QUOTE(Blond @ 2013 07 17, 17:41)
Laba, man toks klausimas iskilo...Ar galima temoj neatlikus namu darbu ikelt kokia foto? Ar tik po to, kai bus visi namu darbai atlikti?
Blond, pageidaujama susiturėti nuo pasirodymų, kol visi ND neatlikti
Laikomasi nuomonės, kad po ND pats autorius bus sau reiklesnis, geriau orientuosis, kas verta eksponavimo, o ką verčiau slėpti nuo visų ir nuo savęs paties
Tikimasi, kad ND išlavina ne tik ranką, bet ir akį. Būna, kad po ND prakutę "tėvai" tiesiog išsižada kai kurių savo fotokūdikių
QUOTE(mamagute @ 2013 07 17, 17:55)
kad neišbrauktumėt iš temos ,ir aš pasirodau su keletu paskutinių foto. Komentarai ir nuomonės labai laukiami
senelės vakaro pasaka (panašu, kad brolių Grimų pasaka...)
Mamagute, senelės pasaka būtų visai nieko, jei ne užuolaidos. Tik šešėliai ant jų - ok, tarsi atgiję pasakos personažai
Senelė su vaikaičiu man lyg ir perdėm kukliai prisiglaudę kadre, senelės dar ir paieškoti teko, maniau, gal koks vilkas jau amamam
Bet pasakos pasiklausyti "sustojau" ir net tikrai pasidarė smalsu, kuri ten iš brolių Grimų
Vasarvietė didesnio įspūdžio nepaliko, sorry
Nėra aiškaus traukos centro, akys išsilaksto. Kadras pernelyg suspaustas. Mano galva, toks kadras tiesiog prašosi kažkokio ypatingo akcento (katino ant palangės, paco, lendančio iš savo apartamentų, katino, lendančio į paco apartamentus
- čia tik atsitiktiniai pėvėzė) - aš jo nerandu. Kėdė man neatstoja paco
Arba vasarvietės portretą būtų galima kurti iš detalių, labai apgalvotai jas atsirenkant ir pritaikant stebuklingą rakursą. Dabar kaip ir nelabai aišku, ką norėjai parodyti: langų spindesius ir jų įvairovę, baltąją kėdę ar kupantį hortenzijų krūmą
Turi tikrai dailią vyresnėlę, bet foto to vis tik neužtenka. Pakamuočiau ją dar kartą