Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

sveikos, noriu pasiteirauti gal galit duot patarumu kaip fotografuot rukus??? kokie turetu but nustatymai?fotoaparatas nikon d 7000, objektyvas 18-105
Atsakyti
Gal kartais lankėte ir galite parekomenduoti vienos dienos kursus pradedantisiems fotografams? Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 09 24, 16:32)
Gal kartais lankėte ir galite parekomenduoti vienos dienos kursus pradedantisiems fotografams? Būčiau dėkinga 4u.gif

o ką iš tokių kursų tikiesi sužinoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 09 24, 18:39)
o ką iš tokių kursų tikiesi sužinoti? smile.gif

Tikiuosi pramokti naudotis fotoaparatu, kurį neseniai gavau biggrin.gif tiesiog ne pati atradinėti ar internete skaitinėti, o kad išmanatis žmogus šiek tiek paaiškintų, pamokytų, mano darytas nuotraukas pakomentuotų/išbrokuotų/patartų kaip geriau fotografuoti ir t.t. smile.gif
Netaikau į profesionalių fotografų gretas, tiesiog noriu mokėti tinkamai naudotis fotoaparatu savo reikmėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 24 rugsėjo 2013 - 21:04
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 09 24, 22:03)
Tikiuosi pramokti naudotis fotoaparatu, kurį neseniai gavau biggrin.gif  tiesiog ne pati atradinėti ar internete skaitinėti, o kad išmanatis žmogus šiek tiek paaiškintų, pamokytų, mano darytas nuotraukas pakomentuotų/išbrokuotų/patartų kaip geriau fotografuoti ir t.t. smile.gif
Netaikau į profesionalių fotografų gretas, tiesiog noriu mokėti tinkamai naudotis fotoaparatu savo reikmėms 4u.gif

koks miestas? galiu ir aš kursus pravest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 09 24, 22:42)

Esu iš Druskininkų 4u.gif bet iš šito miesto manau mokytojų nelabai atsiras, tai geriausia mokymosi vieta būtų Kaunas aba Vilnius 4u.gif (arba kiti, nelabai nutolę miestai, na Klaipėda jau per toli ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 09 24, 22:03)
Tikiuosi pramokti naudotis fotoaparatu, kurį neseniai gavau biggrin.gif  tiesiog ne pati atradinėti ar internete skaitinėti, o kad išmanatis žmogus šiek tiek paaiškintų, pamokytų, mano darytas nuotraukas pakomentuotų/išbrokuotų/patartų kaip geriau fotografuoti ir t.t. smile.gif

Koks fotoaparatas? Manau labiausiai tiktų kokio prof. fotografo pagalba, kuris visą dėmesį galėtų skirti tik tau, tavo klausimams ir mokymams wink.gif
Atsakyti
Sveiki. Man ir reiketu kursu kad tinkamai fotografuociau. Vilnius
Atsakyti
Gal kas galėtų mane irgi pamokyti naudotis veidrodiniu fotoapratu? Labai svarbu išmokti fotografuoti šokančias poras šokių salėje ir visada vaizdas išsilieja. Gal kas Alytuje arba Kaune sutiktų pamokyti?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 10 06, 20:21)
Gal kas galėtų mane irgi pamokyti naudotis veidrodiniu fotoapratu? Labai svarbu išmokti fotografuoti šokančias poras šokių salėje ir visada vaizdas išsilieja. Gal kas Alytuje arba Kaune sutiktų pamokyti?

jeigu tamsi šokių salė ir apšvietimas bjaurus, tai tuomet tave greičiausiai smarkiai riboja turima technika - ar tai objektyvas, ar tai fotoaparatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 09 24, 23:42)

Jei cia rimtas pasiulymas, o ne su jumoru parasyta, tai kokiame mieste bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 10 10, 14:02)
Jei cia rimtas pasiulymas, o ne su jumoru parasyta, tai kokiame mieste  bigsmile.gif ?

Kaunas smile.gif
Atsakyti