Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija 11

QUOTE(gi2lux @ 2014 10 07, 19:39)
gal kas galite pasidalinti iCook receptukais?

Jei suprantat rusiškai, tai amway.ru buvo labai neblogų video su gaminimu šiuose puoduose. Ir yutube suvedus Icook, yra keletas video receptų.
Atsakyti
Sveikos, man reikia vitaminu B grupes. Kas galit pasakyti kokia pakuotes kaina?
Atsakyti
O man nepamainoma priemonė yra indų ploviklis - gerai nuriebalina, nedaug reikia, ilgam užtenka
Atsakyti
ieskau dideles dantu pastos uz nekatalogine kaina Kaune Kalnieciuose.
i az
Atsakyti
Labai patinka Loc'as, indu ploviklis, ypac skystas muilas thumbup.gif o nepatiko ir daugiau nebeperku-
SA8 Baby (vaikiski skalbimo milteliai)-visiskai neisplauna demiu, po skalbimo drabuziu spalva kazkokia uzsiskalbusi, kaina neatitinka kokybes beee.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze30 @ 2015 02 19, 15:13)
Labai patinka Loc'as, indu ploviklis, ypac skystas muilas thumbup.gif  o nepatiko ir daugiau nebeperku-
SA8 Baby (vaikiski skalbimo milteliai)-visiskai neisplauna demiu, po skalbimo drabuziu spalva kazkokia uzsiskalbusi, kaina neatitinka kokybes  beee.gif

vanduo per kietas.pilkit unv. LOC (1-3 paspaudimus arba puse kamstelio baliklio i skalbima) 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka sklabiklis juodiems drabuziams, malonus kvapas, labai taupus, naudoju ji ir spalvotiems skalbiniams.
Atsakyti
kaip naudoti universalu valikli L.O.C. minkstu baldu ar kilimo valymui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 22 gegužės 2015 - 12:15
Man rekomendavo "LOC" kaip gerai pašalinantį bet kokias dėmes iš skalbinių. Kuris būtent valiklis toks veiksmingas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 birželio 2015 - 18:50
bet kokia organine ar neorganine deme is audinio panaikina purskiama priemone pre wash.ji taip pat gali atstoti pirmini mirkyma skalbiant.vietoj mirkymo, galima istisai visa skalbini ispurksti prewash ir palaikius pusvalandi isskalbti pasirinkta skalbimo priemone. unv.LOC naikina riebalines, iskaitant kosmetikos, tusinuko,suodziu demes, panaikina nemalonu kvapa.unv. LOc nepanaikins tarkim uogu ar kavos demiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 07 07, 20:55)
bet kokia organine ar neorganine deme is audinio panaikina purskiama priemone pre wash.ji taip pat gali ...

Nepanaikina. Deja. Jau tris kartus skalbiau su juo tą patį drabužį (laaabai jo gaila verysad.gif ) ir jokio pagerėjimo verysad.gif
Atsakyti
"Espresso", rupiai maltą (kavos aparatams) ir tirpią kavą jau seniai perkam internetu ir geriam thumbup.gif Dabar prekyboj atsiranda kavos pupelės 4x250gr. bigsmile.gif
Atsakyti