Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(ich @ 2014 03 04, 20:02)
O tos erketrozes tau paciai grazios? unsure.gif Nebijok, eik i pradziamoksli, yra daranciu namu darbus, nebusi viena. Padariusi ND visai kitaip paziuresi i sias savo nuotraukas. Pradziamokslyje reikalavimai gal ir auksti, bet kiek ismoksi! 4u.gif

Man jos nei grazios nei ne, jos kovotojos. Atkentėjusios ziema dviese, kaip kokie isimylejeliai biggrin.gif
perskaiciau tris temas atgal, maciau pradedanciuju namu darbus ir komentarus jiems (jei ju sulaukdavo), dar iki ten nepribrendau, bet tiem darbam ruosiuos, zvalgaus ir galvoju ka cia pasiimt pirmam ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2014 03 04, 19:54)
Bet turbūt irgi ne geriau  g.gif

Turbūt ne smile.gif Jei paguosiu: dauguma pradeda nuo tokių foto. Ieško, randa, pamato savaip ir bando savo istoriją perteikti foto. Ne visada gaunasi. Erškėtrožių istorija graži, bet pati foto ... to nepapasakoja. Net neįsivaizduoju, tiesą pasakius, kaip jas reiktų fotografuoti, kad jos būtų WOUUUUUUUUU smile.gif

Bet nenukabink nosies. Spaudžiu dešinę už norą, ieškojimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2014 03 04, 22:13)
Turbūt ne  smile.gif Jei paguosiu: dauguma pradeda nuo tokių foto. Ieško, randa, pamato savaip ir bando savo istoriją perteikti foto. Ne visada gaunasi. Erškėtrožių istorija graži, bet pati foto ... to nepapasakoja. Net neįsivaizduoju, tiesą pasakius, kaip jas reiktų fotografuoti, kad jos būtų WOUUUUUUUUU smile.gif

Bet nenukabink nosies. Spaudžiu dešinę už norą, ieškojimus  4u.gif

ok.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Labai noriu išmokti fokusuoti.. Bet nežinau, ar mano fotoaparatas tą sugeba daryti. gal kuri turite tokį ir galėtumėte pasakyti.. : blush2.gif geda2: Maniškis Panasonic Lumix DMC-TZ5
Knygelėje kažką rašo apie fokusavimą, bet man nepavyksta... verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 03 12, 13:24)
Sveikutės. Labai noriu išmokti fokusuoti.. Bet nežinau, ar mano fotoaparatas tą sugeba daryti. gal kuri turite tokį ir galėtumėte pasakyti.. : blush2.gif geda2: Maniškis Panasonic Lumix DMC-TZ5
Knygelėje kažką rašo apie fokusavimą, bet man nepavyksta... verysad.gif
user posted image

šitame aprašyme nematau rankinio fokuso galimybės, reiškia fokusuoja pats aparatas automatiniu režimu...
panasonic
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 03 12, 14:24)
Sveikutės. Labai noriu išmokti fokusuoti..

O ka tu vadini fokusavimu? tai net nereikia to moketi, tai puikiai padaro fotoaparatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 03 12, 15:16)
O ka tu vadini fokusavimu? tai net nereikia to moketi, tai puikiai padaro fotoaparatas 4u.gif

Na, aš galvoju, kad fokusavimas - tai , tarkim, vieno daikto išryškinimas nuotraukoje. O kiti būna neryškūs. Mano fotikas pats taip nedaro.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 03 12, 18:23)
Na, aš galvoju, kad fokusavimas - tai , tarkim, vieno daikto išryškinimas nuotraukoje. O kiti būna neryškūs. Mano fotikas pats taip nedaro.. ax.gif

Abejoju ar sitas fotoaparatas tai gali. Dazniausiai taip fokusuoja veidrodiniai, turbut ir tie nauji sisteminiai. Jei visiskai prizoominsi objekta, o uz objekto bus margas fonas, gal matysis kazkoks bluras, pabandyk smile.gif
Atsakyti
My Webpage

Taip žinau banalus pavasario vaizdas, bet ką jūs manot apie tai? blush2.gif
Atsakyti
sveiki. as cia ryskiai ne i tema,bet dovanokit,neberandu temos kur budavo kadais "skelbimu lenta" ... tai va gal kas mane nukreips ten kur ji persikele,o gal cia rasiu kas tuo uzsiima ir nores padet ax.gif . taigi ieskau zmogeliuko kuris yra susigyvenes su savo draugu fotoaparatu,padaryt fotosesija smile.gif . jei aiskiau,labai ieskau fotografo kuris galetu iamzint mano dukrytes pirmaja komunija,kuris bus geguzes menesi smile.gif . labai lauksiu pasiulymu,tikiuos kad kas atsilieps smile.gif . miestas butu prienu raj. tad zmogutis tiktu is prienu arba is kauno, nes gyvenam 20 km uz kauno
Atsakyti
QUOTE(Rugileii @ 2014 04 23, 18:50)
My Webpage

Taip žinau banalus pavasario vaizdas, bet ką jūs manot apie tai?  blush2.gif

o kaip tau paciai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugileii @ 2014 04 23, 19:50)
My Webpage

Taip žinau banalus pavasario vaizdas, bet ką jūs manot apie tai?  blush2.gif

Tikrai pavasarinis, tikrai banalus. Bet gerai, kad bandai. Drąsiau mirksiukas.gif Šįkart pasirinkai labai sunkų "modelį". Tikrai nelengva fotografuoti žiedus ir perteikti tai, ką tu matai, ką nori parodyti mums. Čia nebent įdomesnę šviesą reiktų pagauti, kad foto "prabiltų" g.gif
Atsakyti