sveikos, noriu pasiteirauti gal galit duot patarumu kaip fotografuot rukus??? kokie turetu but nustatymai?fotoaparatas nikon d 7000, objektyvas 18-105
Gal kartais lankėte ir galite parekomenduoti vienos dienos kursus pradedantisiems fotografams? Būčiau dėkinga
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 09 24, 16:32)
Gal kartais lankėte ir galite parekomenduoti vienos dienos kursus pradedantisiems fotografams? Būčiau dėkinga
o ką iš tokių kursų tikiesi sužinoti?
QUOTE(Darkas @ 2013 09 24, 18:39)
o ką iš tokių kursų tikiesi sužinoti?
Tikiuosi pramokti naudotis fotoaparatu, kurį neseniai gavau tiesiog ne pati atradinėti ar internete skaitinėti, o kad išmanatis žmogus šiek tiek paaiškintų, pamokytų, mano darytas nuotraukas pakomentuotų/išbrokuotų/patartų kaip geriau fotografuoti ir t.t.
Netaikau į profesionalių fotografų gretas, tiesiog noriu mokėti tinkamai naudotis fotoaparatu savo reikmėms
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 09 24, 22:03)
Tikiuosi pramokti naudotis fotoaparatu, kurį neseniai gavau tiesiog ne pati atradinėti ar internete skaitinėti, o kad išmanatis žmogus šiek tiek paaiškintų, pamokytų, mano darytas nuotraukas pakomentuotų/išbrokuotų/patartų kaip geriau fotografuoti ir t.t.
Netaikau į profesionalių fotografų gretas, tiesiog noriu mokėti tinkamai naudotis fotoaparatu savo reikmėms
koks miestas? galiu ir aš kursus pravest
QUOTE(Darkas @ 2013 09 24, 22:42)
Esu iš Druskininkų bet iš šito miesto manau mokytojų nelabai atsiras, tai geriausia mokymosi vieta būtų Kaunas aba Vilnius (arba kiti, nelabai nutolę miestai, na Klaipėda jau per toli )
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 09 24, 22:03)
Koks fotoaparatas? Manau labiausiai tiktų kokio prof. fotografo pagalba, kuris visą dėmesį galėtų skirti tik tau, tavo klausimams ir mokymams
Sveiki. Man ir reiketu kursu kad tinkamai fotografuociau. Vilnius
Gal kas galėtų mane irgi pamokyti naudotis veidrodiniu fotoapratu? Labai svarbu išmokti fotografuoti šokančias poras šokių salėje ir visada vaizdas išsilieja. Gal kas Alytuje arba Kaune sutiktų pamokyti?
QUOTE(NOKIA @ 2013 10 06, 20:21)
Gal kas galėtų mane irgi pamokyti naudotis veidrodiniu fotoapratu? Labai svarbu išmokti fotografuoti šokančias poras šokių salėje ir visada vaizdas išsilieja. Gal kas Alytuje arba Kaune sutiktų pamokyti?
jeigu tamsi šokių salė ir apšvietimas bjaurus, tai tuomet tave greičiausiai smarkiai riboja turima technika - ar tai objektyvas, ar tai fotoaparatas
QUOTE(Darkas @ 2013 09 24, 23:42)
Jei cia rimtas pasiulymas, o ne su jumoru parasyta, tai kokiame mieste ?
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 10 10, 14:02)
Jei cia rimtas pasiulymas, o ne su jumoru parasyta, tai kokiame mieste ?
Kaunas