Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

stiklinė žemė 42 psl. ( 3 ND )
turiu vieną užskaitymą už šį darbą
nežinau, ką toliau - perdarinėt? taisyt klaidas ? jei taip - kokias? ar dar kas nors užskaitys ir keliausiu prie ketvirto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 15 liepos 2013 - 16:28
QUOTE(saigha @ 2013 07 15, 17:25)
stiklinė žemė 42 psl.  ( 3 ND )
turiu vieną užskaitymą už šį darbą
nežinau, ką toliau - perdarinėt? taisyt klaidas ?  jei taip - kokias? ar dar kas nors užskaitys ir keliausiu prie ketvirto?

Per telefoną mačiau, lyg ir ok viskas, tad užskaitau smile.gif

Alabama, nu grožiai kokie tie tavo vaikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 15, 00:07)
o man su gėlyte labiau patiko, taip wink.gif

ačiū!

Turiu vieną TAIP. Laukiu kitų nuomonių - perdaryti/ar galiu toliau žygiuoti?

3ND 2 dublis
Gėlytė

manau, 2 dublis labiau vykęs, nei 3ND 2 dublis trešnės, tačiau vis gi būtų įdomų išgirsti komentarus ir dėl šio bandymo. Jeigu kas turit laiko blush2.gif
Atsakyti
Į potemę: jei kuri kita naujokė savanoriškai neįsilips į lėkštę, liksite be mėsiškų delikatesų, trečiadienio smagurės smile.gif Taip gerai praleidau savaitgalį kaime, kad dabar beliko tik už tai susimokėti - visiškai išgriuvau, jaučiuos taip tragiškai, kad nelabai turiu vilties iki 3-dienio naujai užgimti:(

Saigha, duodu tau taip, nors nesu beprotiškai sužavėta, bet pridėjau papildomus pliusiukus iš visų bandymų ir gavau kažkokį taip su minusu smile.gif

Alabama, mėgstu tokius portretus, pavadinkim, paprastus, be spec. efektų. Tavasis - ne išimtis. Tik tą "pikts" etiketę nuimčiau, gerokai pakerpa žiūrovo refleksijas smile.gif

Mangute, žirniai princesės Iks nesugundė ax.gif

Vetra, antrasis šokoladinis bandymas praradęs šokoladiškumą, o ir šokoladas baigia išsivaikščioti iš kadro.
Atsakyti
Ačiū už tris taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kažin, ar pavyks ką nors beprotiškai sužavėt biggrin.gif Bet einu labai stengtis
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 15, 17:37)
Turiu vieną TAIP. Laukiu kitų nuomonių - perdaryti/ar galiu toliau žygiuoti?
3ND 2 dublis
Gėlytė
manau, 2 dublis labiau vykęs, nei 3ND 2 dublis trešnės, tačiau vis gi būtų įdomų išgirsti komentarus ir dėl šio bandymo. Jeigu kas turit laiko blush2.gif

Ežiukai, ir aš rūke galvodama apie tavo ND biggrin.gif Nežinau, man ir tos trešnės, ir gėlytė tokie našlaitėliai nabagėliai. Trešnėms toks fonas per šaltas, per daug nejaukus, o gėlytė, mano galva, per daug skurdi, kad "išvežtų" pagrindinį vaidmenį, bent jau šiuo konkrečiu atveju. Aš susilaikau.
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 12, 15:17)
Noreciau jungtis prie jusu, tad pateikiu savo 1ND  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

atsiprasau, kad antra kart keliu savo 1 ND, bet panasu, kad niekas jo nepastebejo unsure.gif idomu ar del to, kad nieko gero ar del to, kad vertintoju maziau negu besimokanciu biggrin.gif
vistik nuomone isgirsti idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 15, 21:33)
atsiprasau, kad antra kart keliu savo 1 ND, bet panasu, kad niekas jo nepastebejo  unsure.gif  idomu ar del to, kad nieko gero ar del to, kad vertintoju maziau negu besimokanciu  biggrin.gif
vistik nuomone isgirsti idomu  4u.gif

Nuo manes- Taip smile.gif
Atsakyti
Korete, gerai, kad pakartojai. Kartais pasimeta dėl Tavo išvardintų priežasčių, o kartais šiaip, be didesnio loginio pagrindimo smile.gif Aš irgi duodu TAIP. Gal kiek nuobodoka (dar viena prielaida, kodėl ND iš karto nebuvo pastebėtas), bet tvarkinga, užduotis atlikta, horizontas horizontalus biggrin.gif ir t.t.
Atsakyti
Korete, TAIP 4u.gif
Atsakyti
Dekui! Na as taip pat pamaniau, kad gali buti nuobodoka, bet pagalvojau, kad geriau paprasciau, negu perspaust biggrin.gif kaip pirmam kartui smile.gif
Judesiu prie 2 ND smile.gif
Atsakyti
korete, na, pirmą užskaitymą turi, antruose ND stenkis patobulėti smile.gif
Atsakyti