Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 15, 19:20)

Alabama, mėgstu tokius portretus, pavadinkim, paprastus, be spec. efektų. Tavasis - ne išimtis. Tik tą "pikts" etiketę nuimčiau,

drinks_cheers.gif Man jis net neatrodo piktas ten, esu kur kas rūstenį mačiusį kitose fotografijose smile.gif))
Atsakyti
Mažai rodotės, merginos. Tad rodau pavyzdį smile.gif Nuomonės, kritika, komentarai, pastabos - baisiai laukiamos smile.gif)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 16 liepos 2013 - 13:50
QUOTE(kristalines @ 2013 07 16, 14:48)
Mažai rodotės, merginos. Tad rodau pavyzdį smile.gif Nuomonės, kritika, komentarai, pastabos - baisiai laukiamos smile.gif)

Kristalines, tavo mergaitė... man trūksta žodžių koks šio vaiko grožis.. akys, garbanos, žvilgsnis..
Gal kiek maišo plaukų sruoga šitoj nuotraukoj g.gif

o tos kojytės, kaip iš siaubo filmo biggrin.gif

aš tai bijau dėti, matau, kad flickr nesulaukia dėmesio, tai ko čia kaišiot tas nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 16 liepos 2013 - 15:49
PRIMINIMAS
Planuojam susitikimą, pasisėdėjimą RYTOJ 19val (liepos 17d) kavinukėje Kas Kas Islandijos g. 4., Vilnius. Staliukas rezervuotas Beatos vardu. Prisijunkite, kas norėsite pailsėti, paplepėti, padiskutuoti...

P.S. laukiami ir Jūsų vaikučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 16 liepos 2013 - 20:45
Seniai ką berodžiau, tad atnešu Dobilą jūsų vertinimui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 07 16, 22:21)

g.gif nekabina. ir man gal per tamsi foto g.gif
Atsakyti
2 ND rolleyes.gif

1/6s F/10
user posted image

1/10s F/5.6
user posted image

1/30s F/2.2
user posted image
Atsakyti
aj bala nematė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Korete buciau linkusi uzskaityti, viskas kaip ir tvarkoje.

Mangute - ale visai idomiai g.gif

Atnesu ir as viena ax.gif
user posted image
Atsakyti
korete, tvarkingai, uzduotis ivykdyta teisingai. Taip

Mangute, nesuprantu... ax.gif Tau idomi si foto?

sbo, tas pats klausimas kaip ir Mangutei.... biggrin.gif

jaukuciuk, mielai pasivaisinciau, tvarkinga foto, spalvos graziai dera.

kristalines, pirmas portretukas nice, mergytes zvilgsnis patinka, grazus jb, kiek truksta apacios man.....Del antros dar nesugalvojau, kol kas nezinau ka norejai parodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 16 liepos 2013 - 23:21
kristalines, patarimas: nenaudok faktūrų su vaikais, ypač kai tai "buitiako" žanras. netinka. abi foto gyvos ir jautrios. tik antrąją gadina apdirbimas. gražiai su šviesa žaidi, rodos, be jokių pastangų..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 07 16, 21:21)

Ką būtų galima pasakyti.., ogi kaip ir nėra ką ax.gif Kažkoks ir pavėpęs, ir pavargęs tasai dobilas, toks pilkas pievų pėstininkas, graužtas nesugraužtas, skintas nenuskintas:) Tiek augalėlis, tiek aplinka stokoja ypatumų, haliucinogenų (remiantis Say siūlytu skaitiniu biggrin.gif), kurie galėtų sustabdyti, prikaustyti, nustebinti ar kitaip paveikti žiūrovą smile.gif
QUOTE(Mangute @ 2013 07 16, 22:10)
aj bala nematė  biggrin.gif

Bala žino biggrin.gif , kaip reaguoti... Mangute, gal galėtum brūkštelėti kokį motyvacinį laiškelį, a? Kadras iš krūmuose tykančio (ir, matyt, gerokai nuobodžiaujančio) kelių policininko archyvo? biggrin.gif

Kristalines, Say turbūt teisi. Antroji foto man gražiau/priimtiniau žiūrisi darbiniam monitoriuj, kuriame per jo tamsumą faktūrų reiktų jau su žiburiu ieškoti. Beje, man patiko abu antrosios foto variantai, palikčiau juos vieną šalia kito, kaip buvai įdėjusi į flickr, tik pabandyčiau kitaip apdoroti smile.gif
Atsakyti