Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija 11

QUOTE(Bobulka @ 2014 01 22, 20:19)
mergaites, ar baliklis (Bleach) 500 g turi viduje apsaugini plastikini/popierini dangteli? Pirkau balikli, dangteli atsukus is kart matosi miltukai. Tiekeja tikina, kad butent toks po 500 gr. baliklis neturi jokio apsauginio sluoksnio (kuri paprastai praplesiu su apverstu dangtuku). Ar tiketi platintoja?

Tikėkit 4u.gif as uzsakineju tiesiogiai is Amway ir apsaugines juosteles ant baliklio nebuna ax.gif
Atsakyti
Daug metu naudojau sia produkcija, dabar tenka atsisakyti jos. Kokybe tikrai suprastejo. schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ar naudojate kas skysta skalbikli? Jis skirtas tik ant demiu uzpilti ir paskui skalbti iprastai su milteliais ar kaip? Ar efektyvesni skalbimo priemone, nei milteliai?
Atsakyti
Skystas skalbiklis yra pati stipriausia skalbimo priemone, skirta ypac nesvariems audiniams. Skystas skalbiklis nerekomenduojamas silkui, brangiam apatiniam trikotazui, moherai. Tinka daugiau darbo rubam ar labai uznesiotiems audiniams isskalbti. Efektyvus bet kokioj temperaturoj, bet kokioj skalbimo masinoj ar skalbiant rankom 4u.gif
Universaliausias demiu isemejas yra Prewash, kuri reikia uzpurksti ant demes pries skalbima.
Atsakyti
Ar kuri nors priemonė tinka kaitlentėms valyti? Turiu visą krūvą visokių priemonių biggrin.gif, naują kaitlentę prideginau, gal Amway priemonės tinka, nes neturiu nusipirkusi kol kas specialios priemonėms kaitlentėms.
Atsakyti
turiu klausimėlį naudojančioms vaikiškus skalbimo miltelius ax.gif Naudoju juos jau senokai, šiuo metu įpusėjau jau 3 pakuotę, taigi maždaug paskaičiavus ... beveik 3 metai... Bet paskutiniu metu pastebėjau, kad nebe taip švariai išskalbia, beje ir mano draugė taip pat blink.gif Ar čia tik man taip atrodo, ar daugiau yra tokių nusivylusių vaikiškų skalbimo miltelių kokybe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutėlis: 20 vasario 2014 - 20:20
QUOTE(Cargo @ 2014 02 20, 20:48)
Ar kuri nors priemonė tinka kaitlentėms valyti? Turiu visą krūvą visokių priemonių biggrin.gif, naują kaitlentę prideginau, gal Amway priemonės tinka, nes neturiu nusipirkusi kol kas specialios priemonėms kaitlentėms.

Universaliausia visiem pavirsiam tinkanti priemone yra unv. LOC. Jusu atveju dar tinka ir Kitchen LOC (LOC virtuvei) arba indu ploviklis (dish drop).Taip pat SPEC. priemone- orkaiciu valiklis. Bet jis netika chromuotiem pavirsiam.BET BET KURIUO ATVEJU BANDYKIT TIK NEMATOMOJ AR MAZAI MATOMOJ VIETOJ 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(riešutėlis @ 2014 02 20, 21:19)
turiu klausimėlį naudojančioms vaikiškus skalbimo miltelius ax.gif  Naudoju juos jau senokai, šiuo metu įpusėjau jau 3 pakuotę, taigi maždaug paskaičiavus ... beveik 3 metai... Bet paskutiniu metu pastebėjau, kad nebe taip švariai išskalbia, beje ir mano draugė taip pat blink.gif  Ar čia tik man taip atrodo, ar daugiau yra tokių nusivylusių vaikiškų skalbimo miltelių kokybe g.gif

Milteliai, kaip ir visos kitos priemones yra laikomos orginalioj pakuotej, toliau nuo tiesioginiu sviesos ir silumos saltiniu, sandariai uzdaryti. Del netinkamo laikymo gali pasikeiti ju kokybe.
Atsakyti
Laikau originalioje pakuotėje, nei tiesioginių saulės spindulių gauna, nei šalia šilumos šaltinių nestovi... Beje, tai jau antra pakuotė, kai man nebepatinka kokybė, bet pagalvojau, kad gal man čia vaidenasi...
Atsakyti
tai grazinkit atgal 4u.gif
Atsakyti
Tai ką jau čia begrąžinsi kai trečdalis beliko - pabaigsiu, bet daugiau sakiau nebepirksiu doh.gif Aš kažkaip galvojau kad būtent vaikiški skalbimo milteliai yra patys stipriausi kalbant apie dėmėtus drabužius (man aktualu, nes mažiukai tai labai dideli terliai), bet ...
Atsakyti
taip, vaikiski milteliai viena is stipresniu priemoniu, tinkanciu net labai uznesiotu suaugusiu skalbiniu skalbimui, bet jei kazkas ne taip, tai nereikia laukti, reikia menesio laikotarpyje apsispresti, naudosit ar grazinsit 4u.gif aisku, jei po menesio vartojimo noresit grazint jau tik puse ar dar maziau, tai ko gero nieks nepriims atgal
Atsakyti
sveikos
kaip butu galima pasiziureti kainas?
ar nusipirkti uz gera kaina, tai kaip loterija.
Pas skirtingas platintojas kainos tokio pacio produkto skiriasi net 14Lt. Ar tai normalu?
Atsakyti