Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

saigha super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 04, 13:27)
dar - 1 ND

TAIP smile.gif (ypač vertinu įdėtas pastangas)
Atsakyti
Keliu perdarytą 2 n.d :

1/160 s; f/4.5

user posted image

1/40 s; f/9.0

user posted image

1/8 s; f/20.0

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 04, 14:27)
dar - 1 ND

Taip

QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 15:58)
Keliu perdarytą 2 n.d :

čiuožia horizontas kairėn... skirtumas jau matyt smile.gif
mane tai erzina tie rudi lapeliai ax.gif
o jei su tais pačiais daiktais, tai medis su atremtom raketėm tegu būna kairiam šone, o muselė gali būt dešiniam šone prieky... abu būtų karštam taške ir gal geriau žiūrėtųs... smile.gif (čia tik pasiūlymas, bet žiūrėk gal Tau pavyks padaryt kažką gražiau ir žymiai geriau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 17:08)
Taip
čiuožia horizontas kairėn... skirtumas jau matyt smile.gif
mane tai erzina tie rudi lapeliai ax.gif
o jei su tais pačiais daiktais, tai medis su atremtom raketėm tegu būna kairiam šone, o muselė gali būt dešiniam šone prieky... abu būtų karštam taške ir gal geriau žiūrėtųs... smile.gif (čia tik pasiūlymas, bet žiūrėk gal Tau pavyks padaryt kažką gražiau ir žymiai geriau) 4u.gif

Na,po kiek laiko keliausiu ir perdarysiu kaip Tu sakei wink.gif Jei vėl bus negerai rakečių jau nekelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 17:25)
Na,po kiek laiko keliausiu ir perdarysiu kaip Tu sakei wink.gif Jei vėl bus negerai rakečių jau nekelsiu  ax.gif

svarbiausia sužiūrėk, kad būtų tiesus horizontas ir pakankamas atstumas tarp daiktų, kad būtų matyti skirtumas keičiant diafragmą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 17:28)
svarbiausia sužiūrėk, kad būtų tiesus horizontas ir pakankamas atstumas tarp daiktų, kad būtų matyti skirtumas keičiant diafragmą 4u.gif

Na,kad ir kaip bandžiau padaryti tiesų horizontą,vistiek nepasisekė hihihi.gif O dėl atstumo tai man atrodo buvo geras šiame n.d, ar ne? g.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 17:34)
Na,kad ir kaip bandžiau padaryti tiesų horizontą,vistiek nepasisekė  hihihi.gif O dėl atstumo tai man atrodo buvo geras šiame n.d, ar ne?  g.gif  unsure.gif

taip taip, skirtumas jau šįkart matės, tik žiūrėk, kad perdarant jis nedingtų biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 17:34)

horizontas čiuožia dešinėn, na ir man kažko nelabai žiūrisi tie česnakai...
sakau NE dėl horizonto, o dėl objektų bent aš tai susilaikau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 16:43)
taip taip, skirtumas jau šįkart matės, tik žiūrėk, kad perdarant jis nedingtų biggrin.gif  4u.gif
horizontas čiuožia dešinėn, na ir man kažko nelabai žiūrisi tie česnakai...
sakau NE dėl horizonto, o dėl objektų bent aš tai susilaikau... smile.gif

db pamatavau ciuozia per 1 mm,statyvo neturiu,tad rankose kaip isejo,taip yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 04 liepos 2013 - 16:47
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 17:46)
db pamatavau ciuozia per 1 mm,statyvo neturiu,tad rankose kaip isejo,taip yra 4u.gif

matai, kartais horizontas galbūt čiuožia ir 2 mm bet to nesimato...o čia, gal tik 1 mm, bet labai akivaizdžiai čiuožia ir tai krenta į akis... statyvo ir aš neturiu... ir manau daug kas neturi... galbūt sofa (?) ant kurios padėti daiktai yra šiek tiek nelygi toje vietoje, dėl to tau ir tiesiai stovint susidaro įspūdis, kad horizontas čiuožia...tai va...
aš sakau NE, bet gal kas pasakys Taip... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 16:52)
matai, kartais horizontas galbūt čiuožia ir 2 mm bet to nesimato...o čia, gal tik 1 mm, bet labai akivaizdžiai čiuožia ir tai krenta į akis... statyvo ir aš neturiu... ir manau daug kas neturi... galbūt sofa (?) ant kurios padėti daiktai yra šiek tiek nelygi toje vietoje, dėl to tau ir tiesiai stovint susidaro įspūdis, kad horizontas čiuožia...tai va...
aš sakau NE, bet gal kas pasakys Taip... smile.gif

aha,sofa smile.gif
4u.gif
Atsakyti