kadangi nedidelė namų erdvė neleidžia tinkamai išnaudoti zoom'o (ko pasekoje, 1 ir 2 foto nelabai skiriasi (skirtumas tik 5mm), nors, mano akimis, fonas vis gi liejasi skirtingai), tai pabandžiau padaryti dar vieną variantą 3 ND lauke.
nežinau gal Jums atrodys nepakankamai estetiška, neįdomu, o gal per paprasta..? Bet man tai visai nieko, o dar ir musė sugalvojo nutūpti ant žiedelio ir akivaizdūs fono skirtumai, tai, manau, kad ND esmę supratau.
lauksiu nuomonių
25mm
40mm
70mm
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 14, 18:19)
kadangi nedidelė namų erdvė neleidžia tinkamai išnaudoti zoom'o (ko pasekoje, 1 ir 2 foto nelabai skiriasi (skirtumas tik 5mm), nors, mano akimis, fonas vis gi liejasi skirtingai), tai pabandžiau padaryti dar vieną variantą 3 ND lauke.
nežinau gal Jums atrodys nepakankamai estetiška, neįdomu, o gal per paprasta..? Bet man tai visai nieko, o dar ir musė sugalvojo nutūpti ant žiedelio ir akivaizdūs fono skirtumai, tai, manau, kad ND esmę supratau.
lauksiu nuomonių
lauksiu nuomonių
o man su gėlyte labiau patiko, taip
Pikts
3 n.d:
33.0 mm
44.0 mm
55.0 mm
33.0 mm
44.0 mm
55.0 mm
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 15, 13:14)
3 n.d:
labai neblogas ND, bet 2 ir 3 foto labai tamsios. siulau perdaryt.
QUOTE(Maggie @ 2013 07 15, 13:58)
labai neblogas ND, bet 2 ir 3 foto labai tamsios. siulau perdaryt.
Ačiū Su tuo tamsumu net nesupratau kas atsitiko , nustatymų nekeičiau . Na turbūt reiks perdarinėt
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 15, 14:06)
Ačiū Su tuo tamsumu net nesupratau kas atsitiko , nustatymų nekeičiau . Na turbūt reiks perdarinėt
greiciausiai tavo objektyvas su kintama diafragma - kuo labiau zumini, tuo didesnis f skaicius.
QUOTE(robobebras @ 2013 07 15, 14:28)
greiciausiai tavo objektyvas su kintama diafragma - kuo labiau zumini, tuo didesnis f skaicius.
Ką tik patikrinau, taip ir yra.
Papildyta:
3 n.d :
33.0 mm
46.0 mm
55.0 mm
QUOTE(Alabama @ 2013 07 15, 10:13)
ar bandei kada atspausdint tokia savo nuotrauka? ar grazus jb gaunasi as pabandziau ir apakau su violetiniu atspalviu ir nesuprantu kas cia ka nudirbo, as ar fotoatelje?
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 07 15, 14:47)
ar bandei kada atspausdint tokia savo nuotrauka? ar grazus jb gaunasi as pabandziau ir apakau su violetiniu atspalviu ir nesuprantu kas cia ka nudirbo, as ar fotoatelje?
bandziau ir nekarta, labai gerai gaunasi
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 07 15, 15:47)
nu tai jei padarei juodai balta, kurioje tiesiog nera kitu spalvu - tai aisku fotoatelje darbas.