Nuorodą sugebėjau pražiopsoti, nors jau buvau pasigedusi naujų žiūrinių (pasieškau ir pati, bet nelabai sekasi, gal neperpratau sistemos ). Radau, "ko taip troško širdis", kelios foto ilgai nepaleido
Say, jei ir aš patenku į laimingųjų sąrašą, tai taip pat tuščia... bet tikiu, kad greitu laiku atkeliaus ir apie tai iškart pasižadu pranešt
Na keliu 2 nd :
f/4.5; 1/125 s
f/11.0; 1/20 s
f/20.0; 1/6 s
f/4.5; 1/125 s
f/11.0; 1/20 s
f/20.0; 1/6 s
Valio! Mane jau aplankė grožis tiesiai iš Say
Labai labai labai patinka!!! Linkėjimas nuo Say, kuris ant Svajonės foto - atviruko... ar gali būt nuostabiau... wub wub wub
AČIŪ!
Labai labai labai patinka!!! Linkėjimas nuo Say, kuris ant Svajonės foto - atviruko... ar gali būt nuostabiau... wub wub wub
AČIŪ!
QUOTE(Miraval @ 2013 07 04, 12:27)
Valio! Mane jau aplankė grožis tiesiai iš Say
AČIŪ!
AČIŪ!
tai suteikia vilčių, kad netrukus ir man teks ne tik pavydžiai atsidusti
vetra, niu negerai antra ir trečia foto - jokio skirtumo
QUOTE(Iks @ 2013 07 04, 11:04)
Įmesta Keistoka tikrai, kad vienam mieste iki šiol nenukeliavo Belieka laukti, pranešiu.
TUŠČIA - raportavo jaunoji karta...
TUŠČIA - raportavo jaunoji karta...
na, tikiuosi, ateis. nes į kitą miestą jau nukeliavo, vadinasi, vis tik išėmė iš dėžutės.
Miraval, džiaugiuosi, kad jau gavai. dar du, vadinasi, keliauja
QUOTE(Maggie @ 2013 07 04, 13:00)
nuostabi nuoroda, nepamenu kas ikele. tokie kadrai lieka mano atminty. idomu kaip technishkai ji fotkina, is pradziu galvojau - juosta, poto kai kuriuose kadruose uzmaciau "keistos fakturos", bet nepanasu i action'a. nesuprantu.
aš įkėliau. mano galva, čia dagerotipija, pats pirmasis vaizdo fiksavimo metodas, fotografijos ištakos.. vaizdas fiksuojamas ant stiklo plokštelės, padengtos sidabru. Nuostabus būdas ir rezultatai, tik chemija nuodingokoka
šita fotografė, jei neklystu, neseniai buvo įdėta temoje. bet kai mano tokia atmintis, tai.. nenustebčiau, jei pati esu dėjus, o gal ir ne - nepamenu
QUOTE(sayonara @ 2013 07 04, 14:07)
aš įkėliau. mano galva, čia dagerotipija, pats pirmasis vaizdo fiksavimo metodas, fotografijos ištakos.. vaizdas fiksuojamas ant stiklo plokštelės, padengtos sidabru. Nuostabus būdas ir rezultatai, tik chemija nuodingokoka
šita fotografė, jei neklystu, neseniai buvo įdėta temoje. bet kai mano tokia atmintis, tai.. nenustebčiau, jei pati esu dėjus, o gal ir ne - nepamenu
taip ir galvojau, kad cia apie ta technika su stiklu, kurios niekaip perkast negaliu. teoriskai viskas lyg ir aisku, bet praktiskai visai ne. atrodo nerealiai sudetinga.
jo, man nuoroda irgi jau matyta, bet kiek beziureciau, vistiek zaviuosi, vis per nauja.
Tai jau man turbūt reik perdaryt 2 nd?
dar - 1 ND