Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija 11

QUOTE(speedy @ 2013 09 20, 14:30)
Kažkaip visa tai jau skaityta kažkada:

Ir rašiau tada, kad mano vaikai lanko baseiną ir taip pat neserga  biggrin.gif  Ir kad sveikam organizmui jokių vitaminų, išskyrus "C" nereikia papildomai...
Tik darosi įdomu: kas gi čia? Kam kopijuoti tą patį pasisakymą rudens sezonui artėjant  unsure.gif

As daug kur rasiau apie Nutrilite, gal ir cia buvo mano pasisakymas, gal but. Tiesiog kas man patinka apie tai ir rasau. Mano vaikai nelanko baseino, nepakencia chloro kvapo, maudosi tik vasara upeje. Todel vartoja vitaminus. Na... tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 09 14, 18:34)
iki penkiu metuku dazniausiai pakanka multivitaminuose esancios gelezies.

o sakykit apie kokius konkrečiai kalbate multivitaminus ir kokio amžiaus vaikams galima vartot.dėkoju:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 09 22, 21:20)
o sakykit apie kokius konkrečiai kalbate multivitaminus ir kokio amžiaus vaikams galima vartot.dėkoju:)

kalbam apie kids multivitaminus.jie skirti vaikams iki penkiu metu.dvigubai didesne doze tinka ir suaugusiam, bet ne atvirksciai
Atsakyti
Labai smagu matyti, kad žmonės žino Nutrilite ir supranta kur yra kokybė. Susiduriu su tiek daug žmonių, kurie net po Folio diagnostikos ir akivaizdaus parodymo, kad vaistinės sintetika neveikia ir toliau ją vartoja. Gaila, kad aš apie Nutrilite sužinojau vos prieš 3 metus, iki šių vitaminų šeima sirgo daugiau ir sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(DanguoleS @ 2013 10 22, 21:54)
Labai smagu matyti, kad žmonės žino Nutrilite ir supranta kur yra kokybė. Susiduriu su tiek daug žmonių, kurie net po Folio diagnostikos ir akivaizdaus parodymo, kad vaistinės sintetika neveikia ir toliau ją vartoja. Gaila, kad aš apie Nutrilite sužinojau vos prieš 3 metus, iki šių vitaminų šeima sirgo daugiau ir sunkiau.

darant Folio tyryma naudojami nazoidai, o testuojant nutrillite, remiantis Folio teorija, adateliu pagalba , akupunkturos tasuose matuojamos biosroves sklindancios nuo tam tikro organo ar ju sistemos. 4u.gif
Atsakyti
Papasakokite kuom tie šveistukai tokie ypatingi? smile.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, koks valiklis galėtų išvalyti viryklės špižines groteles?
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti kas geriau sviesiu virtuves baldu valymui ,ar Loc citrusinis valymo pienelis ar paprastas Loc,ar dar kt?
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 11 21, 15:52)
Sveikos, norejau paklausti kas geriau sviesiu virtuves baldu valymui ,ar Loc citrusinis valymo pienelis ar paprastas Loc,ar dar kt?

Man asmeniškai labiausiai tiko LOC virtuvei (žalias) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2013 11 21, 20:09)
Man asmeniškai labiausiai tiko LOC virtuvei (žalias) thumbup.gif

dekui, pabandysiu tada gal zalia smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas galit paaiskint kuo skiriasi multifazer nuo chewable fibre?
Atsakyti
mergaites, ar baliklis (Bleach) 500 g turi viduje apsaugini plastikini/popierini dangteli? Pirkau balikli, dangteli atsukus is kart matosi miltukai. Tiekeja tikina, kad butent toks po 500 gr. baliklis neturi jokio apsauginio sluoksnio (kuri paprastai praplesiu su apverstu dangtuku). Ar tiketi platintoja?
Atsakyti