Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ND 4 smile.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
saigha, man nepatinka griežtas fonas, susiliejantis su braškėmis ir tas pyragėlis lyg skersai pjaunamas fonų spalvinių skirtumų. Lauk, ką pasakys senbuvės smile.gif

Darkas, man patinka iš esmės, tik taip norisi, kad paskutinėje nuotraukoje tilptų visas "laikiklis" (?) fotoaparato ir dar milimetras vietos liktų smile.gif
Aš duočiau taip.
Atsakyti
Darkas, 4 nd esme yra matyti kaip keiciasi fonas g.gif Aisku as balso del ND dar neturiu, pati turiu dar viena skola cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 07 11, 22:05)
Darkas, 4 nd esme yra matyti kaip keiciasi fonas  g.gif Aisku as balso del ND dar neturiu, pati turiu dar viena skola  cool.gif

jis ir keičiasi smile.gif atkreipk dėmesį į "bokeh" smile.gif
kadangi pagal sąlygas negaliu keisti diafragmos, tai fono keitimasis yra nežymus, galima tiktais pagal tam tikrus požymius tą išskirti smile.gif
Atsakyti
Saigha,
Užduotis įvykdyta, vaizdas pakankamai tvarkingas, objektas valgomas, fonas liejasi. Dėl šviesumo nesu tikra. Kas nelabai: absoliutus centravimas ir spalvinis pasirinkimas, braškės tame fone gerokai skęsta ir dėl to praranda dalį savo apetitiškumo. Bet, galvoju, kad tokie "nelabai" galėtų likti tik paraštėse, mąstau nesumąstau, ar neužskaityti nebūtų kartais jau perdėm pižoniška cool.gif Juolab, ką gali žinoti, gal tai Tavo būsima vizitinė kortelė, gal dar priversi visus aiktelėti, kurdama raudona raudoname variacijas... Eit ramunės galvą kokią taršyti, ar ką...: taip-ne-taip-ne g.gif

Darkai, iš tokio nenaujoko vis tik tikiesi kažko daugiau nei padėjau ant balkono atbrailos kažką, čiaukšt pliaukšt ir ok biggrin.gif Nieks neprašo, kad su ND perspjautum kurį nors korifėjų, bet juk gali krūčiau, tad kam susimažini? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 liepos 2013 - 21:55
QUOTE(Darkas @ 2013 07 11, 20:41)
ND 4 smile.gif

TAIP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 11, 10:46)
radau netycia kazka idomaus - gamta, natiurmortai, miestas..

o, geras, pirmą kartą matau, o vieną foto lyg grynai būčiau kopinusi prieš akis turėdama biggrin.gif cha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 liepos 2013 - 22:33
3 ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
saigha pirmam tavo bandymui neduodu taip nes objektai parinkti nelabai tinkami, raudonas su raudona labai negerai kertasi, nebebt pastumtum torta kad ta raudona neitu per torto braškes
antras bandymas man nepatinka grynai dėl estetikos, esme supratai bet dabar labiau palavink aki, apgavok objektus, čia mano nuomonė mirksiukas.gif

Darkas aš norėčiau duoti taip, galima kaip visad kabinėtis, bet man estetiška tvarkinga, skirtumas taip pat matosi, turiu įtarimu sigma 35mm?

P.S kas kaune turi ale studija, ir šviesu šioki toki arsenala, labai norėčiau į svečius isiprašysti, yra tokių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 11 liepos 2013 - 23:19
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 12, 00:17)
Darkas aš norėčiau duoti taip, galima kaip visad kabinėtis, bet man estetiška tvarkinga, skirtumas taip pat matosi, turiu įtarimu sigma 35mm?

P.S kas kaune turi ale studija, ir šviesu šioki toki arsenala, labai norėčiau į svečius isiprašysti, yra tokių?

tikrai taip, sigmos 35'ukas smile.gif o kokio arsenalo reikia?
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 12, 06:19)
tikrai taip, sigmos 35'ukas smile.gif o kokio arsenalo reikia?

visiškai nesvarbu, paklausiau iš smalsumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 12, 10:36)
visiškai nesvarbu, paklausiau iš smalsumo  mirksiukas.gif

aš apie studijinį arsenalą klausiau smile.gif
Atsakyti