Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(Bambiziukė* @ 2014 06 14, 19:06)
Pasirodysiu tūpa blondinė,bet kur to ieškoti? blush2.gif

Reikėtų skaityti instrukciją http://cdn-10.nikon-...ww2/L120_EN.pdf
Veidrodinuke ratuku reguliuojasi.
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2014 06 14, 22:32)
Reikėtų skaityti instrukciją http://cdn-10.nikon-...ww2/L120_EN.pdf
Veidrodinuke ratuku reguliuojasi.

Pas mane ratuko nėra jokio schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos fotografijos mėgėjos ir pažengusios bei profesionalės 4u.gif
Noriu įstoti į Jūsų būrį, nes šiuo metu esu aktyviai pradėjusi ir besimokanti būsimoji fotografė :-)
Turiu savo tinklapiuką http://jjphoto1.webs.com/, dar šviežut šviežutėlis, ten yra mano keli darbeliai, ne viskas dar sukrauta, be to, norisi vis tobulėti ir tobulėti ir esami kadrai padaryti jau neatrodo tokie tobuli kaip kad atrodė juos tik padarius :-)

Taigi, tikiuosi, kad priimsit ir smagiai bendrausim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofista: 16 liepos 2014 - 13:45
QUOTE(tofista @ 2014 07 16, 14:44)
Sveikos fotografijos mėgėjos ir pažengusios bei profesionalės  4u.gif
Noriu įstoti į Jūsų būrį, nes šiuo metu esu aktyviai pradėjusi ir besimokanti būsimoji fotografė :-)
Turiu savo tinklapiuką http://jjphoto1.webs.com/, dar šviežut šviežutėlis, ten yra mano keli darbeliai, ne viskas dar sukrauta, be to, norisi vis tobulėti ir tobulėti ir esami kadrai padaryti jau neatrodo tokie tobuli kaip kad atrodė juos tik padarius :-)

Taigi, tikiuosi, kad priimsit ir smagiai bendrausim  4u.gif

We're sorry, this site is frozen.
If you are the site owner, please
click here to contact us
regarding the status of your website

O šiaip tai junkis. Parodyk čia savo darbelius wink.gif Kokia technika pas tave? Seniai fotografuoji?
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jūsų būrio 4u.gif skaitau skaitau ir nusprendžiau prabilti biggrin.gif turiu Sony alf 200 su kitiniu objektyvu. bet dažniausiai fotografuoju su Minoltos objektyvu. mėgstu fotografuoti viską iš arti, vaikus, šunis ir laukiu rudens wub.gif pačios gražiausios spalvos wub.gif pernai metais praleidau rudens grožį,nes mažiukė pupa buvo per maža ir mamos nepaleisdavo. šiemet rankos laisvesnės biggrin.gif kelių dienų bėgyje parodysiu savo nuotraukas. turiu kelis namų darbus paruošusi.įkelsiu parodyti vakarop 4u.gif
Atsakyti
Nu parodau kai ką blush2.gif
puošiau brolio vestuvėms sodybą... man labai gražios puokštytės pasirodė...
user posted image
gaudžiau dukros emocijas biggrin.gif
user posted image

user posted image
kolkas mano lygis tik toks blush2.gif bet tikiuosi tobulėti kartu su jumis ir profesionalų pagalba 4u.gif
Atsakyti
sveiki, jungiuosi ir aš, "fotografijos pradžiamokslyje" jau bandau daryti nd, bet patarimų ir kritikos norisi kuo daugiau, tad esu ir čia 4u.gif

man labai sunkiai sekasi perprasti fotoaparto nustatymus pagal skirtingas situacijas (namie/lauke/nejudantis objektas/judantis objektas ir tt) kur jūs mokinotės kur kokie nustatymai reikalingi, gal yra nemokamos literatūros? efoto.lt pražiūrinėjau, bet ten tie straipsniai tokie rimtesni...

Va, mano akimis būtų visai smagi nuotraukytė, bet man nėjo padaryti, kad visas augalas būtų ryškus... g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2014 08 22, 13:22)
efoto.lt pražiūrinėjau, bet ten tie straipsniai tokie rimtesni...

Kaip tik efoto.lt labai issamiai aprasyta viskas apie fotografavima ir jos trijule (ISO, diafragma, islaikyma). Labai pravartu paskaityti ir straisnius apie kompozicija smile.gif sekmes mokantis, kantrybes tikrai prireiks rolleyes.gif
QUOTE(pagieza2 @ 2014 08 22, 13:22)
...bet man nėjo padaryti, kad visas augalas būtų ryškus...  g.gif

reikejo labiau priverti diafragma, tarkim F9 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2014 08 22, 14:08)
Kaip tik efoto.lt labai issamiai aprasyta viskas apie fotografavima ir jos trijule (ISO, diafragma, islaikyma). Labai pravartu paskaityti ir straisnius apie kompozicija smile.gif sekmes mokantis, kantrybes tikrai prireiks  rolleyes.gif

reikejo labiau priverti diafragma, tarkim F9  mirksiukas.gif

aciu. bandysiu eit ieskot, gal kazka praziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2014 08 22, 09:48)
Nu parodau kai ką blush2.gif

Aš noriu pakomentuoti smile.gif
1. Visai nieko. Puokštės tikrai įdomios ir pirmą kartą tokias pamačiau. Trūksta erdvės, ypač dešiniajame krašte.
2. Labai žiauriai nukapoti dukrytės galva ir ranka. Labai labai trūksta erdvės. Kur fokusas? smile.gif Kadras išplaukęs, spalvos nelabai, dukrytės kūno oda melsvai pilkos spalvos. Akytės patamsyje.
3. Šita geriausia iš visų. Bet irgi norėtųsi daugiau erdvės. Jaunieji žiūri į skirtingas puses, atrodo kaip susipykę ir nieko bendro neturintys. Jaunojo veidas nudegintas saulės šviesos, plius jis per daug prisimerkęs. Jaunasis nepatogiai atsirėmęs, pradingęs kaklas, galva auga iš kūno tiesiogiai (venkite tokių pozų fotografuojant).

smile.gif Čia tik mano pastebėjimai ir tikrai nepikti. Svarbiausia yra noras, o tai svarbiausias varikliukas tobulėjant. Tikiuos įmesi dar darbų ir tikrai nesustosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2014 08 22, 20:54)
3. Šita geriausia iš visų. Bet irgi norėtųsi daugiau erdvės. Jaunieji žiūri į skirtingas puses, atrodo kaip susipykę ir nieko bendro neturintys. Jaunojo veidas nudegintas saulės šviesos, plius jis per daug prisimerkęs. Jaunasis nepatogiai atsirėmęs, pradingęs kaklas, galva auga iš kūno tiesiogiai (venkite tokių pozų fotografuojant).

Man irgi cia uzkliuvo ziurejimas "ne viena kryptimi" ir ...vaizdas, jog trumpos jaunuju kojos. Is apacios dazniausiai fotografuojami atsistoje zomones (gal labiau moterys) - taip vizualiai pailginamos kojos...
Atsakyti
Labai ačiū už išsakytus pastebėjimus 4u.gif tkrai vertinu ir deduosi į galvą.
nu jo su tuo fokusu... sunkokai man... šiuo metu bandau atlikti namų darbus su fokusavimu pradžiamokslio temoje,bet... ne taip jau lengva kaip galvojau biggrin.gif
Atsakyti