Ačiū už komentarus
Dobilėlis tikrai nepavėpęs, gal tik taip atrodo.
O į klausimą ar man įdomi ta nuotrauka, tai negaliu teigti, kad įdomi, ne visos foto turi būti įdomios, bet mane ji žavi ir traukia mano akį spalviškai, man tas dobilas atrodo gražus, išnyrantis akcentas iš žalumos ir pan. Gaila, kad nemoku komentuoti ir aiškiai, giliai reikšti savo nuomonę.
Dar kartą dėkui, kad pastebėjot.
QUOTE(Mangute @ 2013 07 16, 22:10)
aj bala nematė
nepatinka
Kuris variantas geriau? ar nei vienas
Taip ir norisi pasižiūrėti ką ji ten daro su nukirsta ranka
QUOTE(sbo @ 2013 07 17, 08:17)
O į klausimą ar man įdomi ta nuotrauka, tai negaliu teigti, kad įdomi, ne visos foto turi būti įdomios, (...)
Hmm, o aš vis tik manau, kad "įdomu" privaloma Gali būti netobula, gali nekelti teigiamų emocijų, gali neįtikti suasmenintiems skonio receptoriams ar sunkiai gliaudytis... Bet paraiška turi būti įdomi bent jau vienu vieninteliu aspektu Ir tai jokiu būdu nereiškia, kad reikalaujama siužeto vingių, dialogų, dramos, melodramos, specialiųjų efektų, išmanių dekoracijų ar kitokių akivaizdžių dirgiklių žiūrovui.
QUOTE(Mangute @ 2013 07 16, 23:10)
Lincoln town car, juodas. Parduodi? koks variklis? kokia rida? Tepalai nevarva?
klausimu si nuotrauka kelia daug. Turbut tai menas.
Jaukučiukai, sutinku su Sea girl - uogytės ir spalvos skanios, viskas lyg ir ok, tik patsai motyvas tiek kartų matytas, tad itin smarkiai jau nesuintriguoja
Užmirštuole, man, tiesą pasakius, šiaip sau abu Pradinis kadravimas neapgalvotas, toks joks, kūno ir galūnių trūksta arba per daug, plytelės deš. krašte pretenzijas į romantiką gerokai sumenkina...
Užmirštuole, man, tiesą pasakius, šiaip sau abu Pradinis kadravimas neapgalvotas, toks joks, kūno ir galūnių trūksta arba per daug, plytelės deš. krašte pretenzijas į romantiką gerokai sumenkina...
Labas dienas,
Iks - as ir nesiekiu suintriguoti, mokausi daryti tvarkingas, taisiklingas foto, o jei kartais pavyksta isgauti ir kazka idomesnio tai pati dziaugiuosi.
Aciu visoms kas pastebejo ir neispeike. Mokytoja irgi neispeike manes kai parodziau, tai dedu sau pliusiuka
Uzmirstuole - man spalvota labiau gal spalviskai, bet vat poza tokia ir kampas nepatinka, truksta zvilgsnio trajektorijos kazkaip, ir rankos truksta labai labai. Dar mane blasko ant sukneles ar bliuskutes sviesesni plemukai per klostes. Ir kojos - palei rankas jos tokios baltos.
Iks - as ir nesiekiu suintriguoti, mokausi daryti tvarkingas, taisiklingas foto, o jei kartais pavyksta isgauti ir kazka idomesnio tai pati dziaugiuosi.
Aciu visoms kas pastebejo ir neispeike. Mokytoja irgi neispeike manes kai parodziau, tai dedu sau pliusiuka
Uzmirstuole - man spalvota labiau gal spalviskai, bet vat poza tokia ir kampas nepatinka, truksta zvilgsnio trajektorijos kazkaip, ir rankos truksta labai labai. Dar mane blasko ant sukneles ar bliuskutes sviesesni plemukai per klostes. Ir kojos - palei rankas jos tokios baltos.
Dekui uz du taip tikriausiai daugiau niekas nekomentuos, tai jau
meginsiu "gamint" 3 ND
meginsiu "gamint" 3 ND
QUOTE(smalsi_ @ 2013 07 17, 08:47)
Taip ir norisi pasižiūrėti ką ji ten daro su nukirsta ranka
nu man ir truksta tos erdves bet kai fotkinau atrode lyg bus gerai
QUOTE(Iks @ 2013 07 17, 11:01)
aciu
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 17, 11:14)
ten sijonas sviesus
Aciu uz komentarus kraunu viska i galva
aš meete šiandien nebūsiu, kraustomės ir kiti reikalai dėl naųjų namų. sorry, kai būsiu pakaltinama, tada