Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(korete @ 2013 07 17, 11:56)
Dekui uz du taip  smile.gif  tikriausiai daugiau niekas nekomentuos, tai jau
meginsiu "gamint" 3 ND  biggrin.gif

Gamint, aišku, gali, bet patiekt - tik po trečiojo TAIP smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 07 17, 12:17)
aš meete šiandien nebūsiu, kraustomės ir kiti reikalai dėl naųjų namų. sorry, kai būsiu pakaltinama, tada smile.gif

...ir aš tada smile.gif Prisijuokavau:( Keliauju pas chirurgą (kokcigodinija). Skamba juokingai, ale skauda tai žvėriškai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 17, 12:56)
Dekui uz du taip  smile.gif  tikriausiai daugiau niekas nekomentuos, tai jau
meginsiu "gamint" 3 ND  biggrin.gif

imk trečią TAIP. Sėkmės 4u.gif

Nu ir vėl, užsakytas staliukas didesnis biggrin.gif Nieko viskas OK,pasidėsim, paplepėsim biggrin.gif
Say, gerų kraustynių ir lauksim įkurtuvių ax.gif

Iks, sėkmės pas gyd 4u.gif
Atsakyti
Laba, man toks klausimas iskilo...Ar galima temoj neatlikus namu darbu ikelt kokia foto? Ar tik po to, kai bus visi namu darbai atlikti?
Atsakyti
kad neišbrauktumėt iš temos ,ir aš pasirodau su keletu paskutinių foto. Komentarai ir nuomonės labai laukiami 4u.gif

mūsų vasarvietė

user posted image

senelės vakaro pasaka (panašu, kad brolių Grimų pasaka...)

user posted image

vyresnėlė

user posted image

Atsakyti
Mamagute - man paskutine patiktu dar labaiu , jei ne mergaites lakuoti nagai, nu kaip iskrenta is bendro viso vaizdo.

Pirmoj foto man nesiziuri ta plastikine kede, nu tokia daili veranda, geles , ir snai ta kede balta baisuokliska.

Antroj emocija vaiko labai labai, matosi , kad pasaka baisoka, ne be reikalo broliu Grimu matomai smile.gif Aplinka , prietema, mociute su akiniais super.
Atsakyti
Sveikos. O aš bandysiu su 1 ND belstis...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 17, 09:11)
Bala žino biggrin.gif , kaip reaguoti... Mangute, gal galėtum brūkštelėti kokį motyvacinį laiškelį, a? Kadras iš krūmuose tykančio (ir, matyt, gerokai nuobodžiaujančio) kelių policininko archyvo? biggrin.gif

mane tai pvz labai nustebino ta nuotrauka, aš net neįsivaizdavau kad ji taip gausis, ir isvis nesuprantu kaip ji čia taip gavos smile.gif jūs gal man paaiškinti galit?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2013 07 17, 17:41)
Laba, man toks klausimas iskilo...Ar galima temoj neatlikus namu darbu ikelt kokia foto? Ar tik po to, kai bus visi namu darbai atlikti?

Blond, pageidaujama susiturėti nuo pasirodymų, kol visi ND neatlikti smile.gif Laikomasi nuomonės, kad po ND pats autorius bus sau reiklesnis, geriau orientuosis, kas verta eksponavimo, o ką verčiau slėpti nuo visų ir nuo savęs paties biggrin.gif Tikimasi, kad ND išlavina ne tik ranką, bet ir akį. Būna, kad po ND prakutę "tėvai" tiesiog išsižada kai kurių savo fotokūdikių biggrin.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 07 17, 17:55)
kad neišbrauktumėt iš temos ,ir aš pasirodau su keletu paskutinių foto. Komentarai ir nuomonės labai laukiami 4u.gif

senelės vakaro pasaka (panašu, kad brolių Grimų pasaka...)

Mamagute, senelės pasaka būtų visai nieko, jei ne užuolaidos. Tik šešėliai ant jų - ok, tarsi atgiję pasakos personažai smile.gif Senelė su vaikaičiu man lyg ir perdėm kukliai prisiglaudę kadre, senelės dar ir paieškoti teko, maniau, gal koks vilkas jau amamam biggrin.gif Bet pasakos pasiklausyti "sustojau" ir net tikrai pasidarė smalsu, kuri ten iš brolių Grimų smile.gif
Vasarvietė didesnio įspūdžio nepaliko, sorry ax.gif Nėra aiškaus traukos centro, akys išsilaksto. Kadras pernelyg suspaustas. Mano galva, toks kadras tiesiog prašosi kažkokio ypatingo akcento (katino ant palangės, paco, lendančio iš savo apartamentų, katino, lendančio į paco apartamentus biggrin.gif - čia tik atsitiktiniai pėvėzė) - aš jo nerandu. Kėdė man neatstoja paco hihihi.gif Arba vasarvietės portretą būtų galima kurti iš detalių, labai apgalvotai jas atsirenkant ir pritaikant stebuklingą rakursą. Dabar kaip ir nelabai aišku, ką norėjai parodyti: langų spindesius ir jų įvairovę, baltąją kėdę ar kupantį hortenzijų krūmą smile.gif
Turi tikrai dailią vyresnėlę, bet foto to vis tik neužtenka. Pakamuočiau ją dar kartą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 17 liepos 2013 - 19:49
Sveikos,

Pagaliau šiandien prisėdau ir pavijau 1,5 temos, ir niu kaip gaila..meet'as pražiopsotas:((
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 17, 19:01)
mane tai pvz labai nustebino ta nuotrauka, aš net neįsivaizdavau kad ji taip gausis, ir isvis nesuprantu kaip ji čia taip gavos smile.gif jūs gal man paaiškinti galit?

Mangute, tu tikra pokštininkė biggrin.gif Įdedi foto su prierašu "bala nematė, dedu". Gal mano silpnas IQ, bet tikrai nesugebėjau iš to suprasti, kad dedi foto ne norėdama ja pasipuikuoti, o tik kraipydama galvą, kaip čia taip išėjo ir kodėl. Na, klok kaip per išpažintį, kokiomis aplinkybėmis fotografavai, į ką taikeisi ir pan. Mes juk nežinom, kas turėjo "gautis" pagal pirminį užmanymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 17 liepos 2013 - 19:42
ačiū jaukuciuk, Iks už pastabas smile.gif Kai ką ir tikėjaus išgirst, kai ko ir ne biggrin.gif Nuomonės tikrai labai reikalingos 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Pasidalinsiu dar keliais savo paskutiniais darbais.
Gaudžiau saulutę smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti