QUOTE(saigha @ 2013 07 04, 13:27)
dar - 1 ND
TAIP (ypač vertinu įdėtas pastangas)
Keliu perdarytą 2 n.d :
1/160 s; f/4.5
1/40 s; f/9.0
1/8 s; f/20.0
1/160 s; f/4.5
1/40 s; f/9.0
1/8 s; f/20.0
QUOTE(saigha @ 2013 07 04, 14:27)
Taip
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 15:58)
čiuožia horizontas kairėn... skirtumas jau matyt
mane tai erzina tie rudi lapeliai
o jei su tais pačiais daiktais, tai medis su atremtom raketėm tegu būna kairiam šone, o muselė gali būt dešiniam šone prieky... abu būtų karštam taške ir gal geriau žiūrėtųs... (čia tik pasiūlymas, bet žiūrėk gal Tau pavyks padaryt kažką gražiau ir žymiai geriau)
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 17:08)
Taip
o jei su tais pačiais daiktais, tai medis su atremtom raketėm tegu būna kairiam šone, o muselė gali būt dešiniam šone prieky... abu būtų karštam taške ir gal geriau žiūrėtųs... (čia tik pasiūlymas, bet žiūrėk gal Tau pavyks padaryt kažką gražiau ir žymiai geriau)
Na,po kiek laiko keliausiu ir perdarysiu kaip Tu sakei Jei vėl bus negerai rakečių jau nekelsiu
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 17:25)
Na,po kiek laiko keliausiu ir perdarysiu kaip Tu sakei Jei vėl bus negerai rakečių jau nekelsiu
svarbiausia sužiūrėk, kad būtų tiesus horizontas ir pakankamas atstumas tarp daiktų, kad būtų matyti skirtumas keičiant diafragmą
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 17:28)
svarbiausia sužiūrėk, kad būtų tiesus horizontas ir pakankamas atstumas tarp daiktų, kad būtų matyti skirtumas keičiant diafragmą
Na,kad ir kaip bandžiau padaryti tiesų horizontą,vistiek nepasisekė O dėl atstumo tai man atrodo buvo geras šiame n.d, ar ne?
sveikos
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 17:34)
Na,kad ir kaip bandžiau padaryti tiesų horizontą,vistiek nepasisekė O dėl atstumo tai man atrodo buvo geras šiame n.d, ar ne?
taip taip, skirtumas jau šįkart matės, tik žiūrėk, kad perdarant jis nedingtų
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 17:34)
sveikos
horizontas čiuožia dešinėn, na ir man kažko nelabai žiūrisi tie česnakai...
sakau NE dėl horizonto, o dėl objektų bent aš tai susilaikau...
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 16:43)
taip taip, skirtumas jau šįkart matės, tik žiūrėk, kad perdarant jis nedingtų
db pamatavau ciuozia per 1 mm,statyvo neturiu,tad rankose kaip isejo,taip yra
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 17:46)
db pamatavau ciuozia per 1 mm,statyvo neturiu,tad rankose kaip isejo,taip yra
matai, kartais horizontas galbūt čiuožia ir 2 mm bet to nesimato...o čia, gal tik 1 mm, bet labai akivaizdžiai čiuožia ir tai krenta į akis... statyvo ir aš neturiu... ir manau daug kas neturi... galbūt sofa (?) ant kurios padėti daiktai yra šiek tiek nelygi toje vietoje, dėl to tau ir tiesiai stovint susidaro įspūdis, kad horizontas čiuožia...tai va...
aš sakau NE, bet gal kas pasakys Taip...
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 16:52)
matai, kartais horizontas galbūt čiuožia ir 2 mm bet to nesimato...o čia, gal tik 1 mm, bet labai akivaizdžiai čiuožia ir tai krenta į akis... statyvo ir aš neturiu... ir manau daug kas neturi... galbūt sofa (?) ant kurios padėti daiktai yra šiek tiek nelygi toje vietoje, dėl to tau ir tiesiai stovint susidaro įspūdis, kad horizontas čiuožia...tai va...
aha,sofa