Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 01, 16:18)
ne manes klausi, bet ...  blush2.gif  ...man su fantazija susidraugauti nepavyksta...atrodo kad pacios graziausios ND idejau jau igyvendintos  doh.gif o kartotis nesinori  rolleyes.gif

Visų pirma neskubėk, kai skubi nieko nesigauna (sakau iš patirties, nes man tas pats buvo) biggrin.gif
Kai padariau pertrauką idėjos pačios atėjo į galvą smile.gif
Gali kartotis, niekas gi nepeiks smile.gif Tik išsirink gerus objektus t.y. kad būtų lengva sufokusuoti smile.gif Nesirink blizgančių daiktų ar žvakių.
Kas man būtų įdomu tai ND su ledo gabaliukais. Pabandyk, gal pavyks (o gal ir ne hihihi.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 01 rugsėjo 2013 - 15:26
Kitsune,
su duona ir druska laukiam pradžiamokslyje smile.gif Nesijaudink. Padėsim, kuo galėsim. Dėl objektų - nebūtina superduper kitoniškai, svarbu - estetiškai, tvarkingai. Kartais visas grožis ir slypi paprastume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 09 01, 16:18)
Skaudžiai nukirstos galunės, horizontai kai kuriose netiesūs, nepatogios pozos, fonas erzinantis vienoje foto. Na ir minties nėra, kad būtų galima ilgai žiūrėti ir gerėtis foto smile.gif

drinks_cheers.gif kad mano nuotraukos nieko nesakancios ir komentaro tikslesnio nesitikejau. Ikeliau tik paziurejimui, nes jos labiau skirtos "seimos albumui" smile.gif vieta ir laika pati zinau - todel tik man jos grazios smile.gif
Klaidas kurias ivardinai (bet nuotrauku konkreciai ne) irgi zinau, todel del sios dideles priezasties ir noriu jungtis i pradedanciuju buri....tik jau antri metai kaip nedristu, bet labai daug ismokau ir tik skaitydama blush2.gif pazadu prisijungti kai tik padarysiu pirmaji ND ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 01, 16:38)
drinks_cheers.gif  kad mano nuotraukos nieko nesakancios ir komentaro tikslesnio nesitikejau. Ikeliau tik paziurejimui, nes jos labiau skirtos "seimos albumui" smile.gif vieta ir laika pati zinau - todel tik man jos grazios smile.gif
Klaidas kurias ivardinai (bet nuotrauku konkreciai ne) irgi zinau, todel del sios dideles priezasties ir noriu jungtis i pradedanciuju buri....tik jau antri metai kaip nedristu, bet labai daug ismokau ir tik skaitydama  blush2.gif  pazadu prisijungti kai tik padarysiu pirmaji ND  ax.gif

Laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 09 01, 16:40)

QUOTE(Iks @ 2013 09 01, 16:37)
Kitsune,
su duona ir druska laukiam pradžiamokslyje smile.gif

bigsmile.gif esu didziai pagerbta, gaudama toki "spyri i sikna" aciuks.gif esu anksciau pasidarius 1ND, tik kad nukropinau krastus nuotraukoms (todel ir nebepasirodziau) doh.gif esu photoshopo verge blush2.gif kaip narkotikas veikia abi smegenu puses - todel kartais akis ir fantazija uzniaukia tobulumo siekimas.....krapstau "smeigtuko astrumu" zoles zaluma ir ..... nepasiekusi palaimos, nuleidusi nosi, einu modelino minkyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -kitsune-: 01 rugsėjo 2013 - 15:52
QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 01, 16:50)
bigsmile.gif esu didziai pagerbta, gaudama toki "spyri i sikna"  aciuks.gif esu anksciau pasidarius 1ND, tik kad nukropinau krastus nuotraukoms (todel ir nebepasirodziau)  doh.gif  esu photoshopo verge  blush2.gif  kaip narkotikas veikia abi smegenu puses - todel kartais akis ir fantazija uzniaukia tobulumo siekimas.....krapstau "smeigtuko astrumu" zoles zaluma ir ..... nepasiekusi palaimos, nuleidusi nosi, einu modelino minkyti  doh.gif

Spėju skaitei Scott'o Kelby knygą. Labai panašios frazės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 09 01, 19:24)
Spėju skaitei Scott'o Kelby knygą. Labai panašios frazės hihihi.gif

turiu visas keturias, tik dar ne visas perskaiciau.... nepasakyciau kad superines, bet kad vertos 8 balu - tai tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 01, 19:28)
turiu visas keturias, tik dar ne visas perskaiciau.... nepasakyciau kad superines, bet kad vertos 8 balu - tai tikrai  tongue.gif

SM'as daugiau patirties duoda pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 01 rugsėjo 2013 - 18:30
QUOTE(*briedis* @ 2013 09 01, 19:28)
SM'as daugiau patirties duoda  pioneer.gif

...nedristu priestarauti, bet visiskai zaliuojant bet kokia informacija super.... turiu poros metu senumo nuotrauku kai tik pradejau veidroduku pleskinti viskas kas juda ir nejuda.....tada pasidomejau siomis knygomis ir po to pirmieji blynai n tik prisvile, bet ir visiskai sudege pasidare....o pradzioje atrode, jog stebuklas ant mano peties nutupe biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos fotografės!

Niekur neatrandu temos, kur fotografės siūlo savo paslaugas. Turiu fantastišką istoriją, idėją jos įgyvendinimui, bet neturiu fotografės (nepykit, ieškau būtent moters šiam darbeliui).

Idėja susijusi su nėštumu. Istorija kuriama per laiką, tad ieškau tikrai patikimos fotografės iš Kauno. Jei kuri susidomėjote, esate su cinkeliu ir taip pat kupina idėja kaip ir aš, prašau brūkštelkit el.paštu lina.manke@gmail.com - papasakosiu plačiau apie savo idėjas ir norus.

p.s. pirmasis susitikimas su fotoaparatu turėtų būti jau rugsėjo 21d, maždaug nuo 10val. Trukmė 1,5val.
Kaunas

Atsiprašau, jei ne čia įsibroviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 09 12, 19:43)
Sveikos fotografės!

Niekur neatrandu temos, kur fotografės siūlo savo paslaugas. Turiu fantastišką istoriją, idėją jos įgyvendinimui, bet neturiu fotografės (nepykit, ieškau būtent moters šiam darbeliui).

Idėja susijusi su nėštumu. Istorija kuriama per laiką, tad ieškau tikrai patikimos fotografės iš Kauno. Jei kuri susidomėjote, esate su cinkeliu ir taip pat kupina idėja kaip ir aš, prašau brūkštelkit el.paštu lina.manke@gmail.com - papasakosiu plačiau apie savo idėjas ir norus.

p.s. pirmasis susitikimas su fotoaparatu turėtų būti jau rugsėjo 21d, maždaug nuo 10val. Trukmė 1,5val.
Kaunas
Atsiprašau, jei ne čia įsibroviau 4u.gif

tuomet tokiam reikalui rekomenduoju Svetlana Batura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 09 12, 21:29)
tuomet tokiam reikalui rekomenduoju Svetlana Batura smile.gif

oi kaip aš mylių jos darbus wub.gif
Atsakyti