Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 07 10, 15:05)
eik eik. maniske su mazaisiais profesoriais - patampa profesiuke irgi. o su padukeliais - velniuke  biggrin.gif kazkoks "pavyzdingas" desnis.

labai smagiai nuskambejo.

Kazin, jei savus atvesciau, kokia pataptu

biggrin.gif
Atsakyti
3 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 10, 16:17)
Kazin, jei savus atvesciau, kokia pataptu
biggrin.gif

nzn, gal rimtoji skaitytoja doh.gif

kapec kaip noriu namo.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 14:56)
O tos Islandijos gatvės eit google map ieškot?, ar pasakysite išimties tvarka ax.gif  (streikuoja kompas, dievaž!).
Labai neprisižadu, nes dar nesiaiškinau savo trajektorijų (+ visi negausūs mano internetiniai pasimatymai/susimatymai laimės neatnešė hihihi.gif). Išvakarėse pranešiu smile.gif

na jau, o aš pasidalinčiau daugiausiai teigiama internetinių pasimatymų patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 10, 15:35)

Shaiga, skirtumas matosi. Pasirinktas objektas man siaip sau, tai net nezinau ka daryt unsure.gif

Ka, seseryste paliko ispudi (ypatingai kelios foto) wub.gif Laumems kazko lyg pritruko, neitikino iki galo, kad ten laumiu selsmas vyksta 4u.gif

Smagu, kad meeta organizuojates, vis neuztaikau gryzt laiku.
Iks, kiek bijanciu, abejojanciu anksciau pries meetus buvo, tai nei viena po visko nesiskunde kompanija, anaiptol visos patenkintos gryzdavo. Tad verta rizikuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 10, 17:32)
na jau, o aš pasidalinčiau daugiausiai teigiama internetinių pasimatymų patirtimi smile.gif

QUOTE(PBP @ 2013 07 10, 18:32)
Iks, kiek bijanciu, abejojanciu anksciau pries meetus buvo, tai nei viena po visko nesiskunde kompanija, anaiptol visos patenkintos gryzdavo. Tad verta rizikuot  mirksiukas.gif

O ne!, kompanijos nebijau tongue.gif Visos problemos mūsyse biggrin.gif Nelabai moku bendraut su žmonėmis, kurių nejaukinau ir kurie manęs nejaukino. Įsijungia lifto sindromas, ištinka afagija, anemija, ataksija, akalkulija, afazija, C refliuksezofagitas, neuritis cochlearis bilateralis, oligofrenija, kepenų cirozė, disbakteriozė, delyras, zanūdizmas acuta ir t.t. ir pan. smile.gif Jei nebūčiau tikra dėl kompanijos, tai net nesitampyčiau šitose hamletiškose kančiose smile.gif O dabar tampausi, ir gal net atsitampysiu iki pat Islandijos hihihi.gif (blogiausiu atveju bendrausiu raštu biggrin.gif )
Gali būti visai kito plauko negalėjimų, bet supratau, kad ne paskutinį kartą, tad nepanikuoju.

Saigha, geriau, bet kažkas nesiklijuoja į akiai malonų vaizdelį. Turbūt keisčiau objektą, jis kažkoks joks šiame kontekste. Horizontas tiesutėlis, bet fono vertikalės kiek virsta į kairę. Ne-ži-nau... Bet noriu pagirti, kad pastabos tikrai sukonspektuotos - pasistengei, kad objektas gražiai tilptų kadre, o prieš tai juos (objektus) vis apkramtydavai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 19:23)
O ne!, kompanijos nebijau tongue.gif  Visos problemos mūsyse biggrin.gif Nelabai moku bendraut su žmonėmis, kurių nejaukinau ir kurie manęs nejaukino. Įsijungia lifto sindromas, ištinka afagija, anemija, ataksija, akalkulija, afazija, C refliuksezofagitas, neuritis cochlearis bilateralis, oligofrenija, kepenų cirozė, disbakteriozė, delyras, zanūdizmas acuta ir t.t. ir pan. smile.gif  Jei nebūčiau tikra dėl kompanijos, tai net nesitampyčiau šitose hamletiškose kančiose smile.gif O dabar tampausi, ir gal net atsitampysiu iki pat Islandijos hihihi.gif (blogiausiu atveju bendrausiu raštu biggrin.gif )
Gali būti visai kito plauko negalėjimų, bet supratau, kad ne paskutinį kartą, tad nepanikuoju.

ai, aš irgi dalį šių problemų turiu, ypač delyrą, tai galėsim kartu padelyrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 10, 19:33)
ai, aš irgi dalį šių problemų turiu, ypač delyrą, tai galėsim kartu padelyrint biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Paiškinkite man, kas netingi, prašau, dėl flickro. Anglų k. nepadoriai šlubuoja, o dukros neprisiprašau panagrinėti. Aš, tarkim, pamatau Jus, įsijungdama kontaktų "recent photo" psl. (jei specialiai pas kurią į namus nesiveržiu). Domina, ar keliant į flickrą bet kuri nauja foto patenka į tą kontaktų "recent photo" puslapį, ar tą foto reikia kaip nors pažymėti, jei pageidauji būti pastebėtas? Aš kartais trumpai įsikeliu kokią foto vien apžiūrėjimui, nes flickre man daug aiškiau pasimato visi minusai, nei šiaip žiūrint kompe, ir labai nustembu netrukus jau radusi kokį komentarą.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 19:23)
O ne!, kompanijos nebijau tongue.gif  Visos problemos mūsyse biggrin.gif Nelabai moku bendraut su žmonėmis, kurių nejaukinau ir kurie manęs nejaukino. Įsijungia lifto sindromas, ištinka afagija, anemija, ataksija, akalkulija, afazija, C refliuksezofagitas, neuritis cochlearis bilateralis, oligofrenija, kepenų cirozė, disbakteriozė, delyras, zanūdizmas acuta ir t.t. ir pan. smile.gif  Jei nebūčiau tikra dėl kompanijos, tai net nesitampyčiau šitose hamletiškose kančiose smile.gif O dabar tampausi, ir gal net atsitampysiu iki pat Islandijos hihihi.gif (blogiausiu atveju bendrausiu raštu biggrin.gif )

Ou, va kur tu, mano dingusi sese-dvyne...
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 20:23)

kiek per daug diagnozių g.gif biggrin.gif Lexotanil'io ar bropazepam'o išgėrus tabletę, būtų gal geriay tam kartui, mytui bent tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 10 liepos 2013 - 21:07
Alabama, smile.gif
Ir grįžkim iš med.punkto - diagnozės fotografuoti netrukdo biggrin.gif

Ka, skaičiau žurnalėlyje apie R.Rakauską, apie jam būdingą šviesų gyvenimo regėjimą, ir iš karto pagalvojau apie Tave, Tavo pasauliai irgi neįtikėtinai šviesūs, bent tie, kuriuos teko matyti smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 liepos 2013 - 22:03
Ryto skaitiniai: Vaizdas, laikas, žinojimas
Atsakyti