Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Darkas @ 2013 07 11, 21:41)

sakykim bokeh per sunkus II planas, kad pradedantiesiems pamatyti skirtuma mirksiukas.gif
o ir fokusas? kur? visai neidomia fotiko kuno dali pasirinkai, as buciau fokusavusi i "objektyva".
laukiu 5 ND biggrin.gif

off topic: labai patiko man su smena fotkint, toks vaikishkas fotikas, o rezultatas labai neblogas rolleyes.gif

saigha - uzskaitau, nors ciut ciut lyg ir ciuozia.
Atsakyti
sveikos,

kadangi aš tarp lysvių praleidžiu daug laiko biggrin.gif tai mano žiiiiirniai wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba,

na va, įsigijau juostinuką, todėl labai norėčiau pasidalint savo pirmosios juostelės rezultatais...netobula, bet...labai man miela ir šilta ir...stabuklinga... wub.gif nuotraukoms nieko nėra daryta, nes dar bijau liestis prie jų...
rodos, fotografuodama bandžiau pritaikyt taisykles pagrindines, bet... turbūt sunku dar pataikyt į norimus pataikyt rėmus biggrin.gif

vaiko burbuliuotos svajonės...
user posted image

tikras automobilis ir dar mano dydžio...WOW...
user posted image

kažkas...kažkur...kažin kodėl...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 12 liepos 2013 - 11:00
QUOTE(Darkas @ 2013 07 12, 09:37)
aš apie studijinį arsenalą klausiau smile.gif

A ka turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 12, 10:41)
sakykim bokeh per sunkus II planas, kad pradedantiesiems pamatyti skirtuma mirksiukas.gif
o ir fokusas? kur? visai neidomia fotiko kuno dali pasirinkai, as buciau fokusavusi i "objektyva".
laukiu 5 ND  biggrin.gif

off topic: labai patiko man su smena fotkint, toks vaikishkas fotikas, o rezultatas labai neblogas rolleyes.gif

fokusas į ten, į kur patogiau pataikyti buvo iš rankos prie f1,4 smile.gif į objektyvą irgi buvau fokusavęs, bet tada išvis vaizdo nelieka smile.gif
ND3 nebus dėl to, kad neturiu zoom'inio objektyvo, o ND5 - dėl to, kad fotografuoju RAW'ais smile.gif

na, o man asmeniškai smena pernelyg vaikiškas, rankose per mažas, visas plastik-nefantastik, juostelių gadinimui skirtas daiktas biggrin.gif

Alabama - nekažkatais iš esmės.. skėtis, oktaboxas, speedlight blykstė, radio paleidėjai, ir tt smile.gif nusipirkau pasižaidimui ir tam, kad suprast, jog fotografavimas studijoje - ne man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 12 liepos 2013 - 11:45
QUOTE(Darkas @ 2013 07 12, 12:42)
fokusas į ten, į kur patogiau pataikyti buvo iš rankos prie f1,4 smile.gif į objektyvą irgi buvau fokusavęs, bet tada išvis vaizdo nelieka smile.gif

tu manai tu vienas raw'ais fotkini? g.gif
reikejo 2.2 ir normaliai sufokusuotu. for the record - kompozicija irgi siaip sau.
Atsakyti
Ka laumės ir seserystė, tai aš be žodžių wub.gif

Mangute, grįžai vėl prie augalų smile.gif Piimojoj šviesa jau gražesnė, bet išdegimai tie ir kompozicija silpnoka silpnoka... Bet net nžn ar išvis komentuoti, nes tu gal vėl nori įsitikinti kad ir kitiems nepatiks/patiks smile.gif

Miraval, šauniai, pirma juosta ir vertinčiau kaip tikrai vykusi smile.gif

O Darkas ir labiau pasistengt galėtum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 12 liepos 2013 - 13:16
QUOTE(kristalines @ 2013 07 12, 14:16)
Ka laumės ir seserystė, tai aš be žodžių  wub.gif

Mangute, grįžai vėl prie augalų smile.gif  Piimojoj šviesa jau gražesnė, bet išdegimai tie ir kompozicija silpnoka silpnoka... Bet net nžn ar išvis komentuoti, nes tu gal vėl nori įsitikinti kad ir kitiems nepatiks/patiks smile.gif

Miraval, šauniai, pirma juosta ir vertinčiau kaip tikrai vykusi smile.gif
O Darkas ir labiau pasistengt galėtum smile.gif

aš save bandau atrasti biggrin.gif išdegimas jooo.. saulutė atsispindėjo į suoliuką, visaip sukinėjaus ale kaip spindėjo ten taip spindėjo. nu ne esmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 12, 11:42)

Alabama - nekažkatais iš esmės.. skėtis, oktaboxas, speedlight blykstė, radio paleidėjai, ir tt smile.gif nusipirkau pasižaidimui ir tam, kad suprast, jog fotografavimas studijoje - ne man smile.gif

Nu jo.As ziema bandziau studijoje-pradzioje idomu, o po to kazkaip..ne man.Nebent tai butu labai erdvi sviesi studija alia kambaris su baldais/fonais
Atsakyti
Noreciau jungtis prie jusu, tad pateikiu savo 1ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki
QUOTE(Darkas @ 2013 07 11, 12:42)
Kaunas pvz? biggrin.gif

vangiai kaunieciai organizuoja susitikimus.pati buvau pries menesi pasiskelbusi,kad noreciau ir su kaunietemis susitikti, bet bet smile.gif

Beet... susitikau su mamagute, paliko silto ir draugisko zmogaus ispudi.va.
Atsakyti
14 metų bernkuko kūryba. Manipuliacijos manęs nežavi, bet jis ne tik jas kuria. bigsmile.gif
Atsakyti