Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 17, 20:38)
Mangute, tu tikra pokštininkė biggrin.gif Įdedi foto su prierašu "bala nematė, dedu". Gal mano silpnas IQ, bet tikrai nesugebėjau iš to suprasti, kad dedi foto ne norėdama ja pasipuikuoti, o tik kraipydama galvą, kaip čia taip išėjo ir kodėl. Na, klok kaip per išpažintį, kokiomis aplinkybėmis fotografavai, į ką taikeisi ir pan. Mes juk nežinom, kas turėjo "gautis" pagal pirminį užmanymą smile.gif

fotografija per automobilio galinio vaizdo veidrodėlį, fokusavau į tą limuziną. viskas aišku, kad jis matosi, bet kodėl matosi tos žolės, juk aš keliu važiavau smile.gif niekaip šito nesuprantu g.gif

IKs, baiktu čia gi mano IQ pats mažiausias biggrin.gif nepykit aš lėtai mokausi, nemoku greit 4u.gif
Atsakyti
Kagi, pateikiu 3 ND rolleyes.gif

50 mm
user posted image

70 mm
user posted image

105 mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 17, 21:38)
fotografija per automobilio galinio vaizdo veidrodėlį, fokusavau į tą limuziną. viskas aišku, kad jis matosi, bet kodėl matosi tos žolės, juk aš keliu važiavau smile.gif niekaip šito nesuprantu g.gif

Jei pati ir vairavai, ir fokusavai bigsmile.gif , tikėtina, kad kelias baigėsi, prasidėjo žolės smile.gif Arba tavo vairuotojas neatlaikė tavo fokusų biggrin.gif ir/arba jam labai parūpo Robobebro išvardinti klausimai smile.gif Nežinau. Tik, Mangute, plyyyyz, kitąsyk pridėk kokią vartojimo instrukciją prie savo foto, jau ne pirmą kartą susinepatoginu ne iš tos pusės prie jų priėjusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 17, 20:30)
Blond, pageidaujama susiturėti nuo pasirodymų, kol visi ND neatlikti smile.gif Laikomasi nuomonės, kad po ND pats autorius bus sau reiklesnis, geriau orientuosis, kas verta eksponavimo, o ką verčiau slėpti nuo visų ir nuo savęs paties biggrin.gif Tikimasi, kad ND išlavina ne tik ranką, bet ir akį. Būna, kad po ND prakutę "tėvai" tiesiog išsižada kai kurių savo fotokūdikių biggrin.gif

Supratau ax.gif Na viena karta nusizengsiu taisyklems, gal labai nepyksit blush2.gif Idesiu viena foto ax.gif Idomi jusu nuomone, ar bent jau kazkas gaunasi blush2.gif

user posted image

O ND imsiuos po atostogu, per atostogas niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 17, 19:01)
mane tai pvz labai nustebino ta nuotrauka, aš net neįsivaizdavau kad ji taip gausis, ir isvis nesuprantu kaip ji čia taip gavos smile.gif jūs gal man paaiškinti galit?

Mažu fotikas dvigubos ekspozicijos režimą turi...arba kažkas kita, kas davė tą patį rezultatą.
Atsakyti
Korete, velgi- Taip smile.gif

Pora musu vasaros kadru...
user posted image

user posted image

Is tos pacios dienos ir beveik aidentiska rodziau anksciau, bet sis kadras su juostiniu...dziaugiuosi tuo laiveliu antram plane tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 17 liepos 2013 - 23:39
QUOTE(Iks @ 2013 07 17, 23:03)
Jei pati ir vairavai, ir fokusavai bigsmile.gif , tikėtina, kad kelias baigėsi, prasidėjo žolės smile.gif Arba tavo vairuotojas neatlaikė tavo fokusų biggrin.gif ir/arba jam labai parūpo Robobebro išvardinti klausimai smile.gif Nežinau. Tik, Mangute, plyyyyz, kitąsyk pridėk kokią vartojimo instrukciją prie savo foto, jau ne pirmą kartą susinepatoginu ne iš tos pusės prie jų priėjusi tongue.gif

Pati vairavau ir fotografavau, ir atrodo tiesiai, krūmų nelaužiau biggrin.gif tai vat baisiai įdomu paliko kodėl čia viskas taip gavos g.gif

aha kitąsyk su instrukcijom įdėsiu biggrin.gif
Papildyta:
Korete - taip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 18, 07:13)
Pati vairavau ir fotografavau, ir atrodo tiesiai, krūmų nelaužiau  biggrin.gif tai vat baisiai įdomu paliko kodėl čia viskas taip gavos  g.gif

aha kitąsyk su instrukcijom įdėsiu  biggrin.gif
Papildyta:
Korete - taip wink.gif

o tai krumus kas fotkino?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 18, 08:50)
o tai krumus kas fotkino?

nu fotikas matyt smile.gif
Atsakyti
Korete, Taip 4u.gif

O mano saulutės gaudymas nilabai, kad niekas nieko? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 07 18, 09:07)
Korete, Taip  4u.gif

O mano saulutės gaudymas nilabai, kad niekas nieko?  ax.gif  rolleyes.gif

kažkaip ryškumo nėra.. ar tikrai su fokusu viskas tvarkoj? smile.gif ir kontrasto per mažai IMHO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 18, 09:10)
kažkaip ryškumo nėra.. ar tikrai su fokusu viskas tvarkoj? smile.gif ir kontrasto per mažai IMHO smile.gif

Na lyg viskas tvarkoje su fokusu g.gif Fotografuoju manual, bet rankose laikau fotiką, tikriausiais su stovu būtų geriau...
Nuotraukų nekoregavau programomis.
Atsakyti