Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū už komentarus smile.gif

Dobilėlis tikrai nepavėpęs, gal tik taip atrodo.
O į klausimą ar man įdomi ta nuotrauka, tai negaliu teigti, kad įdomi, ne visos foto turi būti įdomios, bet mane ji žavi ir traukia mano akį spalviškai, man tas dobilas atrodo gražus, išnyrantis akcentas iš žalumos ir pan. Gaila, kad nemoku komentuoti ir aiškiai, giliai reikšti savo nuomonę.

Dar kartą dėkui, kad pastebėjot.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 16, 22:10)
aj bala nematė  biggrin.gif

nepatinka schmoll.gif

Kuris variantas geriau? ar nei vienas biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 17 liepos 2013 - 08:33
Taip ir norisi pasižiūrėti ką ji ten daro su nukirsta ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 07 17, 08:17)
O į klausimą ar man įdomi ta nuotrauka, tai negaliu teigti, kad įdomi, ne visos foto turi būti įdomios, (...)

Hmm, o aš vis tik manau, kad "įdomu" privaloma smile.gif Gali būti netobula, gali nekelti teigiamų emocijų, gali neįtikti suasmenintiems skonio receptoriams ar sunkiai gliaudytis... Bet paraiška turi būti įdomi bent jau vienu vieninteliu aspektu smile.gif Ir tai jokiu būdu nereiškia, kad reikalaujama siužeto vingių, dialogų, dramos, melodramos, specialiųjų efektų, išmanių dekoracijų ar kitokių akivaizdžių dirgiklių žiūrovui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 17 liepos 2013 - 09:07
QUOTE(Mangute @ 2013 07 16, 23:10)
aj bala nematė  biggrin.gif

Lincoln town car, juodas. Parduodi? koks variklis? kokia rida? Tepalai nevarva?

klausimu si nuotrauka kelia daug. Turbut tai menas.
Atsakyti
nai nai nai. kaip faina, kad sian meet'as ax.gif
Atsakyti
Jaukučiukai, sutinku su Sea girl - uogytės ir spalvos skanios, viskas lyg ir ok, tik patsai motyvas tiek kartų matytas, tad itin smarkiai jau nesuintriguoja smile.gif

Užmirštuole, man, tiesą pasakius, šiaip sau abu ax.gif Pradinis kadravimas neapgalvotas, toks joks, kūno ir galūnių trūksta arba per daug, plytelės deš. krašte pretenzijas į romantiką gerokai sumenkina...
Atsakyti
Labas dienas,
Iks - as ir nesiekiu suintriguoti, mokausi daryti tvarkingas, taisiklingas foto, o jei kartais pavyksta isgauti ir kazka idomesnio tai pati dziaugiuosi.
Aciu visoms kas pastebejo ir neispeike. Mokytoja irgi neispeike manes kai parodziau, tai dedu sau pliusiuka biggrin.gif

Uzmirstuole - man spalvota labiau gal spalviskai, bet vat poza tokia ir kampas nepatinka, truksta zvilgsnio trajektorijos kazkaip, ir rankos truksta labai labai. Dar mane blasko ant sukneles ar bliuskutes sviesesni plemukai per klostes. Ir kojos - palei rankas jos tokios baltos.
Atsakyti
Dekui uz du taip smile.gif tikriausiai daugiau niekas nekomentuos, tai jau
meginsiu "gamint" 3 ND biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 07 17, 08:47)
Taip ir norisi pasižiūrėti ką ji ten daro su nukirsta ranka  smile.gif

nu man ir truksta tos erdves doh.gif bet kai fotkinau atrode lyg bus gerai doh.gif

QUOTE(Iks @ 2013 07 17, 11:01)
Užmirštuole, man, tiesą pasakius, šiaip sau abu ax.gif Pradinis kadravimas neapgalvotas, toks joks, kūno ir galūnių trūksta arba per daug, plytelės deš. krašte pretenzijas į romantiką gerokai sumenkina...

aciu smile.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 17, 11:14)
Uzmirstuole - man spalvota labiau gal spalviskai, bet vat poza tokia ir kampas nepatinka, truksta zvilgsnio trajektorijos kazkaip, ir rankos truksta labai labai. Dar mane blasko ant sukneles ar bliuskutes sviesesni plemukai per klostes. Ir kojos - palei rankas jos tokios baltos.

ten sijonas sviesus biggrin.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif kraunu viska i galva biggrin.gif
Atsakyti
Identical, Portraits of Twins by Martin Schoeller
Atsakyti
aš meete šiandien nebūsiu, kraustomės ir kiti reikalai dėl naųjų namų. sorry, kai būsiu pakaltinama, tada smile.gif
Atsakyti