrodo, kad netinkamas WB. Arba cia toks ispudis del ryskaus fono. Ir to lapo (?) man atrodo nereikia. Truksta prabangos, rafinuotumo. Juk cia ne kokie Maximiniai piguciai, o nuostabus ir nepakartojami Serge Lutens wub.gif Net paprasta buteliuka galima nufotografuoti efektingai (kadangi maciau jau ne viena tavo foto, zinau, kad tikrai gali daaaug geriau). smile.gif

Cia pvz apie ka kalbejau:
user posted image

user posted image
user posted image

http://www.chanel.co...5EP_Landing.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 05 liepos 2013 - 09:54
QUOTE(alsute @ 2013 07 05, 09:01)
Keista, bet šis vabaliukas vaikščiojo atvirkščiai t.y. ėjo atgal, o ne į priekį  thumbup.gif

user posted image

Laukiu nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 05, 10:05)
Laukiu nuomonių  4u.gif

Na ir nekantrumas. Tavo foto matoma, nereik jos vel cituoti doh.gif Jei nera komentaru, reiskia foto nesukele jokiu emociju (bent jau man taip atrodo). Cia vabalas ir tiek. Jis pradingsta margame fone. Kitaip pakarpyciau.

Ar tau paciai si foto patinka? Jei taip, tai kuo? Ar tu ja detum pvz i zurnala apie gamta? Idomu kaip pati pakomentuotum sia savo foto smile.gif
Atsakyti
Na man patinka ne tai kad nuotrauka, o pats jis. Mutantas rolleyes.gif
Atsakyti