omg - ne daugiau susiglamžiusios
Saigha, matyti, kad stengeisi ir... kažkiek persistengei Visko per daug, žvakė per ūkiška, karoliai - ad absurdum, nepyk Visi trys objektai visose trijose nuotraukose turi tilpti į kadrą, turi stovėt, kur stovėję, tik kiekvienoje foto pasikeisti fokusais Sūris visai apetitiškas , vynas - tebūnie, klaikiai tiktų prie šiandienos neurozių , žvakę siūlyčiau atidėti į šalį (už kadro ). Vietoj jos pasiimk kokį vieną daiktą, vieną - tikrai ne >. Tokia mano nuomonė, galva neveikia, tad daugiau nesiplėsiu. Šešėliai - liuks.
ej kodėl niekas dėmesio nekreipia į mano portretus, a?
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 22:14)
ej kodėl niekas dėmesio nekreipia į mano portretus, a?
Taigi nėra privaloma kreipti, kiek žinau
Aš, tarkim, nelabai sugalvoju, ką pasakyti. Tai nereiškia, kad dėmesio neatkreipiau (nors ir neprivalėjau atkreipti ). Siaubingai patinka strazdanėlės, bet čia gal labiau mamos ir tėčio nuopelnas Akims, mano galva, nepakanka šviesos, kad žvilgsnis tiesiog pagautų, paliestų žiūrovą. Labai trūksta apačios, rūbo turėtų matytis arba daugiau, arba nesimatyti iš viso. JB man nelabai, bet spalvota irgi ne, užšarpinta ar kas ten. Labiau prie širdies nei kuokšteliniai puodukiniai portretai. Mergaitė simpatiška. Tiek, daugiau neatsimenu, nematau dabar prieš akis, noriu vyno ir miego, o nei to, nei to negausiu
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 23:40)
Taigi nėra privaloma kreipti, kiek žinau
Aš, tarkim, nelabai sugalvoju, ką pasakyti. Tai nereiškia, kad dėmesio neatkreipiau (nors ir neprivalėjau atkreipti ). Siaubingai patinka strazdanėlės, bet čia gal labiau mamos ir tėčio nuopelnas Akims, mano galva, nepakanka šviesos, kad žvilgsnis tiesiog pagautų, paliestų žiūrovą. Labai trūksta apačios, rūbo turėtų matytis arba daugiau, arba nesimatyti iš viso. JB man nelabai, bet spalvota irgi ne, užšarpinta ar kas ten. Labiau prie širdies nei kuokšteliniai puodukiniai portretai. Mergaitė simpatiška. Tiek, daugiau neatsimenu, nematau dabar prieš akis, noriu vyno ir miego, o nei to, nei to negausiu
neprivalona neprivaloma, tik labai malonu, kai atkreipia nu aiškuma, nieko gero žodžiu
Papildyta:
ir man žiauriai reikia susikalibruoti monitorių.. nu kur gauti kokį kalibratorių (skamba vos ne ... )
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 22:49)
nu aiškuma, nieko gero žodžiu
Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Šįkart (ar šįvakar) esu tokia labiau be nuomonės. Ir tai tik mano asmeninės refleksijos, aš muzikos neužsakinėju Kita vertus, flickre juk pagyrė, man regis.
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 23:57)
Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Šįkart (ar šįvakar) esu tokia labiau be nuomonės. Ir tai tik mano asmeninės refleksijos, aš muzikos neužsakinėju Kita vertus, flickre juk pagyrė, man regis.
pagyrė
klausyk, o ką tu tiek dirbi? labai įdomu koks tavo darbas ir kaip tu atrodai nes neįmanoma susidaryti tavo portreto, nes kaskart jis vis keičiasi, po tavo postų
Ryto žiūriniai: Isa Marcelli
Vetra, uzskaitau
ar pašto dėžutes kai kurios tikrinote? jau turėjo ateiti pašto karveliai.
Bandau dar - 1 ND...
QUOTE(sayonara @ 2013 07 04, 09:01)
ar pašto dėžutes kai kurios tikrinote? jau turėjo ateiti pašto karveliai.
Jei patenku į tą "kai kurių" kategoriją (nepaisant, koks mano darbas ir kokia išvaizda ), galiu atsakingai pranešti, kad 9 val. 35 min. pašto dėžutė buvo tuštut tuštutėlė
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 19:22)
Dar kartą 1 n.d :
nu saunuole. ant kiek matosi skirtumas, kai staltiese ishlyginta!
pritariu Sayonarai.
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 18:03)
pati, o ką?
nieko, siek tiek primena action'a.
o kaip vertei? tu su PS dirbi?
QUOTE(alsute @ 2013 07 03, 21:31)
eina peklon. o tai makiJazhas, irgi? kur logika? ne nu. kapiec.
kaip rasytum tokius zodzius - bili_rdas, kli_ntas, kompi_teris, maki_žas, olimpi_da, patri_tas, pi_ninas, stadi_nas, vari_ntas.....?
oi negaliu