Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 16:34)

aš užskaityčiau. česnakai man labai patinka smile.gif
Atsakyti
na va, Fifux'e - jau ir turi užskaitymą smile.gif taip, kad nekreipk dėmesio į mano NE ir lauk dar dviejų smile.gif

o man tai jie nepatinka...ypač dabar jau net negaliu žiūrėt, nes esam prisidėlioję prie lovos, kad bacilas užmušinėtų... todėl būtent dėl jų ir susilaikiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 04, 16:58)
aš užskaityčiau. česnakai man labai patinka smile.gif

ooo,aciu rolleyes.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 04 liepos 2013 - 17:15
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 17:43)
taip taip, skirtumas jau šįkart matės, tik žiūrėk, kad perdarant jis nedingtų biggrin.gif  4u.gif
horizontas čiuožia dešinėn, na ir man kažko nelabai žiūrisi tie česnakai...
sakau NE dėl horizonto, o dėl objektų bent aš tai susilaikau... smile.gif

man patinka parinktas cesnakas, ir pagrindas spalvishkai tinka. kodel sakau ne - del abejotino fokuso II foto. galbut kiek sviesiau noretusi. pasidek foto ant knygu ar kokio lygaus pagrinfo, ilgink ishlaikyma ir vuolia.
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 04, 12:27)
dar - 1 ND

Sakyciau ne, nes noretusi, kad visi trys objektai pilnai tilptu i kadra. O dabar akiniai kaip ir nukentejo, kam 'ausytes' nukandai? biggrin.gif

Fifux'e tobulet yra kur, bet sakau Taip 4u.gif Truputi erzina prie paskutinio objekto lukstai, jau reikejo tik pora skilteliu palikt, juk jau antrajam skura lupai, dabar toks bardekelis ten mirksiukas.gif

Laba diena 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2013 07 04, 16:15)
man patinka parinktas cesnakas, ir pagrindas spalvishkai tinka. kodel sakau ne - del abejotino fokuso II foto. galbut kiek sviesiau noretusi. pasidek foto ant knygu ar kokio lygaus pagrinfo, ilgink ishlaikyma ir vuolia.

Kiek mano zlibos akys mato, tai yra ten fokusas, tik jis ant pacio to zalio stiebelio, uz tai atrodo likusi dalis blankesne. Bet manau Fifux'e, jeigu nores tikro stipraus Taip ims ir perdarys atsizvelgus i visas issakytas pastabas (optimiste as) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 04 liepos 2013 - 17:17
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 17:20)

Fifux'e tobulet yra kur, bet sakau Taip  4u.gif Truputi erzina prie paskutinio objekto lukstai, jau reikejo tik pora skilteliu palikt, juk jau antrajam skura lupai, dabar toks bardekelis ten  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
turesiu omeny visas pastabas kitam kartui 4u.gif
Papildyta:
beje,isdidinta foto ziurejau ir taip ir taip,nu yra tas fokusas,nebent jau nematau ir padidinus doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Niekaip nesusitvarkau su horizontu blush2.gif ,metu į šalį raketes ,ir po kiek laiko grišiu su kitu n.d . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 16:56)
Niekaip nesusitvarkau su horizontu  blush2.gif ,metu į šalį raketes ,ir po kiek laiko grišiu su kitu n.d .  ax.gif

kreivas horizontas, pabeges fokusas, susiglamzes pagrindas, daiktu perkrova ir t.t.. daugiau maziau visi pradedantieji su tuo kankinasi. Laiko reikia, igus ranka ir akis, svarbiausia nenuleisti ranku ir bandyti 4u.gif
Atsakyti
2 n.d :

1/125 s; f/4.0

user posted image

1/20 s; f/10.0

user posted image

1/5 s; f/20.s

user posted image
Atsakyti
Gal kas nori išsikalbėti, kelią parodyti rolleyes.gif 4u.gif

mano flickr
Atsakyti