Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nuorodą sugebėjau pražiopsoti, nors jau buvau pasigedusi naujų žiūrinių (pasieškau ir pati, bet nelabai sekasi, gal neperpratau sistemos smile.gif). Radau, "ko taip troško širdis", kelios foto ilgai nepaleido smile.gif
Atsakyti
Say, jei ir aš patenku į laimingųjų sąrašą, tai taip pat tuščia... smile.gif bet tikiu, kad greitu laiku atkeliaus ir apie tai iškart pasižadu pranešt smile.gif

Atsakyti
Na keliu 2 nd blush2.gif :

f/4.5; 1/125 s

user posted image

f/11.0; 1/20 s

user posted image

f/20.0; 1/6 s

user posted image
Atsakyti
Valio! Mane jau aplankė grožis tiesiai iš Say tongue.gif
Labai labai labai patinka!!! Linkėjimas nuo Say, kuris ant Svajonės foto - atviruko... ar gali būt nuostabiau... wub wub wub biggrin.gif
AČIŪ!
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 12:27)
Valio! Mane jau aplankė grožis tiesiai iš Say tongue.gif
Labai labai labai patinka!!! Linkėjimas nuo Say, kuris ant Svajonės foto - atviruko... ar gali būt nuostabiau... wub wub wub  biggrin.gif
AČIŪ!

smile.gif
tai suteikia vilčių, kad netrukus ir man teks ne tik pavydžiai atsidusti smile.gif
Atsakyti
vetra, niu negerai schmoll.gif antra ir trečia foto - jokio skirtumo
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 04, 11:04)
Įmesta biggrin.gif Keistoka tikrai, kad vienam mieste iki šiol nenukeliavo g.gif Belieka laukti, pranešiu.
TUŠČIAsad.gif - raportavo jaunoji karta...

blush2.gif

unsure.gif na, tikiuosi, ateis. nes į kitą miestą jau nukeliavo, vadinasi, vis tik išėmė iš dėžutės.

Miraval, džiaugiuosi, kad jau gavai. dar du, vadinasi, keliauja smile.gif
Atsakyti
nuostabi nuoroda, nepamenu kas ikele. tokie kadrai lieka mano atminty. idomu kaip technishkai ji fotkina, is pradziu galvojau - juosta, poto kai kuriuose kadruose uzmaciau "keistos fakturos", bet nepanasu i action'a. nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 04, 13:00)
nuostabi nuoroda, nepamenu kas ikele. tokie kadrai lieka mano atminty. idomu kaip technishkai ji fotkina, is pradziu galvojau - juosta, poto kai kuriuose kadruose uzmaciau "keistos fakturos", bet nepanasu i action'a. nesuprantu.

aš įkėliau. mano galva, čia dagerotipija, pats pirmasis vaizdo fiksavimo metodas, fotografijos ištakos.. vaizdas fiksuojamas ant stiklo plokštelės, padengtos sidabru. Nuostabus būdas ir rezultatai, tik chemija nuodingokoka smile.gif

šita fotografė, jei neklystu, neseniai buvo įdėta temoje. bet kai mano tokia atmintis, tai..biggrin.gif nenustebčiau, jei pati esu dėjus, o gal ir ne - nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 liepos 2013 - 13:15
QUOTE(sayonara @ 2013 07 04, 14:07)
aš įkėliau. mano galva, čia dagerotipija, pats pirmasis vaizdo fiksavimo metodas, fotografijos ištakos.. vaizdas fiksuojamas ant stiklo plokštelės, padengtos sidabru. Nuostabus būdas ir rezultatai, tik chemija nuodingokoka smile.gif

šita fotografė, jei neklystu, neseniai buvo įdėta temoje. bet kai mano tokia atmintis, tai..biggrin.gif nenustebčiau, jei pati esu dėjus, o gal ir ne - nepamenu  lotuliukas.gif

taip ir galvojau, kad cia apie ta technika su stiklu, kurios niekaip perkast negaliu. teoriskai viskas lyg ir aisku, bet praktiskai visai ne. atrodo nerealiai sudetinga.
jo, man nuoroda irgi jau matyta, bet kiek beziureciau, vistiek zaviuosi, vis per nauja.
Atsakyti
Tai jau man turbūt reik perdaryt 2 nd? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
dar - 1 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti