Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kadangi nedidelė namų erdvė neleidžia tinkamai išnaudoti zoom'o (ko pasekoje, 1 ir 2 foto nelabai skiriasi (skirtumas tik 5mm), nors, mano akimis, fonas vis gi liejasi skirtingai), tai pabandžiau padaryti dar vieną variantą 3 ND lauke.
nežinau gal Jums atrodys nepakankamai estetiška, neįdomu, o gal per paprasta..? Bet man tai visai nieko, o dar ir musė sugalvojo nutūpti ant žiedelio blush2.gif ir akivaizdūs fono skirtumai, tai, manau, kad ND esmę supratau.
lauksiu nuomonių 4u.gif

25mm
user posted image

40mm
user posted image

70mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 14, 18:19)
kadangi nedidelė namų erdvė neleidžia tinkamai išnaudoti zoom'o (ko pasekoje, 1 ir 2 foto nelabai skiriasi (skirtumas tik 5mm), nors, mano akimis, fonas vis gi liejasi skirtingai), tai pabandžiau padaryti dar vieną variantą 3 ND lauke.
nežinau gal Jums atrodys nepakankamai estetiška, neįdomu, o gal per paprasta..? Bet man tai visai nieko, o dar ir musė sugalvojo nutūpti ant žiedelio  blush2.gif  ir akivaizdūs fono skirtumai, tai, manau, kad ND esmę supratau.
lauksiu nuomonių  4u.gif

o man su gėlyte labiau patiko, taip wink.gif
Atsakyti
Summer of '69, New York
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 15 liepos 2013 - 10:13
user posted image

Pikts
Atsakyti
3 n.d:

33.0 mm

user posted image

44.0 mm

user posted image

55.0 mm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 15, 13:14)

labai neblogas ND, bet 2 ir 3 foto labai tamsios. siulau perdaryt.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 15, 13:58)
labai neblogas ND, bet 2 ir 3 foto labai tamsios. siulau perdaryt.

Ačiū smile.gif Su tuo tamsumu net nesupratau kas atsitiko , nustatymų nekeičiau . ax.gif Na turbūt reiks perdarinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 15, 14:06)
Ačiū smile.gif Su tuo tamsumu net nesupratau kas atsitiko , nustatymų nekeičiau .  ax.gif  Na turbūt reiks perdarinėt smile.gif

greiciausiai tavo objektyvas su kintama diafragma - kuo labiau zumini, tuo didesnis f skaicius.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 15, 14:28)
greiciausiai tavo objektyvas su kintama diafragma - kuo labiau zumini, tuo didesnis f skaicius.

Ką tik patikrinau, taip ir yra. doh.gif
Papildyta:
3 n.d :

33.0 mm

user posted image

46.0 mm

user posted image

55.0 mm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 15, 10:13)

ar bandei kada atspausdint tokia savo nuotrauka? ar grazus jb gaunasi as pabandziau ir apakau blink.gif su violetiniu atspalviu ir nesuprantu kas cia ka nudirbo, as ar fotoatelje?
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 07 15, 14:47)
ar bandei kada atspausdint tokia savo nuotrauka? ar grazus jb gaunasi as pabandziau ir apakau  blink.gif su violetiniu atspalviu  ir nesuprantu kas cia ka nudirbo, as ar fotoatelje?

bandziau ir nekarta, labai gerai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 07 15, 15:47)
ar bandei kada atspausdint tokia savo nuotrauka? ar grazus jb gaunasi as pabandziau ir apakau  blink.gif su violetiniu atspalviu  ir nesuprantu kas cia ka nudirbo, as ar fotoatelje?

nu tai jei padarei juodai balta, kurioje tiesiog nera kitu spalvu - tai aisku fotoatelje darbas.
Atsakyti