Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(Rugileii @ 2014 04 23, 19:50)
My Webpage

Taip žinau banalus pavasario vaizdas, bet ką jūs manot apie tai?  blush2.gif

tikrai, kad banalus, o dar ir fokusas į niekam neįdomią šaką, o ne į žiedelį g.gif ir šviesa netinkama.
Atsakyti

Ateinu aš dabar su pavasariniu žiedu. blush2.gif

user posted image

ne per daug nutamsinau fona? g.gif Norėjau, kad žiedas dominuotu unsure.gif

Atsakyti
Noriu ir as pasirodyt truputi, gal nebus kaip spam.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 05 22, 11:32)
Noriu ir as pasirodyt truputi, gal nebus kaip  spam.gif  ax.gif

Sveika/s, Robuli smile.gif
Žiedas gal ir sudomintų žiūrovą, jei pabandytum paieškoti kitokio kampo-rakurso. Ši nuotrauka fotografuota taip, kaip visi praeiviai mato gėles betkokiam darže, ar parke, ar tiesiog šalikelėj. Manau reikėjo palikti daugiau erdvės, pabandyti taip kadruoti, kad dominuotų trečdalių taisyklė. smile.gif
Kitas žiedas kairiame kampe, lyg ir pirmam plane, lyg ir antram. Šią bėdą reikia taip pat išspręsti- arba photoshop'o pagalba, arba rankiniu būdu mirksiukas.gif
Nuotraukos kokybė atrodo kiek bloga, nelabai galiu ką nors sakyti, kadangi per telefoną
Siūlau daugiau pasidomėti apie gėlių fotografiją, gal žvilgtelėti ir į kitų fotografų darbus, pasisemti idėjų wink.gif
Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efo: 23 gegužės 2014 - 20:05
Isigijau ir as issvajota veidrodinuka ir grizus is karto begau paziureti, kaip jis fotografuoja biggrin.gif . Kol kas ziniu 0, patirties 0, bet daug skaitau, domiuosiu ir tikiuosi tobuleti. Cia mano pirmas blynas, fotografavau auto rezimo dar kol susidraugausiu si visais nustatymais. Laukiu kritikos biggrin.gif

Ir dar klausimas, per kur keliate nuotraukas i foruma?
4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g-a-b-r-i-e-l-e: 25 gegužės 2014 - 18:00
QUOTE(efo @ 2014 05 23, 22:00)
Sveika/s, Robuli smile.gif
Žiedas gal ir sudomintų žiūrovą, jei pabandytum paieškoti kitokio kampo-rakurso. Ši nuotrauka fotografuota taip, kaip visi praeiviai mato gėles betkokiam darže, ar parke, ar tiesiog šalikelėj. Manau reikėjo palikti daugiau erdvės, pabandyti taip kadruoti, kad dominuotų trečdalių taisyklė. smile.gif
Kitas žiedas kairiame kampe, lyg ir pirmam plane, lyg ir antram. Šią bėdą reikia taip pat išspręsti- arba photoshop'o pagalba, arba rankiniu būdu  mirksiukas.gif
Nuotraukos kokybė atrodo kiek bloga, nelabai galiu ką nors sakyti, kadangi per telefoną
Siūlau daugiau pasidomėti apie gėlių fotografiją, gal žvilgtelėti ir į kitų fotografų darbus, pasisemti idėjų wink.gif
Sėkmės!

Ačiū , su fotoshopu nedraugauju, bandysiu kitaip sprest tuos reikalus .smile.gif
Atsakyti
Laba, jungiuosi ir aš prie Jūsų 4u.gif

Aš čia su tokiu kvailu klausimu - fotoaparatą (Nikon D3200) turiu pakankamai neilgai ir dažniausiai fotografuoju gamtą ir gyvūnus auto/makro/peizažų/judančių objektų režimais. Na, ten daug proto nereikia - pamatei, greit sufokusavai, nufotografavai. Bet va užsinorėjau aš tobulėti ir ieškodama informacijos apie fotografavimą internete sužinojau apie diafragmą, išlaikymą ir jautrumą (ISO). Kam jie skirti tai man kaip ir viskas aišku, bet vat (dabar tas kvailasis klausimas): kaip nusistatyt diafragmą ir išlaikymą fotoaparate? Na, ISO nustatymus "pavaikščiojus" po fotiką radau, o diafragmos ir išlaikymo - niekaip. Kažkaip žiūriu niekam čia forume tokie klausimai nekyla doh.gif

Taigi, jeigu nebūtų didelių sunkumų, prašyčiau gelbėti su išaiškinimu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Čičipo @ 2014 05 31, 22:05)

Taigi, jeigu nebūtų didelių sunkumų, prašyčiau gelbėti su išaiškinimu 4u.gif

O jums nekilo mintis visa tai rasti fotoaparato instrukcijoj? smile.gif visu pirma reikia issirinkti ne auto/peizazu rezima, o A/S/M ar kaip jie vadinasi nikone nezinau. Bet pasiimkit instrukcija, pasiskaitykit ir daug naujo suzinosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki...
Turiu Nikon Coolpix L120.Kaip suprantu jis čia skaitosi paprasta muilinė?
Noriu su macro pagalba nufotografuoti,kad priekyje vaizdas būtų ryškus,o toliau-sisilieja....Na bet mano macro nedaro tokių vaizdu ar aš kažko nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiziukė* @ 2014 06 07, 16:19)
Sveiki...
Noriu su macro pagalba nufotografuoti,kad priekyje vaizdas būtų ryškus,o toliau-sisilieja....Na bet mano macro nedaro tokių vaizdu ar aš kažko nemoku g.gif

Parodyk. Bus lengviau spręsti, kas tau gaunasi ir kas ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiziukė* @ 2014 06 07, 16:19)
Sveiki...

Pabandyk objektą pasistatyti toli toli nuo fono (tarkim, jei tai vazelė su gėlėmis, nešk ją kiek įmanoma toliau nuo sienos, gal net į kitą kambario galą smile.gif). Dar reikia žiūrėti, kad f (diafragmos) skaičiukas būtų kuo mažesnis. (Tavo fotoaparato f mažiausias yra, jei neklystu, 3.1). Ir galiausiai pamėgink "prizūminti", tada gal pavyks tai, ko norisi smile.gif
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2014 06 13, 12:06)
Pabandyk objektą pasistatyti toli toli nuo fono (tarkim, jei tai vazelė su gėlėmis, nešk ją kiek įmanoma toliau nuo sienos, gal net į kitą kambario galą smile.gif). Dar reikia žiūrėti, kad f (diafragmos) skaičiukas būtų kuo mažesnis. (Tavo fotoaparato f mažiausias yra, jei neklystu, 3.1).  Ir galiausiai pamėgink "prizūminti", tada gal pavyks tai, ko norisi smile.gif
Sėkmės!

Pasirodysiu tūpa blondinė,bet kur to ieškoti? blush2.gif
Atsakyti