Labas rytas, kaip pasiklojote?, kaip išsimiegojote?
QUOTE(Mangute @ 2013 07 18, 06:13)
Pati vairavau ir fotografavau, ir atrodo tiesiai, krūmų nelaužiau
tai vat baisiai įdomu paliko kodėl čia viskas taip gavos
Nevairuoju, gal todėl tokia barbė devyndarbė už vairo man atrodo ginkluota ir labai pavojinga
QUOTE(sbo @ 2013 07 18, 08:07)
O mano saulutės gaudymas nilabai, kad niekas nieko?
Pritarsiu Rittulei, saulutę gaudyti visad apsimoka, o pagavimo rezultatai treniruojantis turėtų imti gerėti. Šįkart - so so
Iš pažiūros - apie kompoziciją galvota mažiausia, tikėtasi, kad saulutė motutė pati viską išveš ant savo gležnų pečių
Augalėliai vos išsitenka kadre, tad blanksta įspūdis, kad jie mėgaujasi saulės glamonėmis ir vargo nemato. Pirmoji įdomesnė, didžiąja dalimi dėl paties objekto, nes neapmąstyta, kaip tą objektą pateikti, kad jo įdomumas būtų ne tik numanomas, bet ir akivaizdus, neginčijamas, gal net 100 kartų įspūdingesnis nei tikrovėje. To pritrūko, kaip ir fokuso aštriais dantukais
Fazano plunksna, neužskaitau. Šaunu, kad į talką pasitelki šviesą. Negerai, kad čiūžt į dešinę, objektai (net nesuprantu, kas ten per marsiečiai su antenomis
) visiškai nedera su aplinka - plynu stalo paviršiumi, per daug bereikalingos, neinformatyvios erdvės aplinkui. Siūlau bandyti dar kartą
Sea Girl, to žėrėjimo man dar keliomis pakopomis daugiau norėtųsi, jisai stačiai stebuklingas