Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

omg - ne daugiau susiglamžiusios smile.gif

Saigha, matyti, kad stengeisi ir... kažkiek persistengei rolleyes.gif Visko per daug, žvakė per ūkiška, karoliai - ad absurdum, nepyk smile.gif Visi trys objektai visose trijose nuotraukose turi tilpti į kadrą, turi stovėt, kur stovėję, tik kiekvienoje foto pasikeisti fokusais smile.gif Sūris visai apetitiškas smile.gif , vynas - tebūnie, klaikiai tiktų prie šiandienos neurozių smile.gif, žvakę siūlyčiau atidėti į šalį (už kadro smile.gif). Vietoj jos pasiimk kokį vieną daiktą, vieną - tikrai ne >. Tokia mano nuomonė, galva neveikia, tad daugiau nesiplėsiu. Šešėliai - liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 liepos 2013 - 21:37
ej kodėl niekas dėmesio nekreipia į mano portretus, a? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 22:14)
ej kodėl niekas dėmesio nekreipia į mano portretus, a? smile.gif

Taigi nėra privaloma kreipti, kiek žinau smile.gif
Aš, tarkim, nelabai sugalvoju, ką pasakyti. Tai nereiškia, kad dėmesio neatkreipiau (nors ir neprivalėjau atkreipti tongue.gif). Siaubingai patinka strazdanėlės, bet čia gal labiau mamos ir tėčio nuopelnas tongue.gif Akims, mano galva, nepakanka šviesos, kad žvilgsnis tiesiog pagautų, paliestų žiūrovą. Labai trūksta apačios, rūbo turėtų matytis arba daugiau, arba nesimatyti iš viso. JB man nelabai, bet spalvota irgi ne, užšarpinta ar kas ten. Labiau prie širdies nei kuokšteliniai puodukiniai portretai. Mergaitė simpatiška. Tiek, daugiau neatsimenu, nematau dabar prieš akis, noriu vyno ir miego, o nei to, nei to negausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 23:40)
Taigi nėra privaloma kreipti, kiek žinau smile.gif
Aš, tarkim, nelabai sugalvoju, ką pasakyti. Tai nereiškia, kad dėmesio neatkreipiau (nors ir neprivalėjau atkreipti tongue.gif). Siaubingai patinka strazdanėlės, bet čia gal labiau mamos ir tėčio nuopelnas tongue.gif Akims, mano galva, nepakanka šviesos, kad žvilgsnis tiesiog pagautų, paliestų žiūrovą. Labai trūksta apačios, rūbo turėtų matytis arba daugiau, arba nesimatyti iš viso. JB man nelabai, bet spalvota irgi ne, užšarpinta ar kas ten. Labiau prie širdies nei kuokšteliniai puodukiniai portretai. Mergaitė simpatiška. Tiek, daugiau neatsimenu, nematau dabar prieš akis, noriu vyno ir miego, o nei to, nei to negausiu biggrin.gif

neprivalona neprivaloma, tik labai malonu, kai atkreipia biggrin.gif nu aiškuma, nieko gero žodžiu biggrin.gif
Papildyta:
ir man žiauriai reikia susikalibruoti monitorių.. nu kur gauti kokį kalibratorių (skamba vos ne ... biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 22:49)
nu aiškuma, nieko gero žodžiu  biggrin.gif

Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Šįkart (ar šįvakar) esu tokia labiau be nuomonės. Ir tai tik mano asmeninės refleksijos, aš muzikos neužsakinėju biggrin.gif Kita vertus, flickre juk pagyrė, man regis.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 23:57)
Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Šįkart (ar šįvakar) esu tokia labiau be nuomonės. Ir tai tik mano asmeninės refleksijos, aš muzikos neužsakinėju biggrin.gif Kita vertus, flickre juk pagyrė, man regis.

pagyrė blush2.gif

klausyk, o ką tu tiek dirbi? labai įdomu koks tavo darbas smile.gif ir kaip tu atrodai bigsmile.gif nes neįmanoma susidaryti tavo portreto, nes kaskart jis vis keičiasi, po tavo postų g.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Isa Marcelli
Atsakyti
Vetra, uzskaitau
Atsakyti
ar pašto dėžutes kai kurios tikrinote? jau turėjo ateiti pašto karveliai.
Atsakyti
Bandau dar - 1 ND...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 04, 09:01)
ar pašto dėžutes kai kurios tikrinote? jau turėjo ateiti pašto karveliai.

Jei patenku į tą "kai kurių" kategoriją (nepaisant, koks mano darbas ir kokia išvaizda hihihi.gif), galiu atsakingai pranešti, kad 9 val. 35 min. pašto dėžutė buvo tuštut tuštutėlė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 19:22)
Dar kartą 1 n.d :

nu saunuole. ant kiek matosi skirtumas, kai staltiese ishlyginta!

pritariu Sayonarai.
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 18:03)
pati, o ką?  g.gif

nieko, siek tiek primena action'a.
o kaip vertei? tu su PS dirbi?

QUOTE(alsute @ 2013 07 03, 21:31)
Na mane mokytojos mokino dekuj  4u.gif
Kaip ismoke taip ir moku  doh.gif

eina peklon. o tai makiJazhas, irgi? kur logika? ne nu. kapiec.
kaip rasytum tokius zodzius - bili_rdas, kli_ntas, kompi_teris, maki_žas, olimpi_da, patri_tas, pi_ninas, stadi_nas, vari_ntas.....?

oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti