va koki kadra pagavau..
Leeja, hmm... jei čia turėjo būti Wow tai tada nelabai.
Na sutapimas, kad visi praviri langai. Šviesos lopinėliai įdomūs. Bet nuotrauka mano akies neužkabina. Paprasta neapgalvota iki gali foto. Daug įdomiau būtų jei pvz. Vienam lange dėdė rūko cigarą, kitur mama supuoja vaikus, kitur mergaitė laisto gėles.
Iškarto pagyvintų nuotrauką, atsirastų emocijos etc. Na žinoma, ne kasdien pagausi tokį kadrą o kuo tau patiko ši foto? Pakomentuok, kodėl būtent šią kėlei
Na sutapimas, kad visi praviri langai. Šviesos lopinėliai įdomūs. Bet nuotrauka mano akies neužkabina. Paprasta neapgalvota iki gali foto. Daug įdomiau būtų jei pvz. Vienam lange dėdė rūko cigarą, kitur mama supuoja vaikus, kitur mergaitė laisto gėles.
Iškarto pagyvintų nuotrauką, atsirastų emocijos etc. Na žinoma, ne kasdien pagausi tokį kadrą o kuo tau patiko ši foto? Pakomentuok, kodėl būtent šią kėlei
QUOTE(LEEja @ 2013 08 07, 19:16)
va koki kadra pagavau..
Jei ne paslaptis: kur čia?
O dėl foto - hmmmmmmmm Nelabai. Siena graži, langinės įdomios, papuošimai irgi. Bet visumoje... Akis klaidžioja, trūksta pagrindinio objekto, ir galbūt langų yra per daug. Trūksta kažko, trūksta.
Pastebėjau, kas Leeja savaip specializuojasi ieškodama ir rasdama įdomių, tikrai fotogeniškų vietų ir detalių. Tai labai gerai. Tik reikia dar pasitreniruoti tą grožį perkeliant į foto Ar šiai foto kas nors daryta?, karpyta, tarkim? Pirmiausia, mano galva, jai trūksta tūrio, 3d patrauklumo, faktūros - dabar toji siena atrodo lyg popierinė, papuošta popierinėmis langinėmis. Aiškesnio traukos taško - t.p.
QUOTE(Darkas @ 2013 08 07, 15:10)
Mano nuomone apačioje kairėje esantis kadras yra šio to vertas, žinoma, nepakenktų dar pasistengti tvarkingiau pateikti - labai jau niūri nuotrauka, norėtųsi kad būtų švelnesnė, minkštesnė, visgi vaiką fotografuoji, o ne roko/metalo koncerto dalyvius
Kadangi atėjau i sią temą pasisemti ziniu, ismokti, gal netgi patobuleti ....todel labai reaguoju i kiekviena pastaba, replika, kritika, pamokyma. Jusu pastebejimas labai ydomus, tačiau man nelabai suprantamas Gal galetumete plačiau parašyti ka reiskia padaryti nuotrauka švelnesnę, mikštesnę ir kaip ja galima butu pateikti tvarkingiau?
QUOTE(Jomato @ 2013 08 07, 18:58)
Ooooo, taip daug geriau. Kurią valaną fotografavote? Atrodo saulė gana aštri ir per tarpus deginą labai gražų raudonskruostį berniuką Trūksta aštresnio fokuso bei labai kliūna nukapoti delniukai.
Taip, saulute buvo aštroka. Buvo apie 18.30 val. Dabar ir as pastebejau, kad delniukus nukapojau O del fokuso tai jau jooooo
Gal yra norinciu padaryti nemokamai seimos fotosesija Klaipedoje si savaitgali?
Laba diena,
Nežinau ar čia papuoliau, jei ne čia, tai iš kart atsiprašau (neradau tokios temos, kad koks fotografas siūlytų savo paslaugas), ieškau žmogaus fotografo (gali būti tik pradžiamokslis), riekia jog frofesionaliai padarytų keletos drabužėlių nuotraukas. Dėl kainos susitartume. Visus pasiūlymus į AŽ
Vieta būtų Vilnius
Nežinau ar čia papuoliau, jei ne čia, tai iš kart atsiprašau (neradau tokios temos, kad koks fotografas siūlytų savo paslaugas), ieškau žmogaus fotografo (gali būti tik pradžiamokslis), riekia jog frofesionaliai padarytų keletos drabužėlių nuotraukas. Dėl kainos susitartume. Visus pasiūlymus į AŽ
Vieta būtų Vilnius
QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 21, 16:11)
Keletas mano rytinių foto Rūkas prie vandens
Laba. Gal gali surašyti nustatymus? Man atrodo labai vykę bandymai Kitą kartą gali pabandyti su kokiais nors žmogais, manau labai tiktų. Mistiškumo suteiktų ir gyvybės
QUOTE(Jomato @ 2013 09 01, 12:15)
Laba. Gal gali surašyti nustatymus? Man atrodo labai vykę bandymai Kitą kartą gali pabandyti su kokiais nors žmogais, manau labai tiktų. Mistiškumo suteiktų ir gyvybės
Nepamenu nustatymų tikslių, bet fotkinau ant portrait programos
QUOTE(Jomato @ 2013 09 01, 12:15)
gal nieko pries jei prisijungsiu su kiek kitokiais komentarais Sunflowers "ritinems"? truksta ryskumo, aiskumo, sviesumo ir "susidorojimo' su spalvomis. Nesuprantamas perejimas is vandens i dangu. O dar horizontas siaubingai ciuzia i desine puse. Sunflowers pirmiausiai reiktu atsakyti ka siomis nuotraukomis norejai isgauti ir ka pavaizduoti. Nuotrauka turi kalbeti uz save - ji turi sukelti emocijas ar informacija o dabar pavadinciau jas "eziukas ruke" tik kad eziuko nematyt
p.s. butinai issaugot sias foto, kad po metu temoje "fotografijos pradziamokslis" - vienu akimirskniu pati galetumei issakyti savo klaidas...