Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lunameja @ 2013 07 12, 16:29)
Sveiki

vangiai kaunieciai organizuoja susitikimus.pati buvau pries menesi pasiskelbusi,kad noreciau ir su kaunietemis susitikti, bet bet  smile.gif

darykit meetą, kauniečiai, darykit smile.gif
Atsakyti
3 ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Miraval faini rez pirmosios juostos taip ir toliau

QUOTE(mamagute @ 2013 07 12, 17:55)
darykit meetą, kauniečiai, darykit smile.gif

tikrai reiktu pasidaryt, negi nusileisim vilniui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai nebuvau prisijungusi, vos spėju prabėgomis peržiūrėti nuotraukas ir komentarus, bet kartais nebeišeina nutylėti smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 07 10, 11:33)

Labai wub.gif Tikrai laumiškai, įtraukiantys kadrai, ypač patiko tas trijų portretukas su paparčių lapais.

QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 11:40)
19val.

Reik šviežienos,ar kas prisijungs krikštui?

Jei paskutiniu momentu neištiks krikštofobija - prisijungsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 12, 06:19)
tikrai taip, sigmos 35'ukas smile.gif o kokio arsenalo reikia?

Su kuo sukomplektuotas 35'tukas? Aš saviškiu nepasitikiu - iš arti viskas ok, bet iš toliau - arba aš nepataikau, arba fokusas prašauna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 12, 21:53)
Su kuo sukomplektuotas 35'tukas? Aš saviškiu nepasitikiu - iš arti viskas ok, bet iš toliau - arba aš nepataikau, arba fokusas prašauna sad.gif

5dmk2 smile.gif pataiko idealiai, o vat sigmos 50ukas pirmus metus irgi idealiai pataikydavo, o dabar kažkodėl vis prašauna - tai bf, tai ff, ir niekaip neatrandu dėsningumo, tos vaizdas, kad fokusavimo varikliukas prasisuka prieš sustojant ant fokuso.. arba kaip tik po jo..
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 12, 20:53)

aš turiu pasidariusi jam kalibravima( taip vadinasi jei neklystu) ir viskas tobula
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 12, 21:16)
5dmk2 smile.gif pataiko idealiai, o vat sigmos 50ukas pirmus metus irgi idealiai pataikydavo, o dabar kažkodėl vis prašauna - tai bf, tai ff, ir niekaip neatrandu dėsningumo, tos vaizdas, kad fokusavimo varikliukas prasisuka prieš sustojant ant fokuso.. arba kaip tik po jo..

Na ir aš dažniausiai ant tokio pat maunu smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 07 12, 21:21)
aš turiu pasidariusi jam kalibravima( taip vadinasi jei neklystu) ir viskas tobula

kur darei? Ilgai užtruko? daro nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 12, 22:08)
kur darei? Ilgai užtruko? daro nemokamai?

gal suklaidinau tave as pasidariusi Micro-focus Calibration cia gali paziuret kaip tai pasidaryt kainuoja tik tavo laikas smile.gif
Atsakyti
3 ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
saigha, uzskaitau
Atsakyti
3 ND

user posted image

user posted image

user posted image