Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti kartu

va koki kadra pagavau..smile.gif

user posted image
Atsakyti
Leeja, hmm... g.gif jei čia turėjo būti Wow tai tada nelabai.
Na sutapimas, kad visi praviri langai. Šviesos lopinėliai įdomūs. Bet nuotrauka mano akies neužkabina. Paprasta neapgalvota iki gali foto. Daug įdomiau būtų jei pvz. Vienam lange dėdė rūko cigarą, kitur mama supuoja vaikus, kitur mergaitė laisto gėles.
Iškarto pagyvintų nuotrauką, atsirastų emocijos etc. Na žinoma, ne kasdien pagausi tokį kadrą mirksiukas.gif o kuo tau patiko ši foto? Pakomentuok, kodėl būtent šią kėlei cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 07 rugpjūčio 2013 - 18:35
QUOTE(LEEja @ 2013 08 07, 19:16)
va koki kadra pagavau..smile.gif

Jei ne paslaptis: kur čia?

O dėl foto - hmmmmmmmm g.gif Nelabai. Siena graži, langinės įdomios, papuošimai irgi. Bet visumoje... Akis klaidžioja, trūksta pagrindinio objekto, ir galbūt langų yra per daug. Trūksta kažko, trūksta.
Atsakyti
Pastebėjau, kas Leeja savaip specializuojasi ieškodama ir rasdama įdomių, tikrai fotogeniškų vietų ir detalių. Tai labai gerai. Tik reikia dar pasitreniruoti tą grožį perkeliant į foto ax.gif Ar šiai foto kas nors daryta?, karpyta, tarkim? Pirmiausia, mano galva, jai trūksta tūrio, 3d patrauklumo, faktūros - dabar toji siena atrodo lyg popierinė, papuošta popierinėmis langinėmis. Aiškesnio traukos taško - t.p. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 08 07, 15:10)
Mano nuomone apačioje kairėje esantis kadras yra šio to vertas, žinoma, nepakenktų dar pasistengti tvarkingiau pateikti - labai jau niūri nuotrauka, norėtųsi kad būtų švelnesnė, minkštesnė, visgi vaiką fotografuoji, o ne roko/metalo koncerto dalyvius smile.gif

Kadangi atėjau i sią temą pasisemti ziniu, ismokti, gal netgi patobuleti ....todel labai reaguoju i kiekviena pastaba, replika, kritika, pamokyma. Jusu pastebejimas labai ydomus, tačiau man nelabai suprantamas sad.gif Gal galetumete plačiau parašyti ka reiskia padaryti nuotrauka švelnesnę, mikštesnę ir kaip ja galima butu pateikti tvarkingiau? 4u.gif

QUOTE(Jomato @ 2013 08 07, 18:58)
Ooooo, taip daug geriau. Kurią valaną fotografavote? Atrodo saulė gana aštri ir per tarpus deginą labai gražų raudonskruostį berniuką  smile.gif Trūksta aštresnio fokuso bei labai kliūna nukapoti delniukai.

Taip, saulute buvo aštroka. Buvo apie 18.30 val. Dabar ir as pastebejau, kad delniukus nukapojau blush2.gif O del fokuso tai jau jooooo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo porfyra: 09 rugpjūčio 2013 - 15:01
Gal yra norinciu padaryti nemokamai seimos fotosesija Klaipedoje si savaitgali?
Atsakyti
Gal yra norinčių sutvarkyti man namus šį savaitgalį? smile.gif
Atsakyti
Keletas mano rytinių foto blush2.gif Rūkas prie vandens blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Paspaudus ant foto ji pasididina blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Nežinau ar čia papuoliau, jei ne čia, tai iš kart atsiprašau doh.gif smile.gif (neradau tokios temos, kad koks fotografas siūlytų savo paslaugas), ieškau žmogaus fotografo (gali būti tik pradžiamokslis), riekia jog frofesionaliai padarytų keletos drabužėlių nuotraukas. Dėl kainos susitartume. Visus pasiūlymus į AŽ
Vieta būtų Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 21, 16:11)
Keletas mano rytinių foto  blush2.gif Rūkas prie vandens  blush2.gif

Laba. Gal gali surašyti nustatymus? Man atrodo labai vykę bandymai mirksiukas.gif Kitą kartą gali pabandyti su kokiais nors žmogais, manau labai tiktų. Mistiškumo suteiktų ir gyvybės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 09 01, 12:15)
Laba. Gal gali surašyti nustatymus? Man atrodo labai vykę bandymai  mirksiukas.gif Kitą kartą gali pabandyti su kokiais nors žmogais, manau labai tiktų. Mistiškumo suteiktų ir gyvybės wink.gif

Nepamenu nustatymų tikslių, bet fotkinau ant portrait programos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 09 01, 12:15)
Laba. Gal gali surašyti nustatymus? Man atrodo labai vykę bandymai  mirksiukas.gif Kitą kartą gali pabandyti su kokiais nors žmogais, manau labai tiktų. Mistiškumo suteiktų ir gyvybės wink.gif

gal nieko pries jei prisijungsiu su kiek kitokiais komentarais Sunflowers "ritinems"? ax.gif truksta ryskumo, aiskumo, sviesumo ir "susidorojimo' su spalvomis. Nesuprantamas perejimas is vandens i dangu. O dar horizontas siaubingai ciuzia i desine puse. Sunflowers pirmiausiai reiktu atsakyti ka siomis nuotraukomis norejai isgauti ir ka pavaizduoti. Nuotrauka turi kalbeti uz save - ji turi sukelti emocijas ar informacija ax.gif o dabar pavadinciau jas "eziukas ruke" tik kad eziuko nematyt schmoll.gif

p.s. butinai issaugot sias foto, kad po metu temoje "fotografijos pradziamokslis" - vienu akimirskniu pati galetumei issakyti savo klaidas...
Atsakyti